De Canadese autoriteiten hebben groen licht gegeven om een 32-jarige vrouw de dood in te sturen vanwege haar extreem lage inkomen.

Het besluit om de vrouw met een laag inkomen te doden maakt deel uit van een nieuw project van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen door de armen te euthanaseren.

Trudeaus Canada gaat arme mensen betalen om geëuthanaseerd te worden

Denise, wiens echte naam is weggelaten om haar identiteit te beschermen, lijdt aan een zeldzame aandoening die bekend staat als Multiple Chemical Sensitivity. Blootstelling aan huishoudelijke chemicaliën veroorzaakt allergische reacties.

Dit heeft het vinden van een woning erg moeilijk gemaakt.

Ctvnews.ca meldt: Na een artikel in het CTV National News dat dit voorjaar werd gepubliceerd over haar aanstaande goedkeuring voor medische hulp bij het sterven (MAiD), zei Denise dat de publieke steun die ze kreeg een sprankje hoop gaf voor haar toekomst. Maar nu begint die hoop te vervagen.

MAiD werd in 2016 in Canada gelegaliseerd voor kandidaten wiens natuurlijke dood redelijkerwijs te voorzien was en later gewijzigd om Canadezen te omvatten die een “ondraaglijke” en “onomkeerbare” ziekte, aandoening of handicap verdragen.

Meer dan 1.000 donateurs zamelden in het voorjaar geld in om Denise te helpen permanente huisvesting te krijgen in een rolstoeltoegankelijke ruimte met niet-verontreinigde lucht. Maar zes maanden later is ze nog steeds op zoek naar een woning nu de fondsen en de tijd opraken.

“Ik heb momenteel nog twee maanden over,” zei Denise, terwijl ze naar haar resterende geldpot knikte.

“Ik heb definitieve goedkeuring gevraagd voor MAiD,” zei ze.

{…}

DEFINITIEVE GOEDKEURING

Denise zei dat alleen het laatste papierwerk nog tussen haar en een medisch begeleide dood staat.

De begrafenis is geregeld en er is een volmacht ondertekend.

Om in aanmerking te komen moeten twee onafhankelijke artsen of nurse practitioners bevestigen dat de aanvrager aan de criteria voldoet, wat Denise heeft gedaan. Dat gaat samen met een schriftelijk verzoek voor MAiD, ondertekend door de persoon die het aanvraagt.

Zodra de formulieren zijn ingediend, gaat Denise een wachttijd van 90 dagen in voordat MAiD plaatsvindt.

“Het is de enige optie,” zei Denise.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Canada: Vrouw ter dood veroordeeld omdat ze niet gevaccineerd is

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
4 maanden geleden

Een ondraaglijke of onomkeerbare ziekte is het criterium om te mogen sterven? Wow dat geeft de burger moed want alle politici hebben dit probleem. Meteen ten uitvoer brengen dit plan.

Vilseledd
Vilseledd
4 maanden geleden

De titel doet iets anders vermoeden dan dat er daadwerkelijk aan de hand is. Alsof een deurwaarder zegt: “U kunt ook voor euthanasie kiezen.”

In de rest van het artikel staat:

  • Ze heeft een zeldzame aandoening, waardoor ‘gewone’ chemicaliën een probleem vormen.
  • Dat maakt het uiterst moeilijk een geschikt huis te vinden.

Dat is nog steeds een slechte ontwikkeling, maar het is wat anders dan een nazi-achtig programma, waarin ‘maatschappelijk onaangepasten’ de ‘mogelijkheid’ tot euthanasie wordt geboden.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Ik kende iemand die zich van het leven heeft beroofd vanwege schulden en deurwaarders. Grijze muis, dat was hij. Hij kwam niet opdagen op zijn werk. Zijn ex vond hem in de berging, opgehangen aan de verwarmingsbuizen.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Dee
Bernie
Bernie
4 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Ze beweert dat haar grootste probleem in haar rug zit en dat ze geopereerd kan worden maar dat kost minstens 100.000 dollar.
Zie:
“A young Canadian woman is reconsidering medically assisted dying after a GoFundMe campaign”Wat zouden migranten kosten die grotendeels hun hele leven sociale uitkeringen ontvangen? Meer of minder dan 100.000 dollar?

BasV
BasV
3 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Euhm, dit is exact hoe de nazi’s redeneerden. Dit is een extreem gevaarlijke glijdende schaal. Iemand van 32, of welke leeftijd dan ook behalve allerlaatste stadium van het leven(90+, 8+, aandoeningen, stervende enz) euthanasie laten plegen is hek van de dam. In plaats dit mens om te leggen, gewoon huis vinden en studie hoe te behandelen/onderzoek. Uiteraard ZONDER patiënt te beschadigen zoals de nazi’ standaard wel deden. Of gaan we nu elk persoon met deze aandoening omleggen? Lijkt mij hele gevaarlijke ontwikkeling.

Bernie
Bernie
4 maanden geleden

“Haar ziekte maakt het moeilijk om voor haar een huis te vinden.”
Maar voor al die duizenden migranten die een medische behandeling nodig hadden of hun familie wilden laten overkomen, was het niet moeilijk om een huis te vinden.
Kwestie van prioriteiten. Toch?
Verder dit is uiteraard maar een eerste stap. Er zijn tal van ziekten die niet of nauwelijks behandelbaar zijn en die de zieke tot een kostenpost van de samenleving maken. Illegale migranten of migranten met een hartkwaal of AIDS zijn echter nooit een kostenpost. Dat zijn kansparels die de samenleving verrijken.

Maria
Maria
4 maanden geleden

Annie Hopper, Chemically Sensitive patient weet hier alles van en kan mensen hiervan genezen. https://retrainingthebrain.com/