“Dit is een onderzoek naar Joe Biden, de president van de Verenigde Staten, we hebben veel misdaden ontdekt… waaronder… samenzwering om de Verenigde Staten te bedriegen, schending van FARA (The Foreign Agents Registration Act)… en mensenhandel.”

“Dit is een onderzoek naar Joe Biden.”

Leden van het nieuw gecontroleerde Republikeinse Huis kondigden donderdag een onderzoek aan naar het familiebedrijf Biden en of president Joe Biden gecompromitteerd is door de zakelijke regelingen van de familie, melden Amerikaanse media.

Rep. James Comer (R-TN), de hoogste Republikein in de Oversight Committee, kondigde tijdens een persconferentie aan dat de familie Biden zal worden onderzocht op de volgende overtredingen:

  • Samenzwering of oplichting van de Verenigde Staten
  • Wire fraud
  • Samenzwering om Wire fraud te plegen
  • Schending van de Foreign Agents Registration Act
  • Schendingen van de Foreign Corrupt Practices Act
  • Schendingen van de wet ter bescherming van slachtoffers van mensenhandel en geweld
  • Belastingontduiking
  • Witwassen van geld
  • Samenzwering tot het witwassen van geld

“Ik wil duidelijk zijn, dit is een onderzoek naar Joe Biden,” verklaarde Comer. “De zakelijke transacties van de familie Biden impliceren een breed scala aan criminaliteit, van mensenhandel tot mogelijke schendingen van de grondwet.”

“In het 218e Congres zal deze commissie de status van Joe Biden’s relatie met zijn families buitenlandse partners evalueren en of hij een president is die gecompromitteerd is of beïnvloed wordt door buitenlandse dollars of invloed,” zei hij.

Hele video hier:

Documenten onthullen hoe de Biden-misdaadfamilie militaire geheimen aan het Chinese leger verkocht

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Herinnering dat corrupte Joe Biden in Oekraïne was om onderzoek naar zijn junkiezoon Hunter Biden stop te zetten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
4 maanden geleden

Crimineel Biden werd als fake president naar voren geschoven om de grote criminelen op de achtergrond de goldman sachs en rothschild boys and girls uit de wind te houden. De kop van Biden gaat rollen in de hoop dat alle andere koppen die al eeuwen de bevolkingen wereldwijd leegroven blijven zitten. Laat het complete westen (Washington, London en Brussel) instorten de wereld kan er alleen maar beter van worden. Niet de westerse bevolkingen die kunnen er niets aan doen maar zij zullen wel de grote klappen gaan opvangen zoals altijd. De westerlingen moeten hun arogantie rondom “democratie” goed gaan bijstellen althans zij die de injecties overleven.

Eddy
Eddy
4 maanden geleden

Republikein of democraat, het is allemaal tuig. Wat een onzin nu een onderzoek te starten. Alles is al bekend over deze misdadiger. Gewoon doodmartelen

Marjorie
4 maanden geleden

Blij dat alles nu meer aandacht krijgt en dat kan mij niet snel genoeg gaan.
Ook stoppen met mondkapjes en boosters.