Komt door Poetin.

Het is Poetin, met rugdekking van Xi, die weigert zich neer te leggen bij globalistische unipolaire Amerikaanse wereldorde. Poetin en Xi streven naar een multipolaire orde, BRICS+, en al die Aziatische samenwerkingsverbanden die ze opgericht hebben.

Ja, ik hoor links en rechts dat Poetin ook meedoet, dat hij een Young Global Leader is, maar zijn pagina op de WEF-website is gewist. Bij Davos vorig jaar kwam de Russische delegatie niet opdagen en verliet de Chinese de zaal toen Zelenski het podium betrad.

Ik merkte het 15 november op –

En Kim Dotcom 17 november –

Schwab probeert er nog een draai aan te geven:

“Maar wat we eigenlijk moeten aanpakken is een diepgaande systemische en structurele herstructurering van onze wereld. En dit zal enige tijd vergen en de wereld zal er anders uitzien nadat we dit overgangsproces hebben doorlopen.”

“Politiek gezien is de drijvende kracht achter deze transformatie natuurlijk de politieke overgang naar een multipolaire wereld, die de neiging heeft onze wereld veel gefragmenteerder te maken,” zei hij. “Daarom zijn evenementen als deze, de G20 en dergelijke, de zeer belangrijke verbindingsstukken om een te grote segmentatie af te wikkelen…”

‘Een multipolaire wereld’ is het tegenovergestelde van wat Schwab wil. En het Westen en de rest van de wereld zijn geen stap dichterbij elkaar gekomen op G20. De wereld splijt in tweeën en wij wonen in het verliezende deel, met steeds meer censuur, steeds meer dictatuur en een groeiend tekort aan essentiële grondstoffen om een samenleving draaiende te houden.

We zijn getuige van de totale ineenstorting van het Westen. Terwijl het voor Europa zo simpel zou kunnen zijn; Werp het Amerikaanse juk af en drijf handel met die grote Euraziatische landmassa, het Wereldeiland, vanuit ons uithoekje op dat continent. Maar onze leiders zijn laf, corrupt, chantabel, en lopen aan de leiband van Washington.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Poetin: ‘Nieuwe Wereldorde’ laat economie bewust instorten als onderdeel van ‘Grote Reset’

4.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Andere leiders kiezen. Zeg maar een FVD, BVNL, PVV kabinet. Dat zou op dit moment de beste oplossing zijn.

Marco
Marco
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Ik ga met je mee vwb FvD. BVNL en PVV, net als BBB en Ja21 heb je niks aan. Gecontroleerde oppositie, stemmen uiteindelijk altijd mee met het kartel, behalve als blijkt dat er al een meerderheid is. Eigenlijk nog smerigere clubs dan CDA, D66, CU en VVD, ken je nagaan.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Vergeet het maar.
Het zijn immers niet de stemmers die onze leiders kiezen, maar de stemmentellers.
Wij denken dat stemmen eerlijk worden geteld zolang wij op papier stemmen. Maar de resultaten verdwijnen via een exel in een computer waarna er vanalles mee gedaan kan worden.
Bezemheks kaag stond ‘s middags al te dansen terwijl de uitslag pas om 21u. bekend waren. Rara hoe kan dat?

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

“Ja, ik hoor links en rechts dat Poetin ook meedoet, dat hij een Young Global Leader is, maar zijn pagina op de WEF-website is gewist. Bij Davos vorig jaar kwam de Russische delegatie niet opdagen en verliet de Chinese de zaal toen Zelenski het podium betrad”.

Trap er niet in want de BRICS landen zijn zelfs al veel verder met het uitrollen van de cbdc, zoek maar op in de onderstaande link.

https://cbdctracker.org/

Poetin heeft de volgende verdragen niet opgezegd: UN, WHO, IMF, BIS, WORLDBANK

Ook is poetin meegegaan in het ontwikkelen en injecteren van gentherapie.

Mensen blijf vooral zelf onderzoek doen en trap niet in mooie woorden. Zolang landen de verdragen met UN, WHO, IMF, BIS EN WORLDBANK niet opzeggen blijf ik ze wantrouwen.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Petrus
Hagar
Hagar
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petrus

Een CBDC is waarschijnlijk op zich niet goed of slecht. In handen van president Putin of president Xi is het waarschijnlijk zelfs goed voor hun bevolking.

Maar in handen van onze duivelse tirannen, wordt het een instrument om ons totaal in slavernij te houden, om elke dissident te isoleren en ruïneren, en ons uiteindelijk zelfs uit te roeien.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Ik weet niet zozeer of ik in het China van Xi wil leven. Verschrikkelijke lockdowns, social credit system, totale surveilance maatschappij, heropvoedingskampen. Ja, ik weet, het verschil wordt steeds kleiner en binnenkort zijn wij ook daar als wij niet in verzet komen, maar Xi heeft de Chinezen helemaal in de tang. Daar is geen ontsnappen meer mogelijk.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Ik kwam hier een interessante link tegen om eens diep over na te denken:
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/george-soros-en-alexander-doegin-twee-kanten-van-dezelfde-medaille

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Ah joh! Het is gewoon een soort van digitale voedselbon zoals je die in de oorlog had. Niet meer en niet minder. Ondanks alle mooie woorden om het pakketje aantrekkelijk in te pakken.