Het FTX crypto-slushfonds, gerund door de nu in ongenade gevallen Sam Bankman-Fried (en zijn MIT studievriendjes) heeft geld voor Oekraïne witgewassen in bijna 40 miljoen dollar aan campagnedonaties voor de Democraten bij de tussentijdse verkiezingen van 2022, meldt Mike Adams.

Het afgelopen jaar hebben Joe Biden en de Democraten meer dan 50 miljard dollar aan financiering voor Oekraïne doorgedrukt, met geld van de Amerikaanse belastingbetaler. Internationaal is er meer dan 100 miljard dollar aan Oekraïne geschonken, volgens Devex.com, dat een overzicht heeft gemaakt van wereldwijde donaties en subsidies aan de Oekraïense zaak.

FTX verwerkte tegelijkertijd donaties aan Oekraïne door zijn crypto-infrastructuur te gebruiken. Zoals CoinDesk.com in mei van dit jaar meldde: “Ukraine Partners With FTX, Everstake to Launch New Crypto Donation Website.”

Met andere woorden, het corrupte Oekraïense regime werkte samen met een corrupt crypto-slushfonds om dollars van de corrupte Amerikaanse regering te nemen en ze in de handen van corrupte Democratische kandidaten te sluizen om vervalste tussentijdse verkiezingen te winnen.

Volgens gegevens gepubliceerd door OpenSecrets.org doneerde Sam Bankman-Fried bijna 40 miljoen dollar aan politieke kandidaten in de tussentijdse verkiezingen van 2022. Slechts 235.200 dollar ging naar Republikeinen, de rest ging naar Democraten. FTX, met andere woorden, was een Democratische slush fund witwasoperatie die de Democraten hielp de tussentijdse verkiezingen te winnen (bovenop hun overduidelijke bedrog, ballot stuffing en ballot harvesting operaties).

Het roept de voor de hand liggende vraag op: Welke Democraten namen dit vuile geld aan van FTX, dat het geld van zijn eigen klanten had gestolen? We weten bijvoorbeeld dat Fetterman aanzienlijke financiële steun ontving van FTX.

Zoals CoinDesk.com meldt:

“Aid for Ukraine,” dat de steun heeft van crypto-uitwisseling FTX, staking platform Everstake en Oekraïne’s Kuna exchange, zal gedoneerde crypto naar de Nationale Bank van Oekraïne leiden, vertelde Everstake’s Head of Growth Vlad Likhuta aan CoinDesk. Oekraïnes crypto-savvy ministerie van Digitale Transformatie is ook betrokken.

De collectieve inspanningen van het land hebben volgens de website al zo’n 48 miljoen dollar aan bitcoin (BTC), DOT, ether (ETH), SOL, tether (USDT) en andere cryptocurrencies opgehaald. Andere schattingen plaatsen het bedrag dichter bij de 100 miljoen dollar, maar de totalen variëren met de marktschommelingen en welke websites precies worden meegerekend.

Anders gezegd, als u geld doneerde aan “Oekraïne” via dit mechanisme, doneerde u eigenlijk aan de Democraten in een verkiezingsfraude, gefinancierd door illegale campagnebijdragen die werden witgewassen via FTX (dat zich steeds meer ontpopt als de crypto hub die wordt geleid door mensen met globalistische banden).

Hier is de propaganda van het Oekraïense regime om het verhaal van dit alles te vertellen:

De centrale bank gebruikt donaties om “humanitaire hulpprogramma’s” en de Oekraïense strijdkrachten te ondersteunen, aldus de website. “Het volk zal zijn strijd voor vrijheid voortzetten, maar het heeft meer munitie en benodigdheden nodig”, aldus de website.

We weten niet hoeveel van deze fondsen daadwerkelijk naar Oekraïne gingen, maar we weten wel dat Sam Bankman-Fried een van de grootste geldschieters was voor Democratische kandidaten in de tussentijdse verkiezingen van 2022 (bijna 40 miljoen dollar, zoals hierboven te zien is).

Een poging tot overname van regelgevende agentschappen en wetgevers

Zoals DailyWire.com ook meldt, probeerde Sam Bankman-Fried blijkbaar effectentoezichthouders en wetgevers in de federale regering af te kopen, kennelijk om te betalen voor “bescherming” terwijl hij talrijke financiële misdrijven en witwasoperaties uitvoerde.

Via DailyCaller.com:

Cryptocurrency CEO en Democratische donor Sam Bankman-Fried financierde de campagnes van belangrijke wetgevers die toezicht houden op de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), het agentschap dat belast is met de regulering van de crypto-industrie, terwijl hij bij de CFTC lobbyde voor meer toezicht op de markt voor digitale activa.

Bankman-Fried doneerde aan de voorzitter en het belangrijkste lid van de Landbouwcommissie van de Senaat, de commissie die jurisdictie heeft over de CFTC, evenals talrijke andere leden van het Congres die betrokken zijn bij het toezicht op de CFTC.

De FTX CEO besteedde ook honderdduizenden dollars aan het lobbyen bij wetgevers en de CFTC over wetgeving die de reikwijdte van de rol van het agentschap bij het reguleren van de crypto-industrie zou uitbreiden.

Hier is een grafiek van enkele van de overnames en investeringen door FTX, samengesteld door Fortune / Anthony Kwan, afkomstig van Crunchbase:

Massale “zelf-hack” heeft nog eens bijna $1 miljard van FTX accounts afgetapt

Gisteravond laat werd de FTX app automatisch bijgewerkt en veranderd in een Trojan Horse app die inlogde op gebruikersaccounts en hun geld stal. We behandelden dit in een eerder verhaal op NewsTarget.com. Tot nu toe weten we dat ongeveer 1 miljard dollar aan resterende fondsen van FTX is geroofd. Dit wordt algemeen aangenomen als een “zelf-hack” van FTX door haar oprichters of insiders die proberen het geld te nemen en te vluchten, Mt. Gox stijl.

Zoals CoinDesk.com vandaag meldde:

Meer dan 600 miljoen dollar werd vrijdag laat uit de crypto-portefeuilles van FTX gehaald. Kort daarna verklaarde FTX in zijn officiële Telegram-kanaal dat het gecompromitteerd was en instrueerde gebruikers geen nieuwe upgrades te installeren en alle FTX-apps te verwijderen.

“FTX is gehackt. FTX apps zijn malware. Verwijder ze. Chat is open. Ga niet op FTX site want het kan Trojans downloaden,” schreef een accountbeheerder in de FTX Support Telegram chat. Het bericht werd gepind door FTX General Counsel Ryne Miller.

In wezen, na ‘s werelds grootste crypto-slushfonds te hebben opgebouwd om te proberen corrupte Democraten aan de macht te houden, is iemand met toegang van binnenuit bij FTX blijkbaar de laatste miljard dollar aan activa bij het bedrijf aan het plunderen.

CNBC meldt ook dat Sam Bankman-Fried een geheime “achterdeur” had in het financiële boekhoudsysteem waardoor hij “miljarden kon overmaken” zonder enige controle van de regelgeving. From CNBC.com:

Tussen $1 miljard en $2 miljard aan FTX-klantenfondsen zijn verdwenen, SBF had een geheime ‘achterdeur’ om miljarden over te boeken: Rapport

Nu Sam Bankman-Fried’s FTX in faillissementsbescherming gaat, meldt Reuters dat er tussen de $1 miljard en $2 miljard aan klantenfondsen is verdwenen van de failliete cryptobeurs.

Zowel Reuters als The Wall Street Journal ontdekten dat Bankman-Fried, nu de ex-CEO van FTX, $10 miljard aan klantenfondsen van zijn cryptobeurs heeft overgedragen aan het handelshuis voor digitale activa, Alameda Research.

Dit verhaal ging met andere woorden voluit John McAfee, en het is nog niet eens voorbij.

Merk op dat FTX grote belangen had in Robinhood (HOOD symbool op Wall Street), en we verwachten een totale chaos op de markt voor HOOD op maandagochtend.

Bitcoin, interessant genoeg, doorstaat deze storm relatief goed na een daling van $21K tot ongeveer $16K in de chaos. De blootstelling van Bitcoin aan de fall-out van FTX kan beperkt zijn, hoewel Bitcoin en alle andere crypto’s vrijwel zeker te maken zullen krijgen met zware regelgeving nadat dit fiasco zich volledig ontrafelt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nog een gestolen verkiezing

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De doofpot operatie is in volle gang, de neefjes beschermen elkaar: wie de waarheid durft te zeggen over FTX wordt onmiddellijk ontslagen:

https://www.unz.com/aanglin/kanye-was-right-black-coindesk-journalist-fired-for-noticing-that-everyone-at-ftx-was-jew/

Johan
Johan
2 maanden geleden

Dissident, ik doe het maar even hier, ik weet niet wat er loos is maar het blad is niet bereikbaar middels de hoofdpagina (wel zijn de berichten bereikbaar middels de schakel naar het bericht).

comment image

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Johan
Johan P
Johan P
2 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Hier idem.
Of ik het nu probeer via de mobiel, of via 3 verschillende browsers op de PC maakt niet uit, de voorpagina geeft slechts een foutmelding te zien.
Links naar artikelen werken wel, maar ik kan niet zien welke artikelen nieuw zijn, wat het toch vrij lastig maakt

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Johan P, zo te zien werkt het weer (17-11-2022, 10:34) , hopen dat het zo blijft en er spoedig weer nieuwe berichten geplaatst worden. We wachten af en wensen Dissident sterkte om het geheel weer op de rails te krijgen.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Johan, ik zit met hetzelfde probleem

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Eelke Piers, op twitter las ik het volgende (hoop dat het spoedig weer opgelost is).

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Goed artikel op Zerohedge over de aanhoudende virus-hoaxen die door de leugenmedia worden gepromoot:

https://www.zerohedge.com/covid-19/nbc-pushes-tripledemic-fear-mongering-claims-children-risk-during-holidays

Ik heb zelf het artikel eventjes door Google Translate gedraaid en nagelezen:

Waarom kunnen linksen en de reguliere media de pandemie niet loslaten, accepteren dat het voorbij is en verder gaan? Er zijn een aantal redenen, maar veel daarvan kan worden verklaard door de psychologische drijfveren in de geest van de gemiddelde progressieve.

Links-progressieven worden vaak gekenmerkt door hun verslaving aan angst. Voor hen is angst een krachtig instrument, een geweldige motivator voor organisatie en een middel om grote groepen te manipuleren tot overeenstemming met een agenda die anders vele jaren of decennia zou vergen. De hype rond covid is slechts één voorbeeld – we kunnen ook de liefdesrelatie van politiek links met angst zien in hun obsessie met “systemisch racisme” (dat niet bestaat), of hun tirades over de “klimaatcrisis” (die niet bestaat) .

Angst is een manier om controle te krijgen over anderen en de samenleving als geheel en is meestal een hulpmiddel dat wordt gebruikt door zwakke mensen die hun ideologieën niet met wapengeweld kunnen doen gelden. Het is ook een geweldige manier om een ​​bevolking tot maffia-impulsen te prikkelen; een manier om grote hersenloze menigten als politiek wapen te gebruiken.

Op individueel niveau leven links-progressieven graag te midden van een constante crisis. Voor hen schept de crisis betekenis in hun anders zinloze bestaan.

De typische dwaze linkse drone die van dag tot dag leeft zonder iets van waarde te produceren, vaak zonder huwelijk, zonder kinderen en zonder een groter doel, zal wanhopig het gevoel willen hebben dat ze ergens deel van uitmaken. Ze zijn op zoek naar alles om het leven interessanter te maken; ze creëren geen waarde in hun eigen leven, ze moeten het buiten zichzelf zoeken en plaatsvervangend leven via gebeurtenissen en grote groepen en regeringen.

Ze maken deel uit van de korf en de prestaties van de korf zijn ook hun prestaties.

De covid-pandemie was een van die momenten in de geschiedenis waarop deze collectivistische mentaliteit gerechtvaardigd kon worden en alle ergste impulsen van narcisten en autoritairen en microbesturende controlefreaks zonder veel kritiek konden worden tentoongesteld.

Het werd allemaal gedaan voor het “grotere goed”, zie je. Als het covid-virus een echte grootschalige dodelijke bedreiging was geweest, zou niemand gelukkiger zijn geweest dan linksen.

In plaats daarvan kregen ze een minimale dreiging met een mediane infectiesterftecijfer van 0,23%. Covid was niet de crisis waar ze op hoopten, en niet zo nuttig om dominantie te laten gelden als ze oorspronkelijk voor ogen hadden. Toch leeft de droom voort.

Dit is de reden waarom we blijven zien dat bedrijfsmediakanalen niet alleen covid-angst uitstralen, maar ook angst voor oude virussen waarmee we al generaties lang te maken hebben.

NBC loopt voorop in het nieuwste angstverhaal met de dreiging van de “Tripledemie”, een vermeende piek in gevallen van covid, griep en een luchtwegaandoening genaamd RSV. Het is niet verrassend dat de uitlaatklep de risico’s voor kinderen centraal stelt in hun propaganda.

Dit is volkomen logisch gezien het feit dat covid een non-issue was voor jongere mensen, en linksen hebben de afgelopen twee jaar geleerd dat angst veel effectiever is als het gevaar kinderen betreft.

NBC suggereert verder dat het vermijden van niet-gevaccineerde mensen in de buurt van kinderen moet worden vermeden en dat vaccins de beste optie voor bescherming zijn.

Wat hun “medische expert” niet vermeldt, is dat er geen vaccin is voor RSV en dat covid-vaccinatie voor kinderen zinloos is. Maar waarom probeert NBC covid in verband te brengen met griep en RSV?

Ten eerste omdat het grote publiek covid niet langer ziet als een reden om zich te isoleren, noch als een reden om hun niet-gevaccineerde familieleden af ​​te wijzen. Dus moeten ze covid nu op één hoop gooien met tal van andere ziekten om een ​​gevoel van urgentie te behouden.

Ten tweede, en misschien wel het belangrijkste, is dat Big Pharma-bedrijven zoals Moderna momenteel de introductie promoten van een nieuw type vaccin dat een griepprik combineert met een RSV- en covid-immunisatie.

Het is geen toeval dat de heersende stromingsmedia plotseling een “Tripledemie” van diezelfde ziekten hypen.

Met andere woorden, als je een griepprik wilt halen, zou je tegelijkertijd ook een nieuwe mRNA RSV-prik en covid-prik moeten nemen. Een probleem is dat Moderna dit nieuwe vaccinproduct probeert te introduceren zonder de uitgebreide klinische proeven die nodig zijn om de veiligheid te waarborgen. Geen verrassingen daar.

Het establishment probeert van het bestaan ​​van virussen een voortdurende crisis te maken die gestage injecties van nieuwe mRNA-technologie vereist om veilig te blijven, en links-progressieven schrokken de propaganda gretig op.

Ja, het gaat bij bedrijven als Moderna om geld, maar ook om controle. Wanneer mensen vanwege hun vaccinatiestatus van hun familie worden gescheiden en zich zorgen maken over de gezondheid van hun kinderen, is de kans groter dat ze zich onderwerpen aan niet-geteste behandelingen en ook aan ongrondwettelijke regels.

Angst is de brandstof die links-progressieve bewegingen levend houdt.

Joan
2 maanden geleden

Er is tegenwoordig een nieuwe vorm van zwendel, namelijk investeringszwendel via romantische dating. De oplichter maakt reclame voor investeringsproducten bij het slachtoffer nadat hij zijn/haar vertrouwen heeft gewonnen via online daten en zorgt ervoor dat het slachtoffer investeert in het zwendelplan dat is ontworpen door de oplichter. De oplichter laat het slachtoffer geloven dat ze samen in hun toekomst investeren. Deze zwendel vormt een bedreiging voor de samenleving als geheel en klachten kunnen worden verzonden naar Lallroyal .Org. (The Recovery Company) die geweldig werk leveren bij het volgen van de betalingen die naar deze oplichters zijn verzonden en ze boeken veel vooruitgang met hun inspanningen en expertise.