Een paar dagen geleden kondigde AUF1-hoofdredacteur Stefan Magnet in een nauwelijks vijf minuten durende trailer een enorm onthullend verhaal aan. Hij en zijn onderzoeksteam hebben maandenlang nauwgezet onderzoek gedaan naar het uiteindelijke doel van de globalisten – en zijn op iets beangstigends gestuit. Maar, wat onthult Magnet in zijn speciale uitzending op zaterdagochtend? Wochenblick sprak vooraf met hem en ontdekte waar het om gaat.

Globalisten proberen ons te vermoorden

AUF1-kijkers, Wochenblick-lezers en andere critici van het globalisme zijn niet onbekend met het feit dat de spelers in het World Economic Forum, de VN, de Wereldbank, de EU en anderen ernaar streven hun macht te vergroten en er niet voor terugdeinzen burgers te onderwerpen en te onteigenen. Maar het gaat de wereldleiders om niets minder dan de totale controle over mensen – tot en met de controle over de voortplanting. Ze willen het leven zelf controleren. De mens zelf wordt binnen afzienbare tijd een stopgezet model – en Magnet’s team heeft het bewijs.

Dit concept staat ook bekend als “transhumanisme”. Hun waan van controle over de manier waarop we leven, consumeren en denken is niet langer genoeg voor hen. Ze willen de mensheid overstijgen – en het technocratische gewauwel over het vervangen door cyborgs is slechts het topje van de ijsberg. Volgens Magnet willen de transhumanisten het leeuwendeel van de mensheid afschaffen en de rest onderwerpen. De heersers van de menselijke kudde zijn dan die 0,001 procent van de wereldbevolking die in hun achterkamertjes de koers van de wereld bepalen.

Alles maakt deel uit van de grote agenda

In dit duivelse plan is het voortdurend aangehaalde jaar 2030 slechts een tussenfase – want in 2045 moet de zaak definitief afgerond zijn. De mensheid, vooral in de westerse industrielanden, zal tegen die tijd grotendeels onvruchtbaar zijn. Volgens het plan van de elites zal de huidige menselijke soort dan worden vervangen door nieuwe wezens uit de reageerbuis, desnoods “opgewaardeerd” – en onderworpen als een pseudo-menselijke kudde – door de technische snufjes van de transhumanisten.

Toch zijn alle belangrijke hedendaagse kwesties slechts fragmenten van de agenda van degenen die aan de touwtjes trekken. Of het nu gaat om de Grote Reset, de paniekzaaierij over het klimaat, massamigratie, conformiteit en hersenspoeling van de media, de LGBT-beweging, genetische manipulatiebehandelingen (waarvoor Corona werd ingezet) of de almacht van de “big tech” bedrijven: het zijn allemaal stukjes van de puzzel van dit plan. Magnet geeft tegenover Wochenblick toe: “Dat de plannen van de globalisten zo ver gaan, had zelfs hij als leergierig expert op dit gebied aan het begin van zijn onderzoek niet voor mogelijk gehouden”.

Situatie nog erger dan gevreesd

In het speciale programma van zaterdag wil Magnet voor het eerst de concrete mechanismen laten zien waarmee de elites hun plan stap voor stap willen uitvoeren in een sluwe salamitactiek totdat de strop om de nek van het volk zich zo ver heeft gesloten dat er geen ontsnappen meer aan is. Als kritisch journalist ziet hij het als zijn plicht om deze onvoorstelbare bedoelingen aan het licht te brengen. Want, zo is zijn overtuiging, vrije mensen hebben nog steeds de kans om deze duivelse plannen een halt toe te roepen.

En dit vereist de mobilisatie van alle krachten, want het gaat niet alleen om vrijheid, ons bezit of comfort, maar om het bestaan van ons leven, dat van onze kinderen en de kinderen van onze kinderen en de mensheid als geheel. Hij zegt vooraf, “De situatie is veel erger dan ik vreesde – en we hebben veel minder tijd dan ik had gehoopt.” In de speciale uitzending wil hij bewijzen dat: Het niet alleen vage beschuldigingen zijn – zijn team heeft het concrete bewijs van de plannen van de globalisten.

Het spannende speciale programma is vanaf morgen, zaterdag 12 november, te zien op AUF1.tv!

Inmiddels gisteren dus en te zien via de link hierboven of hieronder.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalistische elites gebruiken kunstmatige hongersnood, kunstmatige pandemieën, vaccins en de Derde Wereldoorlog om hun lang gestelde doel van ontvolking te bereiken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Ik denk niet dat het gaat lukken

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Als hij de bijbel had gelezen dan was veel onderzoek overbodig geweest maar het wordt nog veel erger.
De wereld zal overspoeld worden met Aliens. De krachten van het universum zullen geschokt worden waardoor de sterren van de hemel zullen vallen en de aardschollen zich zullen verschuiven dat er geen Middellandse zee meer zal zijn. Dus aardbevingen zoals er nog nooit geweest zijn. In geen miljoenen jaren

T D Smit
T D Smit
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Het staat allemaal inderdaad in de bijbel Matteus 24 lees dit maar wanneer weet niemand zelfs Jezus en de Engelen niet Alleen de Vader God weet het wanneer het zal gebeuren

Anna
Anna
1 maand geleden
Antwoord aan  T D Smit

Jezus waarschuwd ons in Math 24: dat vlak voordat Hij wederkomt, het moeilijke tijden zullen zijn. Er zal grote wetteloosheid zijn en Hij waarschuwt ons : “ Het zal zijn als in de dagen van Noach”.
voor de zondvloed zagen we ook “ ontmenselijking” De zonen van God hadden gemeenschap met de dochters van mensen. Er ontstond een “ hybride soort mensen “ REUZEN “ Toen zond God de zondvloed om deze mensen te vernietigen. Want Zijn Zoon , moest mens zijn met hetzelfde aantal chromosomen zoals God de mensheid bedoelt heeft, om Zijn verlossings werk te kunnen doen. Nu 2000 jaar na deze waarschuwing van Jezus zien we deze geschiedenis zich nu herhalen, nu worden we “ chromosomaal veranderd “ met mRNA, en dit “ soort” mensen zal uitsterven. 5 tot 8 jaar zegt Michael Yeadon. En velen misschien zelfs allen zullen “chromosomaal verminkt” ten onder gaan.
Jezus komt spoedig terug. Hou vol. Blijf het smerige spel waar deze uitzending over spreekt, volgen en laat je niet misleiden.
Maranatha❗️

Walter
Walter
1 maand geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Er bestaan geen aliens, de Bijbel waarschuwt juist tegen die leugen, waar in de Bijbel meen jij te kunnen lezen over een alien invasie?

renevers
renevers
2 maanden geleden