De beroemde muzikant (28) en zijn jonge vrouw (25) schijnen beiden te lijden aan enorme bijwerkingen van de veelgeprezen “vaccins”. Terwijl Bieber leed aan hemifaciale verlamming, kreeg zijn vrouw een hartaanval. Deze vorm van verlamming komt voort uit het herpesvirus. Gordelroos is een zeer pijnlijke herpes zoster ziekte die zich ook kan uiten in de vorm van blaren, meldt Report24.

Van de experimentele Covid-19 “vaccins” is bekend dat zij slapende virussen wekken en aanzetten tot verhoogde activiteit. Wie de werkingsmechanismen hierachter wil begrijpen, moet goed luisteren naar deskundigen als Sucharit Bhakdi of de deelnemers aan de pathologieconferenties. Deze en andere deskundigen waarschuwen al sinds de eerste dagen van de vaccinatiecampagne voor dit risico. Wij benadrukken dit omdat de mainstream zich er nu onderuit wil wurmen met het excuus “wie had het kunnen weten”. Toch was er nooit een gebrek aan waarschuwingen, het was gewoon dat niemand luisterde.

Steeds meer jongeren worden ziek

Onlangs berichtte het Duitse tijdschrift “Focus” dat steeds meer jongeren gordelroos krijgen. Waarom dit zo is, vermeldt het blad natuurlijk niet in al zijn voortdurende kadavergehoorzaamheid. Toch wordt deze bijwerking van de “vaccinaties” door de slachtoffers beschreven als “frequent” sinds de eerste injectie – in principe heeft iedereen minstens één persoon in zijn kennissenkring die gordelroos heeft opgelopen sinds begin 2021.

Accumulatie bij jongeren “raadselachtig”

Volgens Focus en de door de auteurs geïnterviewde ‘deskundigen’ Alexander Kreuter en Mario Fabri is er eigenlijk geen reden waarom 20- tot 40-jarigen herpes zoster zouden moeten krijgen. En toch neemt de incidentie van de ziekte in deze leeftijdsgroep wereldwijd explosief toe – dit “zou ook goed kunnen worden aangetoond door internationale gegevens”.

Niemand wil zeggen dat vaccinatie deze ernstige ziekten veroorzaakt. In plaats daarvan zou een coronaziekte de schuldige zijn. Dat ook dit verkeerde informatie zal blijken te zijn is duidelijk. Er is ook beweerd dat coronaziekte de schuld is van hartspierontsteking. Talrijke grote studies (bv. hier of hier) hebben sindsdien het tegendeel bewezen, namelijk dat er geen verband is met virale ziekten. Toch circuleren er honderden mainstream artikelen, vooral uit 2021, waarin wordt beweerd dat de frequente hartproblemen te wijten zijn aan een ziekte. Hetzelfde wordt nu geprobeerd met gordelroos.

De waarheid staat ook tussen de regels in de mainstream

Met een beetje nadenken kan men echter heel snel de waarheid tussen de regels ontdekken, zelfs in de mainstream. Focus schrijft bijvoorbeeld: “Uitbraken bij jongere mensen komen vaak voor als het immuunsysteem al een tijdje verzwakt is.” Maar dit is precies wat er gebeurt met elke Covid 19 vaccinatie, elke booster verzwakt en beschadigt het immuunsysteem meer. In combinatie met talloze ontstekingshaarden in het hele lichaam, veroorzaakt door ingrediënten als nanolipiden maar ook door de spike-eiwitten, wordt het immuunsysteem vernietigd – sluimerende virussen kunnen ontwaken en een enorme ravage aanrichten – het is bijzonder problematisch wanneer kanker uit de hand loopt. Maar zelfs dit feit wordt momenteel nog ontkend.

Turbo-kanker wordt nu gemeld. Het is onmogelijk te verklaren. Nooit eerder gezien

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Mede mogelijk gemaakt door Pfizer: Katy Perry ervaart ongecontroleerde oogbewegingen

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
It's me
It's me
2 maanden geleden

Hopelijk straks voor beide rust zacht

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Eén van de “slapende” virussen die door de vaccinatie kunnen worden gereactiveerd is het Epstein-Barr virus, bij ons gekend als “klierkoorts”.

Dit bewijst dat de vaccinatie het immuunsysteem verzwakt, in plaats van versterkt.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Maar Biepertje, de beroemde wigger, zal nog wel veel boosters gaan halen, want aan zijn hoeveelheid tatoeages te zien, houdt hij wel van naalden.

anna milants
anna milants
1 maand geleden

het is heel erg dat nu veel meer mensen de reactie krijgen van de vacinatie vele hebben in begin niets vermoedend dat het de gif spuit was ,, en nu gaan ook nog de jonge mensen gelijk justin bibber en zijn vrouw alle twee rond 27 of 28 jaar heel hun leven word kapot gemaakt ,,,, maar waarom krijgen de mensen die de spuiten verplicht of toegediend niet gecontroleerd dat zij eens worden ingespoten , want zij zijn niet gevacineerd