Poetin zet zijn aanval op de morele (of ontbrekende) fundamenten van het satanische Amerikaanse rijk voort, en zegt dat Rusland er niets mee te maken wil hebben.

Er komen steeds meer geluiden uit Rusland dat dit niet alleen een oorlog is om de hegemonie van de wereld – die de VS en zijn vazalstaten willen behouden en Rusland en China in willen ruilen voor een multipolaire wereldorde – maar ook een religieuze.

Het is een strijd tussen Goed en Kwaad.

Tussen het Christendom en de Anti-Christ, waar het Westen door bevangen is.

Het feit dat er openlijk afbeeldingen van homo-gangbangs op levensgrote billboards in regenboogstad Assen tentoongesteld worden, zou alles moeten zeggen.

Afbeeldingen van homo-gangbangs op levensgrote billboards in regenboogstad Assen - Leuk als je met je kinderen aan het winkelen bent

Zoals de Russisch-orthodoxe patriarch Kirill zei, organiseert het Westen in wezen genocidecampagnes tegen landen die weigeren gay-parades te organiseren

Patriarch Kirill: Conflict in Oekraïne is een strijd tegen een Goddeloze Internationale Orde gebouwd op Gay Pride Parades

Het Westen is ‘van God los’ en verspreidt Hel en Verdoemenis.

RT:

De acties van de VS en andere “onvriendelijke naties” – en van transnationale ondernemingen, ngo’s en media – vormen een bedreiging voor de traditionele Russische waarden, aldus president Vladimir Poetin woensdag in een decreet.

In het document wordt opgeroepen tot het behoud en de bescherming van de waarden die het land in staat stellen zijn soevereiniteit te verdedigen en te versterken, terwijl “het volk van Rusland wordt beschermd en zijn menselijk potentieel wordt ontwikkeld”.

De traditionele waarden die geworteld zijn in de culturele en historische ervaring van Rusland hebben de natie in staat gesteld nieuwe uitdagingen en bedreigingen effectief het hoofd te bieden en tegelijkertijd haar identiteit intact te houden, aldus het decreet. Tot de genoemde waarden behoren menselijke waardigheid, mensenrechten, leven, patriottisme, morele idealen, het traditionele gezin, het historisch geheugen, de continuïteit van de generaties en de eenheid van alle volkeren die in Rusland leven.

In het document staat ook dat alle grote religies – waaronder het christendom, de islam, het boeddhisme – een “diepgaande invloed” hebben gehad op de ontwikkeling van de Russische waarden, die zowel door religieuzen als niet-religieuzen worden gedeeld.

Het nieuwe beleid van Poetin is gericht op “het behoud en de versterking van traditionele waarden … door de generaties heen” en op “het tegengaan van de verspreiding van destructieve ideologieën”.

Onder de ideologieën die “vreemd zijn aan het Russische volk” noemt het document de “cultus van egoïsme, straffeloosheid en amoraliteit”, de “ontkenning van patriottisme en familiewaarden” en LGBTQ+-propaganda.

“Acties van extremistische en terroristische organisaties, bepaalde media en acties van de VS en andere onvriendelijke naties en sommige transnationale ondernemingen vormen een bedreiging voor de traditionele waarden”, aldus het document.

Volgens het decreet van Poetin moet deze bedreiging worden tegengegaan door beleid dat gericht is op de jeugd, onderwijshervormingen en steun voor literatuur, kunst, films en media die traditionele waarden bevorderen.

Dat is een heel goed idee. Het is kunst en literatuur die de traditionele waarden heeft ondermijnd, en de cultuur-marxistische machine die deze vuiligheid in Hollywood produceert heeft het over de hele wereld verspreid.

Helaas is deze vuiligheid universeel aantrekkelijk. De muziek en de films – in principe heeft iedereen in de wereld ermee te maken en wil deelnemen aan dit wereldwijde satanische ritueel.

Het is een hele geruststelling te weten dat een leider van een blank land kan opstaan en zeggen dat hij zich ontdoet van de vuiligheid. Het zou iedereen een beetje minder hopeloos moeten maken.

Goed van Poetin.

We hebben een exit-strategie nodig. Maar we zijn zo ver heen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Medvedev zegt dat Rusland een heilige oorlog voert tegen Satan

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Uit eigen ervaring weet ik dat de Russen veel meer normen en waarden hebben dan hier in het westen, zowel in woord als daad. Ik heb het mogen ervaren in vriendschap maar “onze leiders” zullen het ervaren op de harde manier. Helaas trekt dit tuig ons mee in de ondergang als we niet massaal opstaan……

NOWAR
NOWAR
2 maanden geleden

Ja we zijn erg “ver heen” . Hier heeft de kunstacademie een open dag voor de ouders van de studenten…O goede God……Ik ga altijd ff neuzen natuurlijk….vorig jaar heb ik mij verwonderd over de vele troep die rondslingerde zijnde kunst oa een wigwam [voor kinderen ]..met op de voer grote als ballen opgezwollen roze met watten gevulde panties ….nou dacht ik het kan niet erger.
Maar o ja het kan veel erger.
deze keer was er buiten op hun terras “kunst”te bewonderen in de vorm van sex .
Nu dacht ik daar ik zelf schilder, sex is not done in kunst ..jawel erotiek ..maar das toch anders…
Hier waren een stuk of vijf naakte lelijke mensen te zien in allerlei sexuele handelingen, daarnaast een vrouw met enorme borsten en een vissestaart en och een man [bloot] met een bovenlijf als hond allemaal erg slecht en lelijk met vieze kleuren geschilderd meer dan levensgroot op de muren …kinderen zien dit dus ook….om de hoek zit een moskee….nou ik hoop dan toch dat die moslims hun erg stoute schoenen aantrekken na het schoenloze gebed en in actie gaan komen ….
De schaapachtige ouders van de studenten drentelen wat verdwaasd mompelend rond ..zij lijken ietwat ontdaan…maar laten het niet openlijk blijken ….nou ik ben zeer ontdaan en ga er iets van zeggen …ziezo ik stap naar binnen en ga mijn [misschien ietwat preutse hart] luchten….

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Hat satanistische westen is niet alleen de aartsvijand van het traditionele Rusland, het is de aartsvijand van alles dat goed en mooi en positief en constructief en eerlijk is in deze wereld.

Het satanistische westen is de aartsvijand van de beschaving, en van de mensheid in zijn geheel.

Petra
2 maanden geleden

Goed artikel waarin de diepere gedachten uit Rusland duidelijk in beeld komen.

Ons verval kunnen we toch niet meer ontkennen?