Het WEF-rapport en hun “journalisten” zoals Gaia Vince maken deel uit van een grotere politieke campagne om steun te krijgen van regeringen en bedrijven om de Verenigde Staten en Europa te overspoelen met zogenaamde “klimaatmigranten”.

Globalisten proberen al jaren het weer te gebruiken om hun omvolkingsplan te ondersteunen, meldt RAIR. Maar nu de Verenigde Staten en de Europese landen er genoeg van hebben om illegale migranten te verwelkomen, die vaak gevaarlijke mensen zijn met waarden en ambities die tegen de westerse waarden en wetten ingaan, proberen de globalisten hen om te dopen tot “klimaatmigranten” om ze binnen te krijgen.

De aan het Wereld Economisch Forum (WEF) gelieerde journalist Gaia Vince, die zich profileert als milieujournalist, verscheen op Sky News om het publiek ervan te overtuigen dat miljoenen mensen moeten vluchten voor de “klimaatverandering”, de stijgende zeeën, mega-orkanen, enzovoort.

Massamigratie is geen negatief gevolg van de zogenaamde “klimaatcrisis”, maar een oplossing die moet worden aangegrepen en gepland, stelt Vince, auteur van het recente boek “Nomad Century: How to Survive the Climate Upheaval“. Grootschalige volksverhuizingen hebben het potentieel om veel maatschappelijke problemen aan te pakken, beweert ze ten onrechte, en de weg vrij te maken voor een eerlijker, veiliger en welvarender wereld.

Klimaatmigratieschema van het Wereld Economisch Forum

Begin 2022 waarschuwde het WEF dat er 200 miljoen “klimaatvluchtelingen” zouden zijn die tegen 2050 naar het westen gebracht moesten worden. Ze waarschuwden dat het een “risico voor de wereldwijde stabiliteit” zou zijn als Amerikanen en Europeanen hun “georganiseerde overdracht” van miljoenen illegalen zouden blokkeren.

Vorig jaar schatte de Wereldbank dat “klimaatverandering” zou kunnen leiden tot 216 miljoen mensen die tegen het midden van de eeuw binnen hun land zullen verhuizen, waarvan 86 miljoen alleen al in Afrika ten zuiden van de Sahara.

Het WEF bracht een “Global Risks Report 2022” uit, waarin werd geëist dat westerlingen hun “huizen, gemeenschappen en banen” zouden openstellen voor klimaatillegalen. Ondertussen verzuimden ze te vermelden dat deze illegale economische migranten de carrièrekansen en lonen van burgers verminderen en de huisvestingskosten verhogen, aldus Breitbart.

Het verslag geeft toe dat het publiek zich verzet:

Ontgoocheling over de globalisering heeft de laatste jaren in veel landen van bestemming geleid tot nationalistische vertogen en een beleid van nationaal belang, … Veel regeringen, die de houding van de bevolking weerspiegelen, hebben hun bezorgdheid geuit over de druk op onderwijs en gezondheidszorg, huisvestingscapaciteit en plaatselijke werkgelegenheid; voor andere was integratie een prioriteit.

Economische migranten

Maar migratie is goed voor migranten, arme landen, werkgevers van goedkope arbeidskrachten en investeerders, aldus het rapport, dat wordt ondersteund door twee grote investeringsbedrijven, SK Group in Korea en Zurich Insurance Group in Zwitserland. Het gaat verder:

Economische migratie heeft vaak aanzienlijke voordelen voor zowel het land van herkomst als het land van bestemming. Het is “de meest effectieve manier om armoede te verminderen en welvaart te delen”, aldus een rapport van de Wereldbank …

[…]

Bedrijven in landen van bestemming lopen het risico van een wereldwijd tekort aan arbeidskrachten en schokken aan de vraagzijde [verlies van consumentenverkopen] die het gevolg kunnen zijn van een beperkte migratie. Arbeidsmigranten vormen een aantrekkelijke groep consumenten die kan bijdragen tot de ontwikkeling van binnenlandse markten.

John Kerry voorspelt 100 miljoen vluchtelingen naar Europa door wereldwijde hongersnood

Het WEF-rapport en hun “journalisten” zoals Gaia Vince maken deel uit van een grotere politieke campagne om steun van de overheid en het bedrijfsleven te krijgen voor het overspoelen van de Verenigde Staten en Europa met zogenaamde “klimaatmigranten”.

“Veel Amerikaanse belangengroepen dringen al aan op bevolkingsverplaatsingen – vaak onder het mom van “klimaatvluchtelingen” – die de inkomsten en winsten van Amerikaanse winkeliers en vastgoedinvesteerders aanzienlijk zouden kunnen verhogen,” meldt Breitbart.

Maar het rapport geeft toe dat klimaatmigranten slechts economische migranten zijn: “Klimaatverandering is een belangrijke aanjager van migratie. Het verplaatst mensen direct door natuurrampen en kan hen indirect verplaatsen door economische migratie aan te moedigen.”

Natuurlijk zeggen de globalistische groepen en hun universitair geschoolde deskundigen die het rapport hebben geschreven, dat zij het ongewenste aanbod van migrerende arbeidskrachten en consumenten moeten sturen:

Er is betere internationale samenwerking nodig om deze stromen te beheersen, zodat economische migranten niet worden blootgesteld aan uitbuiting en onvrijwillige migranten – vluchtelingen – die naar andere landen oversteken de hulp en opvang krijgen die ze nodig hebben.

Het rapport dreigt ook regeringen: regeringen die er niet in slagen de migrantenstroom in goede banen te leiden, kunnen politieke instabiliteit veroorzaken;

De regeringen van de landen van bestemming lopen in eigen land ook risico’s als ze de bezorgdheid van de burgers over migratie niet wegnemen. Strengere migratiemaatregelen kunnen op verzet van de bevolking stuiten omdat voorstanders van migratie op straat en online hun stem laten horen, terwijl het niet doeltreffend beheren van de instroom het populisme kan aanwakkeren.

Het rapport vermeldt niet dat pro-globalistische groepen de meeste pro-migratiegroepen in de Verenigde Staten en Europa financieren.

Op dit punt wordt het steeds moeilijker om te ontkennen dat het doel van massamigratie is om lokale en nationale culturen te vernietigen door verwatering. Linkse leiders met open grenzen vernietigen Europese en Noord-Amerikaanse rechtssystemen, culturele normen en gelijke rechten. Migranten worden door links niet alleen gebruikt om gastculturen te verwateren, maar ook om meer stemmen te krijgen en meer macht te grijpen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland vraagt inwoners om hun huizen beschikbaar te stellen voor ‘asielzoekers’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Giovanni
Giovanni
2 maanden geleden

I give Gaia Vince 5 minutes alone with an African “migrant” in Rome.

marta
marta
2 maanden geleden

Er is éen oplossing,dat de elite en grote bedrijven de winst van de laaste 80 jaar naar armere landen gaat om zelf verder te ontwikkelen. Die zijn de verantwoordelijk van alles de elite en globalisten die nooit aangepakt worden. In Amerika de eigenaar zijn de oliemaatschappijen die bepalen alles, er is geen democratie in Amerika maar corrupte oliemaatschappijen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Eerst zegden ze dat het “dissidenten” waren, toen waren het “oorlogsvluchtelingen”, toen waren het “economische vluchtelingen”, toen waren het “mensen op zoek naar een beter leven”, en nu zijn het zogezegd “klimaatvluchtelingen”…

Allemaal leugens en bedrog natuurlijk, want de echte waarheid is dit:

Immigratie is een terroristische en genocidale haatmisdaad tegen de Europese volkeren.