Gevraagd op een persconferentie van het Witte Huis woensdag of de nieuwe eigenaar en CEO van Twitter, Elon Musk, een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid, zei president Biden dat de “relaties van de miljardair met andere landen het waard zijn om bekeken te worden”, meldt WND.

De verslaggever vroeg: “Denkt u dat Elon Musk een bedreiging is voor de nationale veiligheid van de VS en moet de VS, met de instrumenten die u heeft, zijn gezamenlijke aankoop van twitter met buitenlandse regeringen, waaronder de Saoedi’s, onderzoeken?”

Het is frappant dat Saoedi-Barbarije in ene niet meer als ‘vriendelijke’ natie beschouwd wordt, nadat het de OPEC-olieproductie met 2 miljoen vaten per dag verlaagde.

SA heeft ook aangegeven olie in Yuan te willen verhandelen, lidmaatschap aangevraagd van BRICS+.

En, misschien wel het belangrijkste signaal. Xi zijn eerste buitenlandse bezoek, nadat hij herkozen is voor een derde termijn, gaat naar … Saoedi-Barbarije.

Dat, na de totale mislukking van Bidens bezoek aan SA, dat niet vergeten was dat Biden SA een paria staat genoemd had.

Alle landen in de wereld stappen over naar de BRICS. En de VS kunnen er niks aan doen. SA was de olie waar de petrodollar op dreef en wendt zich nu af. De VS jagen al hun bondgenoten tegen zich in het harnas en kunnen alleen de EU nog controleren.

Vandaar onderstaande:

Biden antwoordde: “Elon Musk’s samenwerking en/of technische relaties met andere landen is het waard om naar gekeken te worden. Of hij iets ongepasts doet of niet – dat suggereer ik niet. Ik suggereer dat het de moeite waard is om naar te kijken, en dat is alles wat ik zeg.”

Voorafgaand aan de tussentijdse verkiezingen drong Musk, de oprichter van Tesla en SpaceX, er bij kiezers op aan om Republikeins te stemmen. Hij stelde maandag op Twitter: “Gedeelde macht beteugelt de ergste uitwassen van beide partijen, daarom raad ik aan om op een Republikeins Congres te stemmen, aangezien het presidentschap Democratisch is.”

In zijn deal van 44 miljard dollar om Twitter over te nemen, investeerde hij miljarden van zijn persoonlijke vermogen. Maar hij vroeg ook enkele grote bestaande aandeelhouders om hun aandeel in zijn holding te brengen. Onder de aandeelhouders is de Saoedische prins Alwaleed bin Talal, die nu de tweede grootste aandeelhouder van Twitter is. Het koninkrijk Qatar maakte ook deel uit van de deal om het sociale medianetwerk over te nemen.

Vorige maand ontkende het Witte Huis berichten dat de regering besprekingen voerde over een nationaal veiligheidsonderzoek van enkele van Musks ondernemingen, waaronder Twitter.

De Democratische Senator Chris Murphy van Connecticut, voorzitter van een subcommissie Buitenlandse Betrekkingen, heeft de Commissie Buitenlandse Investeringen in de Verenigde Staten echter gevraagd de financiering achter de Twitter-deal te onderzoeken.

Dom, dommer, domst is om je beste vriend van je te vervreemden. De Petrodollar is gebaseerd op de relatie tussen de VS en SA. En die gaat nu ook door het putje. Ik ben geen fan van Trump, maar hij wist tenminste wie hij te vriend moest houden.

Voor de wereld is het goed. Hoe sneller er een einde komt aan de almacht van de VS hoe beter.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De vogel is gekooid: Elon Musk verbindt zich ertoe “haat te bestrijden” nadat ADL dreigt met “ernstige gevolgen” voor teruglaten van “extreem-rechts”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marta
marta
2 maanden geleden

In plaats van democraten zijn demoncraten past veel beter.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  marta

Demoncrazy

It's me
It's me
2 maanden geleden

Hallo Elon geef die mongool een Kennedy moment, of gewoon een ander moment, antrax moment, Gait Lin moment, er zijn zoveel leuke momentjes te bedenken en geef deze dan ook even aan onze opper pedofiel.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De Biden-regering slaat wild om zich heen en maakt iedereen tot zijn vijand.

Doe zo verder Joe, des te sneller komen we tot wat deze wereld dringend nodig heeft: een mondiale anti-USA coalitie.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
2 maanden geleden

Die elon musk is ook een “puppet” van de satanische globalistische elite.