Het zou wat zijn als alle corrupte politici en hoernalisten die de Coronahoax verspreidden beboet zouden worden of in de gevangenis zouden belanden omdat ze Nepnieuws verspreid hebben met alle gevolgen van dien.

Of als iedere politicus die beweerde dat het ‘vaccin’ verspreiding van ‘Covid’ zou stoppen, en daar maatregelen op baseerde, opgesloten zou worden.

Het zou wel moeten, want het is onvergeeflijk wat ze ons aangedaan hebben, terwijl er NIKS aan de hand was.

Iedere politicus die beweerde dat het vaccin verspreiding van Covid zou stoppen, en daar maatregelen op baseerde, heeft bewust gelogen en zou berecht moeten worden

Reclaim the Net:

Een man in Spanje heeft een boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen voor het verspreiden van nepnieuws op Twitter. Hij postte een video van een man die een vrouw aanvalt en beweerde ten onrechte dat de aanval plaatsvond in een stad in de deelstaat Catalonië en dat de aanvaller een migrant was. In werkelijkheid vond de aanval plaats in China.

Het is ongelooflijk. Immigranten zijn in alle Europese landen verantwoordelijk voor tot 80% van alle criminaliteit en je plaatst een keer een filmpje dat toevallig niet helemaal correct is en je wordt bedreigd met gevangenisstraf.

De video werd in China opgenomen en in juni 2019 door de autoriteiten gepubliceerd om te helpen de dader te pakken.

De man, geïdentificeerd als JM, is lid van de Spaanse Guardia Civil politie. Hij gaf zijn misdaden toe en kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van €1620. Hij is de eerste persoon in Spanje die is veroordeeld voor het verspreiden van nepnieuws.

De video die hij in juli van dit jaar plaatste, had als onderschrift: “Hier heb je de video van de Marokkaanse MENA (niet-begeleide buitenlandse minderjarige) in Canet de Mar, het zijn deze mensen aan wie we een uitkering betalen tot ze 23 zijn.”

De rechtbank zei dat hij de video, die 22.000 weergaven had, deelde met een “duidelijke minachting voor de waarheid” om “niet-begeleide kinderen uit andere landen globaal en oneerlijk te belasteren” zodat ze werden geassocieerd met gewelddadige aanvallen en seksueel geweld.

‘Ze worden geassocieerd met gewelddadige aanvallen en seksueel geweld’, omdat dát is wat ze doen.

De rechtbank voegde eraan toe dat postings zoals die van JM “de vooroordelen en stereotypen over deze bijzonder kwetsbare groep onder de algemene bevolking doen toenemen”.

Dat kunnen de geïmporteerde dieven, verkrachters en moordenaars prima zelf, daar hebben ze JM helemaal niet voor nodig.

De voorwaarden van zijn straf omvatten het volgen van een cursus over gelijkheid en het sluiten van zijn sociale media-accounts.

Ik ga er ongezien vanuit dat de president van de rechtbank een vrouw is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Immigranten verkrachten elke dag Europese vrouwen. Dat is waarom ze geïmporteerd worden.

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat – Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
2 maanden geleden

Wie bepaalt wat de waarheid is? Want iedereen heeft daar zijn eigen interpretatie over.

marta
marta
2 maanden geleden

In spanje zou moeten de hele koninginen familie in de gevangenis zijn. Politicis zoals Jordi Pujol met zijn 7 kinderen in de gevangenis (het process loopt jaren vanwege corruptie in de aanbestedingen). Rajoy (PP) corrupte aanbestedingen, Puigdemont (illegale referendum in catalonia , de spanse mensen gingen niet het eens stemen maar wel geld van de burgers misbruikt. In spanje hoge politieke criminaliteit en corruptie met vergunningen die nog steeds vrij lopen. Partij PP 87 policus in de de gevangenis en zou moeten nog meer zijn. Spanje en zijn corrupte policus. Heb je geld en macht dan loop je vrij.