Christine Anderson: Een lid van het Europees Parlement. Zij vertegenwoordigt de Alternative für Deutschland (AfD), die in Duitsland als een “populistische politieke partij” wordt bestempeld. De AfD staat bekend om haar verzet tegen de Europese Unie en het door de EU voorgeschreven beleid inzake open grenzen en immigratie naar Duitsland. Omdat zij niet in open grenzen gelooft, wordt Christine Anderson bestempeld als “extreem-rechts”. Voor zover ik kan zien, zijn dit gewoon meer propagandapraatjes van Wiki en consorten, schrijft Dr Robert Malone.

Start vanaf timestamp 1:40

De korte clip hierboven is belangrijk omdat Christine Anderson een belangrijk punt aansnijdt, dat onderzocht moet worden. Er is bewijs dat Pfizer en Pfizer’s CEO Albert Bourla regeringsleiders wereldwijd hebben gecorrumpeerd. Dat deze corruptie diep en breed is.

Het volk is voorgelogen. Het was een gigantische leugen. En op deze leugen was alles wat regeringen, vooral in de westerse democratieën, deden om de rechten van mensen te schenden, hun vrijheid te ontnemen, ze in hun huizen op te sluiten, uitgaansverboden op te leggen, allemaal gebaseerd op die gigantische leugen.

Ursula von der Leyen, voorzitter van de EU-Commissie, staat nu onder grote druk, en terecht. De mensen hebben het recht om te weten wat er in deze contracten gebeurde met haar uitwisseling van SMS’jes met CEO Pfizer, Bourla. De mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk en aansprakelijk kunnen stellen voor wat er achter de schermen is gebeurd. Dingen veranderen nu, hun kaartenhuis is aan het instorten, en dat gebeurt terecht.

En weet je wat? Nog één ding, ik ben het zat om een COV-idioot genoemd te worden. En ik ben veel liever een COV-idioot dan een GOV-idioot, want dat is wat al deze mensen die blind vertrouwden op hun regeringen bleken te zijn. En ik zeg het nogmaals, het ging nooit, nooit, nooit om de volksgezondheid, het ging nooit om het breken van golven, het ging altijd om het breken van mensen. Maar, en dat is het goede nieuws, ze faalden. Het werkte niet. En daar ben ik erg trots op, en ik ben trots op de mensen die ik mag vertegenwoordigen. En dat zal ik blijven doen. Heel erg bedankt.

Ursula Gertrud von der Leyen is sinds 2019 voorzitter van de Europese Commissie. Leyen had in het geheim met de CEO van Pfizer gecommuniceerd over de aankoop van COVID-19 vaccins via sms-berichten. Begin 2022 vroeg een journalist om kopieën van deze teksten en de Europese Commissie wees het verzoek af. Dit heeft de deur geopend voor wijdverbreide speculaties over malversaties en corruptie.

Druk op Von Der Leyen neemt toe nu Pfizer CEO afziet van getuigenis voor Covid-panel EU-Parlement

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zei in juli dat ze niet langer in het bezit is van de sms-berichten. De ombudsman van de EU heeft vastgesteld dat hier sprake is van ambtsmisdrijven.

Miljardendeal met BioNTech en Pfizer: zo corrupt is Ursula von der Leyen

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vóór de timestamp verwijst Christine Anderson naar het pfizerbedrog dat Europarlementariër Rob Roos aantoonde.

Rob Roos bij Tucker Carlson: De Coronamaatregelen waren gebaseerd op leugens – Dit zou enorme politieke gevolgen moeten hebben

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
2 maanden geleden

Meer vrouwen aan de top, dat zou de samenleving zachter, transparanter en empathiser maken…. nou. 😂

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Ik krijg de laatste tijd vaker de indruk dat het niet de Big Pharma is die de schuldige is van de ramp maar onze regeringen.
Ik hoor Ab Osterhaus nog zeggen dat de katten waarop hij geexperimenteerd had allemaal dood gingen. Ook de vrijgegeven documenten van Pfilzer c.a. geven aan dat het vaccin niet goed genoeg was maar de regeringen wilden kost wat kost de bevolking vermoorden en daarom werd de Big Pharma vrijgesteld van verantwoordelijkheid.
De wereld ligt in de handen van het Kwaad, zeg: WHO, WEF, Rutte enz

Digital Overlord
Digital Overlord
2 maanden geleden

Ik kan mij meer vinden in extreem-rechts denken dan in het ultra-extreem-linkse gedachtengoed?

Maar daarmee BEN ik nog niet extreem-rechts.

anna milants
anna milants
1 maand geleden

er is iets dat de aarde en mens ,, dier ,,,en plant heeft gemaakt ,, niemand weet wie of wat ???? !!!!!! ,, en toch heeft de mens altijd hoger willen staan,, zou het niet beter zijn de eenvoud te behouden en niet willen voor god te spelen ,, mensen met geld willen altijd meer ,,, is heel triest ,,,, en die gaan de kleine man met de vinger wijzen voor het gat in de ozonlaag ,,,,, waarom steld niemand zich de vraag ,,,, elke keer als er een RAKET naar de maan of andere planeet word gestuurd ,, moeten zij de raket met een grote hitte door de ozonlaag sturen waardoor dat gat steeds groter word dat zijn mensen die miljarden verprutsen en verbrodden ,, en die de kleine mens met de vinger wijzen ,,,,,,,,,,,, WAAROM??????????? ,,,,,,,,,kan dat niet gestopt worden ,,,, want men zegd das voor de wetenschap ,,, ik denk dat ze hun eigen mooi wereldje zijn aan ‘t kapot maken en hun eigen schuld ,,,, allemaal verloren geld voor niets