Het viel te verwachten. De Democraten hebben twee jaar geleden de verkiezingen gestolen en sindsdien twee jaar de tijd gehad om hun fraude-systeem te perfectioneren. Trump had het kunnen voorkomen tijdens zijn periode door geen Lockdown in te voeren en vervolgens stemmen per post toe te staan. Hij had ook de corrupte sociaal media aan kunnen pakken, maar besloot op zijn handen te blijven zitten en het ‘te monitoren’.

Deze keer is het CNN’s eigen bericht over haar eigen exit polls die wijzen op gestolen verkiezingen.

Paul Craig Roberts:

Vandaag 9 november 2022, bijgewerkt om 10:49 AM EST, merkten CNN-verslaggevers Zachary B. Wolf en Curt Merrill op dat de alom verwachte rode golf niet tot stand is gekomen en presenteerden vervolgens gegevens die niet stroken met de uitslag van de stemming.

De verslaggevers vergelijken de exit polls van de verkiezingen van 2018 met die van de verkiezingen van 2022. Uit de vergelijkingen blijkt dat de Democraten bij de verkiezingen van dinsdag steun verloren onder vrouwen, gematigden, jongeren, kleurlingen, stedelijke kiezers, academici en onafhankelijken.

 

https://www.cnn.com/interactive/2022/politics/exit-polls-2022-midterm-2018-shift/

De steun van de Democraten onder vrouwen daalde van 19 punten voor Democraten naar slechts 8 punten. De Republikeinse steun onder mannen steeg van 4 punten voor Democraten naar 14 punten.

Wat de leeftijd betreft, daalde de voorkeur voor Democraten boven Republikeinen voor 18-29 jaar van 35 naar 28 punten en voor 30-44 jaar van 19 naar 4 punten. De Republikeinse voorkeur boven de Democraten steeg van 1 tot 10 punten voor de leeftijdsgroep 45-64 jaar en van 2 tot 12 punten voor de leeftijdsgroep 65 jaar en ouder.

De voorkeur van blanke mannen voor Republikeinen steeg van 21 naar 28 punten. Blanke vrouwen gingen van een 50-50-verdeling naar een voorkeur van 8 punten voor de Republikeinen. De voorkeur van zwarte vrouwen voor Democraten daalde van 85 naar 78 punten. De voorkeur van zwarte mannen voor Democraten daalde van 76 naar 65 punten. De voorkeur van Latina-vrouwen voor Democraten daalde van 47 naar 33 punten en de voorkeur van Latino-mannen voor Democraten daalde van 29 naar 8 punten.

De voorkeur van stedelijke kiezers voor Democraten daalde van 33 naar 17 punten. De voorkeur van voorstedelijke en landelijke kiezers voor Republikeinen steeg met 6 en 15 punten.

Democraten verloren ook steun onder blanke en zwarte afgestudeerden. Onder blanke stemmen zonder diploma steeg de voorkeur voor de Republikeinen met 10 punten.

Onder gematigden daalde de voorkeur voor Democraten van 26 naar 15 punten. Onder conservatieven steeg het Republikeinse voordeel van 67 naar 83 punten. Onder liberalen was er in wezen geen verandering.

De exit polls van CNN tonen een aanzienlijke erosie van de Democratische stembasis sinds de verkiezingen van 2018. Hoe kan zo’n aanzienlijke erosie consistent zijn met het ontbreken van enige significante Republikeinse winst op dinsdag?

De uitslag van de verkiezingen van dinsdag wordt nog moeilijker te begrijpen gemaakt door de verslaggevers van CNN als ze melden:

“In 2018 zei 37% van de kiezers dat ze Democraten waren, vergeleken met 33% die zei dat ze Republikeinen waren en 30% die zei dat ze onafhankelijk waren. In 2022 waren het de Republikeinen die het voordeel hadden. Toen ze in 2018 de controle over het Huis wonnen, hadden Democraten een voordeel onder onafhankelijke kiezers. Dat is in 2022 bijna verdwenen.

“Zowel Democraten als Republikeinen verbeterden hun prestaties onder de partijgetrouwen. Maar de Republikeinen bouwden een voorsprong op bij kiezers die geen gunstig beeld hebben van een van beide partijen. Democraten verloren hun voorsprong bij kiezers die een gunstig beeld hebben van beide partijen.”

Er zijn nog veel meer aanwijzingen dat er veel mis is bij het tellen van de stemmen. Uit peilingen blijkt dat Biden een goedkeuringspercentage heeft van slechts 36% en dat een grote meerderheid van de Amerikanen niet wil dat Biden zich over twee jaar herkiesbaar stelt. Hoe komt deze voorkeur overeen met de telling van de stemmen van dinsdag?

Denk er ook aan dat de partij die aan de macht is bij tussentijdse verkiezingen vertegenwoordiging verliest, maar ondanks de aanzienlijke afkeer van de Democraten die CNN onthulde, deed dit normale resultaat zich dinsdag niet voor.

Denk ook aan de publieke ontevredenheid over: recordcriminaliteit, recordinflatie met hoge voedsel- en benzineprijzen, stijgende rente en dalende huizenprijzen, massale illegale immigratie, gedwongen indoctrinatie van schoolkinderen met transgendertheorie en kritische rassentheorie, Biden’s Covid-vaccinatiemandaten die gezondheidsletsels en sterfgevallen veroorzaakten en carrières vernietigden, Biden’s Covid lockdowns die bedrijven, banen en toeleveringsketens vernietigden en de prijzen verhoogden, Biden’s “Russische” sancties die de energievoorziening verstoorden en de prijs van alles verhoogden. Hoe heeft Fetterman, gezien al deze ontevredenheid, een door een beroerte verzwakte en aan spreekproblemen lijdende persoon die criminelen uit de gevangenis wil vrijlaten, een zetel in de Amerikaanse Senaat uit Pennsylvania kunnen winnen? Hoe stemde dezelfde kiezer in Georgia die de Republikeinse Gov. Kemp in zijn ambt terugbracht tegen de zwarte Republikein en voetbalster Herschel Walker ten gunste van de zwarte Democraat Warnock, die Trump en blanken haat, voor de Amerikaanse Senaat?

Ten slotte, denk aan de Diebold stemmachines die niet goed functioneerden in New Jersey, Arizona en Texas, en het verslag van Gateway Pundit dat in Detroit, Michigan, stembiljetten werden afgeleverd via de achterdeur in de vroege uren van woensdagochtend, lang na de wettelijke deadline.

Vraag jezelf nu af wat erger is, een gestolen Amerikaanse verkiezing of een Amerikaans electoraat dat zo onverschillig is dat ze een politieke partij in het zadel houden die ons naar een oorlog met Rusland en China leidt, die blanke mensen haat en vervolgt, die de FBI en het Ministerie van Justitie heeft gepolitiseerd en hen in Stasi agentschappen heeft veranderd ten dienste van de Democratische macht, die vurig gelooft dat ouders slecht zijn voor kinderen en geen inspraak mogen hebben in hun opvoeding (hersenspoeling), die normaliteit demoniseert en perversiteit normaliseert, die … . Ik kan nog wel even doorgaan. Dit was een kans voor de kiezers om hun ongenoegen te laten blijken, en volgens de stemresultaten hebben ze dat niet gedaan. Als de stemmentelling eerlijk is, dan is de conclusie dat we het Amerikaanse volk moeten afschrijven als wezens die te dom zijn om te overleven als een vrij volk.

Daarom geloof ik veel liever dat de verkiezingen opnieuw gestolen zijn.

Wat kan er gedaan worden aan gestolen verkiezingen? Niets. Vooral wanneer een eerder gestolen verkiezing de Democraten de controle heeft gegeven over de uitvoerende macht. De uitvoerende macht is de politietak. Het gaat geen verkiezingen of welke wet dan ook tegen zichzelf handhaven.

De Democratisch gecontroleerde steden zijn rijken op zichzelf. Ze kunnen elke verkiezing stelen en er kan niets aan gedaan worden. De media is een aanhangsel van de Democratische partij. De media steunen het officiële verhaal.

Dit is de column van morgen, donderdag 10 november. Ik plaats hem op 9 november vóór de opbouw van het officiële verhaal dat we binnenkort zullen ontvangen, zodat mijn lezers tenminste de kans krijgen om na te denken voordat de officiële verklaring hen wordt opgedrongen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Democraten hebben wéér de verkiezingen gestolen – Gonzalo Lira

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
2 maanden geleden

Biden had eerder gedreigd om een kernoorlog te beginnen als ze de verkiezingen zouden verliezen.
Blijkbaar is dit gevaar nu afgewend, maar als er iemand onbetrouwbaar is dan is het wel de Biden kliek, die de oorlogskassa tot in lengte van dagen willen laten rinkelen.

Qvic
Qvic
2 maanden geleden

Dat er gefraudeerd wordt met verkiezingen is altijd al zo geweest. Nu in de digitale wereld is het een simpel kunstje. Het is aan hen slavenvolk of zij er mee acoord gaan.

Petra
2 maanden geleden

In Nederland en België is het echt niet veel anders.

Verkiezingsfraude is het wapen waarmee het WEF ons westerlingen pakt.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Laatste keer dat we mochten stemmen heb ik mijn stembiljet aan een afvoerputje gegeven, Deze doet nog steeds wat het hoort te doen.

Doordenker-2
Doordenker-2
2 maanden geleden

De verkiezingen zijn een strijd geworden tussen de productieven, die steeds zwaarder belast worden om de gemeenschappelijke pot te vullen, en de systeem-parasieten die netto niets bijdragen en voor politici stemmen die de productieven ‘legaal’ dwingen om steeds meer geld in de gemeenschappelijke pot te storten waarin deze ‘systeem-parasieten’ kunnen grabbelen.

“A democracy is always temporary in nature; it simply cannot exist as a permanent form of government. A democracy will continue to exist up until the time that voters discover that they can vote themselves generous gifts from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy…” — Alexander Fraser Tytler