De belangrijkste klimaatfreaks (alle 20.000 als we afgaan op COP26) komen bijeen in een mooi vakantieoord in Egypte voor COP27. Ik denk dat ongeveer 19.900 van hen daar per vliegtuig zullen zijn gekomen. Ik vraag me af hoeveel elektriciteit ze zullen gebruiken voor hun laptops, iPads en magische telefoons. (Ze komen nooit samen in Wolverhampton of Milton Keynes? Misschien de volgende keer.)

Het is de global warming hoax die ons gaat vernietigen, schrijft Dr Vernon Coleman. Het zijn de gekke groene, nep-milieuactivisten, schijnheilig en zelfingenomen, die ons gaan doden door ons te dwingen af te kicken van fossiele brandstoffen en te leven in een koude, wrede wereld waar de armsten zullen verhongeren of doodvriezen en waar de uitverkorenen, de zelfbenoemde elite, de werkelijkheid zal negeren, elektriciteit zal aanbidden (gemaakt van de afnemende fossiele brandstoffen) en een pseudowetenschappelijke crisis uit de lucht zal toveren om menselijkheid, fatsoen, waardigheid en respect uit ons leven te drukken en te verbannen.

Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) voorspelt dat een wereldwijde opwarming van 2,5 tot 4,0 graden Celsius het mondiale BBP tegen het jaar 2100 met 2% tot 5% zal doen dalen, maar dat de wereldeconomie tegen 2100 tussen 300% en 500% groter zal zijn dan nu. Dit ontkracht het argument dat klimaatverandering een merkbaar effect zal hebben op de wereldeconomie.

Het Internationaal Energie Agentschap heeft verklaard dat onze planeet tegen het jaar 2040 nog steeds slechts ongeveer 5% van haar energiebehoefte zal halen uit hernieuwbare bronnen (inclusief het verbranden van bomen of ‘biomassa’). Als de gekke groenen hun zin krijgen en ons stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen is er maar één zekerheid: miljarden zullen sterven van de kou en de honger.

Natuurlijk gelooft de meerderheid van de preutse, zelfvoldane, onwetende global warming-cultici dat de wereld vergaat. Deze middenklasse cultisten zijn te dom om te beseffen dat ze werken voor samenzweerders die vastbesloten zijn onze vrijheid en menselijkheid af te nemen en ons te controleren met sociaal krediet en digitaal geld. De laatste nare onzin is dat alles in het centrum van Londen onder water zal staan voordat we tijd hebben gehad om onze regenlaarzen op te pakken, naar de dichtstbijzijnde berg te gaan en ons kamp op te slaan waar we kunnen kiezen tussen doodvriezen of verhongeren. De gekke sekteleden is verteld dat de planeet het niet zal overleven en dat miljarden zullen sterven als het water onverbiddelijk naar de hemel stijgt. Er is natuurlijk geen bewijs voor dit alles. Aanvankelijk noemden ze het complot ‘opwarming van de aarde’, maar ze moesten de naam van de zwendel veranderen toen duidelijk werd dat de planeet vaker koeler dan warmer leek te worden, en ze beseften dat ze door het klimaatverandering te noemen meer ruimte kregen om meer soorten natuurrampen in hun propaganda op te nemen. En de hele zwendel werd tientallen jaren geleden bedacht om zich voor te bereiden op de Grote Reset.

Een groep Britse psychologen heeft gerapporteerd dat kinderen lijden aan angst door de beangstigende voorspellingen van degenen die voorspellen dat klimaatverandering onze toekomst zal beïnvloeden. Al deze stress moet worden toegevoegd aan de enorme angst veroorzaakt door de covid-19 fraude.

De gekken van de opwarming van de aarde hebben voorspeld dat “het leven op aarde sterft, miljarden zullen sterven en de ineenstorting van de beschaving reeds is begonnen”. Ze hebben de opwarming van de aarde ook vergeleken met de Holocaust, maar dan “op een veel grotere schaal”. Voor dit alles is geen enkel bewijs. Kijk naar de feiten: In de jaren 1920 kwamen een half miljoen mensen om door weersrampen. In het laatste decennium waren dat er 18.000. In 1900 stond bijna 5% van het landoppervlak in brand. Nu is dat bijna 3%. Het Great Barrier Reef en de ijsberen zijn booming.

Het IPPC schat dat de zeespiegel tegen het jaar 2100 twee meter kan stijgen. Hoe groot denkt u dat dit een crisis is, gezien het feit dat een derde van Nederland altijd onder de zeespiegel heeft gelegen – sommige delen meer dan 2 meter onder de zeespiegel?

De gekken geloven deze onzin omdat hen herhaaldelijk is verteld dat het waar is. De BBC zegt dat het waar is en staat geen debat toe. De politie staat de sekteleden toe Londen af te sluiten, omdat hen verteld is hen te laten doen wat ze willen om de economie te vernietigen. Overigens zie ik dat ze in Londen een enorme roze tafel hebben neergezet. Ik vraag me af waar hij van gemaakt is – en hoeveel energie er verbruikt is bij de vervaardiging ervan. Is er elektrisch gereedschap gebruikt? Gewoon nieuwsgierig.

De global warming gekken schijnen niet te weten dat we altijd weer hebben gehad en dat er altijd gekken zijn geweest die waarschuwden dat het einde van de wereld nabij is. In 1817 waarschuwde de voorzitter van de Royal Society in Londen dat er een aanzienlijke klimaatsverandering was opgetreden die tot enorme veranderingen zou leiden. In 1947 waarschuwde een Zweedse geofysicus dat het klimaat aan het opwarmen was. In de jaren zeventig waarschuwde de BBC, die eeuwige bron van desinformatie, voor een naderende ijstijd – een even grote bedreiging voor het leven als een kernoorlog. In 2007 werden we gewaarschuwd dat we vijf jaar hadden om de planeet te redden. In 2011 zei het Internationaal Energie Agentschap dat we nog vijf jaar hadden. In 2017 zeiden de Verenigde Naties dat we nog drie jaar hadden. In 2013 zei een professor uit Cambridge dat al het Noordpoolijs in 2015 verdwenen zou zijn. In 2009 nam Gordon Brown, de toenmalige premier van het Verenigd Koninkrijk, vrij om ons te vertellen dat we nog 50 dagen te gaan hadden. In 2004 zei de Observer dat we in 2020 in een Siberisch klimaat zouden leven. Elf jaar geleden zei Prins Charles dat we nog acht jaar hadden om de planeet te redden.

Als er de laatste jaren al vreemde weersverschijnselen zijn geweest, dan zijn die door de mens veroorzaakt – maar opzettelijk en niet per ongeluk. Ik geloof niet dat enige rationele wetenschapper die naar het bewijs heeft gekeken, gelooft in de mythe van de opwarming van de aarde.

Maar de natste dag in Groot-Brittannië deze zomer was minder dan een derde zo nat als de natste dag in 1929 en slechts een kwart zo nat als Dorset in 1955.

Ons wordt verteld dat orkanen nu vaker voorkomen. Maar dat is een leugen. Ze proberen de cijfers op te drijven door briesjes als stormen te tellen, maar het bewijs is duidelijk: er zijn tegenwoordig niet meer orkanen dan vroeger. De media maken alleen meer ophef omdat het de agenda helpt. Er zijn ook niet meer bosbranden. Voorvechters van klimaatverandering beweren dat bosbranden het gevolg zijn van de opwarming van de aarde. Maar deskundigen in zowel Australië als Amerika hebben geconcludeerd dat de klimaatverandering weinig of geen invloed heeft gehad op het ontstaan van bosbranden – die overigens minder vaak voorkomen dan vroeger. Het gemiddelde jaarlijkse areaal verbrand bos in Amerika bedraagt nu ongeveer 6,6 miljoen. In 1928 ging jaarlijks gemiddeld 41,7 miljoen hectare Amerikaans bos door brand verloren. Ik ben er vrij zeker van dat 41,7 een groter cijfer is dan 6,6.

Tussen 1931 (de piek) en 2020 is het aantal doden door natuurrampen wereldwijd met 99,7% gedaald.

De sekteleden die aan de voeten van de doemdenkers liggen, beseffen niet dat je zonder kolen geen staal kunt maken en dat je zonder staal geen windmolens of zonnepanelen kunt maken.

Ze geloven dat we meer bomen nodig hebben om ons gezond te houden, maar als ze ze niet omhakken en er pellets van maken om elektriciteit te maken, hakken ze ze om omdat ze de nieuwe 5G-apparatuur storen die onze nieuwe digitale toekomst zal helpen beheersen. Veel van de zogenaamde schone elektriciteit die tegenwoordig in het VK wordt verkocht, wordt opgewekt door het verbranden van hout. En het hout komt uit Amerika, waar bomen worden omgehakt tot houtpellets, bekend als biomassa, en vervolgens over de Atlantische Oceaan worden vervoerd in grote schepen met dieselmotoren.

Zij veranderen voedsel in biobrandstof en veroordelen miljoenen tot de hongerdood, zodat wij ons verbruik van fossiele brandstoffen kunnen verminderen. De nieuwe mix van benzine en biobrandstof werkt niet in oudere auto’s, dus de armen zullen overal naartoe moeten lopen. De sekteleden hebben beweerd dat klimaatverandering ertoe zal leiden dat koalaberen (en andere dieren) zullen uitsterven. Er leven momenteel 300.000 koalaberen in het wild en de grootste bedreiging voor hun bestaan is de vernietiging van hun habitat – als gevolg van het feit dat boeren meer land nodig hebben om biobrandstoffen te verbouwen.

Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties zullen de oogsten tegen 2050 met 30% stijgen. In de armste landen van de planeet zal de opbrengst met 80-90% stijgen. Maar de stijging van de opbrengst zal afhangen van het gebruik van tractoren en zware machines, waarvoor natuurlijk olie nodig is (plattelandsgebieden van arme landen zullen zich geen elektriciteit en oplaadpunten kunnen veroorloven tot ze rijker zijn). De broeikaseffect-cultici zullen arme landen dwingen arm te blijven – en zullen verantwoordelijk zijn voor miljoenen vroegtijdige sterfgevallen.

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is de grootste zwendel in de geschiedenis

En de gekken beweren nu dat ze “groen staal” kunnen produceren.

Zoals ik al eerder aangaf, is het traditioneel onmogelijk om staal te maken zonder kolen.

Maar volgens de aan Bill Gates gelieerde krant The Guardian, de krant voor leeghoofden en zwakzinnigen, zijn er plannen om staal te maken zonder kolen te gebruiken.

Hoe kan dat?

Blijkbaar wordt het nieuwe groene staal gemaakt met waterstof als brandstof in plaats van kolen.

En waar komt de waterstof vandaan?

Nou, aangezien pure waterstof moeilijk te verkrijgen is, wordt 95% ervan gemaakt met fossiele brandstoffen.

Dus, dat is hoe ze groene steenkool gaan maken zonder fossiele brandstoffen te verbranden.

Ze gaan waterstof maken door fossiele brandstoffen te verbranden en dan de waterstof gebruiken om staal te maken. Deskundig ingenieur Gordon Murray wijst op andere problemen met het gebruik van waterstof. Het kost enorme hoeveelheden energie om te produceren en het is gevaarlijk om op te slaan. Murray zegt dat voor het maken van een liter waterstof meer olie nodig is dan voor een liter benzine.

Je moet lachen, nietwaar?

En de Britse regering wil dat we allemaal gasketels vervangen door waterstofketels – overigens verdomd goed wetend dat waterstofketels minder efficiënt zijn.

De obsessieve gekken die in semi-religieuze ernst al het afval sorteren, begrijpen niet dat alle bewijzen aantonen dat recycling geld, energie en tijd kost en veel meer kwaad dan goed doet. Daarom wordt zo veel van de zorgvuldig gesorteerde recycling naar het buitenland gebracht om daar gedumpt te worden. Het probleem is nu dat weinig landen de ongewenste Britse recycling zullen accepteren omdat het gewoon niet rendabel is. De recycling zwendel was alleen maar om gehoorzaamheid en naleving te creëren – en om de zwakzinnigen voor te bereiden op het dragen van maskers en experimentele prikken.

Het lijkt de sekteleden niet te kunnen schelen dat het afstappen van fossiele brandstoffen geen verschil zal maken voor de planeet, maar wel miljarden doden zal opleveren en een enorme belastingverhoging die de toch al verarmden nog verder zal verarmen.

De gekke, misleide groenen en nep-milieuactivisten willen het gebruik van fossiele brandstoffen stoppen en de betrokken industrieën binnen een paar jaar de nek omdraaien. Politici gebruiken de oprechtheid van de gekken als excuus voor hun krankzinnige beleid en negeren zowel de feiten als de publieke opinie. In Schotland hebben de Groenen en de SNP zich verenigd in een onzalige alliantie van waanzinnige sekteleden.

De enthousiaste voorstanders van elektrische auto’s en windturbines beseffen niet dat we enorme nieuwe mijnen nodig hebben om enorme hoeveelheden kobalt, lithium, nikkel en andere essentiële stoffen op te graven. Probeer maar eens mijnen te graven zonder fossiele brandstoffen. Elektrische voertuigen hebben een grotere koolstofvoetafdruk dan auto’s met een verbrandingsmotor en bovendien wordt de elektriciteit die ze gebruiken vaak opgewekt door de verbranding van fossiele brandstoffen. En die dwaze zielen die elektrische auto’s kopen, zullen al snel moeite hebben om een plek te vinden waar ze kunnen rijden, omdat overal wegen worden opgedeeld om duizenden kilometers aan slecht ontworpen fietspaden aan te leggen.

De zorgvuldig, opzettelijk en wreed gecreëerde mythe van de opwarming van de aarde is nu een integraal onderdeel geworden van de wereldeconomie.

Een professionele investeringsmanager verklaarde onlangs publiekelijk dat “de wereld snelle veranderingen ondergaat door de aantasting van het natuurlijke milieu en de dreigende ineenstorting van het wereldwijde klimaatsysteem”.

Er is geen enkel bewijs voor dit alles. En bij gebrek aan bewijs creëren de sekteleden aan de top opzettelijk veranderingen in ons klimaat door middel van geo-engineering – ze manipuleren het weer al heel lang, maar de laatste jaren is het in een stroomversnelling geraakt. Ook zijn ze van plan tonnen calciumcarbonaat de stratosfeer in te sturen om de zon te blokkeren onder het mom van de strijd tegen de opwarming van de aarde. In werkelijkheid zal dit het groeiseizoen alleen maar verkorten en massale hongersnood veroorzaken – dat is een verrassing!

Bedrijfsleiders zijn zo bang om bekritiseerd te worden door de sekteleden en gekken die de mythe van de opwarming van de aarde promoten, dat ze vrijwel allemaal hebben toegestemd in alles wat de luidruchtige minderheid hen opdraagt. (Dezelfde lafaards betalen zichzelf nog steeds obscene bonussen, onkostenvergoedingen en pensioenen).

Sommige bedrijfsleiders halen hun bedrijven van de beurs en brengen ze in particuliere handen om de gekke aandeelhouders en de toezichthouders te ontlopen.

De Britse toezichthouder voor pensioenen heeft de beheerders van pensioenregelingen gewaarschuwd dat zij in de problemen komen als zij het klimaatrisico niet verplicht melden. Zij zullen hun investeringen in bedrijven die geen bevredigende veranderingen doorvoeren om te voldoen aan de denkbeeldige angst voor de opwarming van de aarde, moeten melden. Ik vermoed dat de pensioenen daardoor dramatisch zullen dalen.

In Amerika onderzoeken de Federal Reserve, de financiële toezichthouder en het ministerie van Financiën of het beleid inzake de opwarming van de aarde kan worden opgenomen in de financiële regelgeving. Hetzelfde gebeurt in de Europese Unie en in het Verenigd Koninkrijk. Sterker nog, het Verenigd Koninkrijk lijkt de wereld te leiden bij het invoeren van onderdrukkende en gevaarlijke nieuwe regelgeving.

De waarheid is natuurlijk dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de theorie dat de opwarming van de aarde (of welke variant daarvan dan ook) een bedreiging vormt voor onze manier van leven. Er is zeker geen bewijs dat de opwarming van de aarde enige invloed zal hebben op financiële instellingen of het bedrijfsleven.

Wat er wel gebeurt, is dat financiële regels worden gebruikt om een agressief beleid inzake de opwarming van de aarde door te drukken, dat noch noodzakelijk, noch populair is, maar dat deel uitmaakt van de wereldwijde reset van Agenda 21 en dat ontworpen is om ons pijnlijk de wereld van het Nieuwe Normaal binnen te leiden.

Bovendien nemen activisten overal de controle over van voorheen onafhankelijke bedrijven. In mei 2021 bepaalde een Nederlandse rechtbank dat oliemaatschappij Shell haar koolstofuitstoot tegen 2030 met 45% moet verminderen ten opzichte van het niveau van 2019.

Een activistische groep met slechts 0,02% van de aandelen in Exxon, een andere oliemaatschappij, is er op de een of andere manier in geslaagd twee zetels te veroveren in de twaalfkoppige raad van bestuur van het bedrijf.

Niet te overtreffen, heeft de Britse regering beloofd dat het Verenigd Koninkrijk zijn uitstoot van broeikasgassen tegen 2035 met 78% zal verminderen ten opzichte van de niveaus in 1990. Niemand schijnt de regering te hebben verteld dat de bevolking in die periode met vele miljoenen is toegenomen en ongetwijfeld zal blijven toenemen. Het Verenigd Koninkrijk in het jaar 2035 zal een donkere, koude, ellendige plaats zijn. De doelstelling van het VK is de meest ambitieuze ter wereld en zal de belastingbetalers samen 3 biljoen pond kosten. Er komen hogere belastingen en hogere kosten voor alles. Het vervangen van bestaande verwarmings- en kooksystemen door elektriciteit (waarvan zowel politici als campagnevoerders lijken te denken dat het aan de bomen groeit) zal huishoudens enorme bedragen kosten.

Vanaf 2025 zal het illegaal zijn om een woning uit te rusten met een gasketel. En bestaande ketels en systemen zullen vanaf midden 2030 illegaal zijn. (Huiseigenaren zullen elk tienduizenden ponden moeten uitgeven aan verplichte warmtepompen, isolatie enz. Als woningen niet voldoende worden aangepast, mogen huiseigenaren ze na 2028 niet meer verkopen. Ze mogen ze ook niet meer verhuren. Het resultaat is natuurlijk dat de huizenprijzen zullen dalen (vanwege de kosten van de wettelijk verplichte verbeteringen) en de huurprijzen zullen stijgen. De armen zullen weer lijden.

De Verenigde Naties waren opgetogen toen ze meldden dat hun klimaatdoelstellingen voor 2020 bijna waren bereikt met de wereldwijde covid lockdowns.

Er zullen bijna constant lockdowns moeten zijn om de opwarmingsgekken tevreden te houden.

Rijke mensen die de leiding hebben over rijke regeringen beloven het gebruik van fossiele brandstoffen te beëindigen tegen 2050. Ik vraag me af of ze weten hoeveel pijn dat zal doen. De armen zullen hiervoor moeten betalen via koolstofheffingen. De ontwikkelingslanden zullen gestraft worden nog voor ze van de geneugten van fossiele brandstoffen kunnen genieten. Het is een onderschatting om te zeggen dat honderden miljoenen zullen sterven van de honger en de kou.

De schijnheilige, deugdzame opwarmingsgekken zijn zo slecht geïnformeerd dat ze onbedoeld plannen voor wereldwijde genocide ondersteunen. Als ze iets wisten en echt om het milieu gaven, zouden ze campagne voeren tegen zinloze gezichtsmaskers – in plaats van ze te dragen. Miljarden afgedankte gezichtsmaskers zijn nu een grote bedreiging voor alle vormen van flora en fauna.

Nu ze de meerderheid in het nauw hebben gedreven met de covid-19 hoax moeten we onze overtuigingen en percepties herdefiniëren en onze vijanden herwaarderen. U moet bijvoorbeeld weten dat iedereen die spreekt over duurzame ontwikkeling een slecht mens is. De filosofie die bekend staat als duurzame ontwikkeling is een directe route naar het einde van de democratie en de mensheid. Het is nooit goedaardig. De incompetente wiskundige modelleurs en de sluipschutters van de sociale media verspreiden angst en onderdrukken waarheden met dezelfde, geoefende vaardigheid als waarmee ze de covide angst aanwakkerden en de waarheidssprekers demoniseerden.

En zo gaan de dwazen die de wereld bang maakten met een valse covid pandemie, nu, zoals ik voorspelde, de wereld bang maken met de valse pandemie van de opwarming van de aarde die ze in de vorige eeuw bedachten en die ontworpen was om te controleren en te doden en niet om te redden of te behouden. Het Chinese sociale kredietsysteem waar ik voor gewaarschuwd heb, is er al. De opwarming van de aarde zal worden gebruikt om de regels aan te scherpen en ons nog verder te onderdrukken. De gekke pseudomilieuactivisten zijn niet goedaardig of goed bedoelend. Ze zijn ofwel slecht geïnformeerd of dom of kwaadaardig of alle drie. En ze zijn onze vijanden.

Ik ben bang dat de covid-19 fraude nog maar het begin was.

De waarheid is dat het idee van de opwarming van de aarde net zoveel feiten bevat als het bestaan van de lieve tandenfee. Eigenlijk wat minder, want toen ik klein was liet ik een tand onder mijn kussen liggen en werd ik wakker om hem te vervangen door een stuk van een sixpenny. We hadden toen nog sixpences.

Er is dus meer praktisch bewijs voor het bestaan van de tandenfee dan voor het bestaan van de opwarming van de aarde, de afkoeling van de aarde, de klimaatverandering of hoe de gekken het deze week ook willen noemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF geeft toe: De Corona-dictatuur was slechts een test – Nu komt de CO2-dictatuur

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Ik ben het eens met die astrofysicus dat klimaatfanatici het publiek oplichten voor geld.
Ze zouden niet willen leven in de wereld die volgens hen er zit aan te komen. Het gaat hen er alleen om geld te verdienen via baantjes, aandelenfondsen, commissiewerk en lobby activiteiten en te leven van de angst van anderen. Het zijn narcisten die er alles voor over hebben om zich superieur te voelen aan anderen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Klimaatverandering is een totale leugen.

Al die Bolsjewisten en oligarchen geven in realiteit geen snars om het leefmilieu.

Wij worden geregeerd door een oervijandige kliek die ons volk wil kapot krijgen, en hun klimaathoax, de pandemiehoax, de oorlog tegen Rusland, en vooral de immigratie, is de manier waarop zij dit plan uitvoeren.

Qvic
Qvic
2 maanden geleden

Al die groene idioten weten helemaal niets van natuurkunde of scheikunde. Ze praten over temperatuur verschillen van een paar graden Celsius. Dag en nacht temperaturen zijn vaak met 10 tallen graden verschil, of in de volle zon en schaduw kan wel eens meer dan 5 graden ver tussen zitten en de ene dag is warmer of kouder dan de andere. Maar daar hoor je ze nooit over, enkel in hun beleving van die ongrijpbare graden zijn de oorzaak van alle ellende volgens hen.

Maar ja het bekt zo lekker weg, dat ze zo duurzaam bezig zijn en vooral goed met hun eigen winstmarges. Firma list en bedrog met hun pruts en klungel b.v. komt het prima in orde, zolang u het klakkeloos maar wil blijven geloven, wat zij maar uitkramen en vooral grof er voor willen betalen voor hun sprookjes verhalen.

De grote grap zit in die turboprops die vliegen op perslucht, niet op kerosine, wat de meeste nog geloven. Daarom betalen vliegmaatschappijen dan ook geen belasting of accijns over die zogenaamde kerosine. Heeft ooit iemand hier uitgerekend wat het gewicht van kerosine zou zijn, wat zogenaamd in die vleugels zouden zitten. Wetend dat die vleugels constant enigszins beugen als ze in de lucht vliegen, dat zal onmogelijk zijn, als ze gevuld zouden zijn met een vloeistof. Tevens zou dan ook hun start gewicht te hoog zijn, om op te kunnen stijgen. Daar komt nog iets belangrijks om de hoek kijken de zogenaamde kerosine bevriest tussen de -40 en -47 graden Celsius, maar de vliegtuigen vliegen op een hoogte rond de 10Km, waar het -50 of kouder is en met de snelheid van het vliegtuig zal de temperatuur nog verder zakken. Bij – 30 graden begint kerosine al te vlokken, net als diesel. Regeren is de kunst om keihard te liegen tegen de bevolking en dat de bevolking daar zelf om vragen, dat ze constant voor gelogen en gechanteerd worden.