Vandaag meldde Service Corporation International, de grootste uitvaartonderneming in Noord-Amerika, haar kwartaalcijfers. SCI had weer een geweldig kwartaal, zult u blij zijn te horen! Tot nu toe heeft het bedrijf in 2022 bijna $500 miljoen winst gemaakt – en de aandelen zijn meer dan 15% gestegen sinds het winstbericht van vorige week, bericht Alex Berenson.

(De dood is uw beste investering!)

 

SCI’s management lijkt vrij open tegenover investeerders. Vele jaren lang was de groei van het bedrijf voor een groot deel te danken aan het opkopen van familie-uitvaartondernemingen die uitstierven. De onderliggende begrafeniswereld groeit traag en is zeer voorspelbaar.

Tenminste dat was het vroeger.

Zoals Thomas L. Ryan, de voorzitter en chief executive van Service Corporation, woensdagmorgen tegen investeerders zei:

Als je teruggaat in deze industrie en in het bijzonder met SCI, zie je van jaar tot jaar het aantal sterfgevallen — het ene jaar kan je 1% of 2% dalen, in het volgende jaar met 1% of 2% stijgen, wat je vrij nauwkeurig kon voorspellen over een jaar en over een grote voetafdruk als de onze wat er waarschijnlijk ging gebeuren… 2020 komt langs, Covid, game-changer, juist. We moeten op een bepaald moment 20 procent meer begrafenissen doen, wat ongehoord is in een jaar, vergeleken met, laten we zeggen, een jaar of twee daarvoor.

Dus Service Corporation verwachtte dat zodra Covid voorbij was, de zaken weer normaal zouden worden…

Wat we hadden verwacht is, waarom zouden we niet teruggaan naar, laten we zeggen, een 2019 niveau, misschien krijg je een procent of zo groei van 2019, dat zou ik verwachten. Dus dat zou een redelijk niveau zijn waarvan wij denken dat het stabiliseert. En dat is wat we verwachtten…

Alleen is dat niet gebeurd.

Wat we u vertellen, is dat we in het derde kwartaal van dit jaar 15% meer hebben gebeld dan in het derde kwartaal van 2019. Dat had niemand verwacht en dat betreft slechts een zeer minimale hoeveelheid Covid sterfgevallen.

Covid is weg. Maar mensen blijven sterven. Waarom?

Niet verrassend, heeft Ryan nergens mRNA vaccins genoemd. Waarom zou hij? Dat zou hem en Service Corporation alleen maar hoofdpijn bezorgen.

Maar eerder in het gesprek, wees hij op “meer sterfgevallen door kanker” en meer in het algemeen een afname van de algemene gezondheid:

Wij geloven dat deze overtollige diensten meer permanent van aard zijn in een combinatie van vergrijzing, hoger risico, minder gezonde levensstijl ontwikkeld tijdens de pandemie.

Ryan suggereerde ook dat vertraagde medische zorg een probleem kan zijn.

Deze verklaringen zijn… beperkt, op zijn best. Vergrijzing is nauwelijks nieuw, en de lockdowns die leidden tot een “minder gezonde levensstijl” eindigden al halverwege 2020 in de meeste rode staten en begin 2021 bijna overal. Opioïden en overdoses blijven over het algemeen een verschrikkelijke crisis, maar het aantal doden lijkt begin 2022 een piek te hebben bereikt en is sindsdien licht gedaald. En ondanks alle discussies over vertragingen in de medische zorg, functioneren ziekenhuizen en dokterspraktijken al minstens 18 maanden normaal.

Hoe dan ook, de Verenigde Staten zijn niet de enige met een grote en tot dusver onverklaarde piek in het aantal sterfgevallen in 2022. Landen van Duitsland tot Australië en Taiwan zien soortgelijke trends.

Ze hebben allemaal iets gemeen. Geen punten om te raden wat.

In ieder geval verwacht Service Corporation dat de zaken de komende jaren goed blijven gaan.

“Deze trends zijn moeilijk snel om te buigen,” zei Ryan. “Ik hoop dat het over drie, vier, vijf jaar wat minder wordt. Maar ik denk niet dat het snel gebeurt.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

“Deze trends zijn moeilijk snel om te buigen,” zei Ryan. “Ik hoop dat het over drie, vier, vijf jaar wat minder wordt. Maar ik denk niet dat het snel gebeurt.”

Wat als de trend stevig doorzet en de oversterfte de grens van 100% gaat halen? Ik zal dan niet stijl achterovervallen want tot nu is de trend klimmende geweest. De sloop van geïnoculeerde lichamen gaat steeds meer vorm krijgen en ik zie geen aanleiding waarom dat zal gaan terug lopen.

Digital Overlord
Digital Overlord
2 maanden geleden

“Maar eerder in het gesprek, wees hij op “meer sterfgevallen door kanker” en meer in het algemeen een afname van de algemene gezondheid”

En die sterfgevallen namen ineens allemaal even snel toe als in 3….2….1….. Dood?

Waar waren deze cijfers VOOR het medische experiment? Immers, de afname van de algemene gezondheid is dan toch niet afgenomen omdat alle andere mensen zich lieten vaccineren?

Enne…. hoeveel ongevaccineerden zitten er tussen die oversterfte?

Petra
2 maanden geleden

Duidelijke oversterfte van de zwakkeren met een tijdelijke oorzaak wordt normaal gesproken altijd gevolgd door een periode met ondersterfte.

Door die oversterfte raakt de ‘voorraad’ zwakkeren die al met één been in het graf staan verbruikt, waardoor er vervolgens onder normale omstandigheden minder mensen beschikbaar zijn om te overlijden.

Dat de oversterfte nu, ondanks dat de voorraad kwetsbare ouderen is uitgeput, toch hoog blijft geeft aan dat er iets zeer kwalijks aan de hand is.

Daar na een epidemie ondersterfte dus normaal zou zijn, is het nu dus eigenlijk erger dan de cijfers suggereren.