Analist Martin Armstrong heeft gewaarschuwd dat er in 2024 misschien geen verkiezingen komen en dat “de Verenigde Staten na 2032 niet meer zullen bestaan” als gevolg van massale maatschappelijke onrust en financiële ineenstorting, meldt Summit News.

Armstrong, die tal van eerdere grote gebeurtenissen correct voorspelde, waaronder de financiële ineenstorting van 2008, maakte de opmerkingen tijdens een interview met Greg Hunter.

Volgens de analist is het zeer twijfelachtig of toekomstige verkiezingen wel zullen plaatsvinden, vanwege de welig tierende corruptie en bedrog, samen met de waarschijnlijkheid dat geen van beide partijen een nederlaag zal accepteren.

“Het bedrog bij de tussentijdse verkiezingen volgende week zal zo groot zijn dat het bijna onmogelijk is om een voorspelling te doen. . . . In een eerlijke verkiezing zouden de Republikeinen het Huis en de Senaat winnen,” zei Armstrong.

Armstrong onthulde dat hij e-mails heeft ontvangen van mensen in Canada die zeiden dat ze stembiljetten hadden gekregen voor Pennsylvania, en voorspelt totale chaos.

“Waar dit eindigt, wie weet? Het is gewoon zo corrupt, het is over de top. Het maakt niet uit wie er wint. Niemand gaat dit accepteren, en dat is het probleem,” zei hij.

Armstrong waarschuwt dat de tussentijdse uitslag “niet zal worden geaccepteerd” door één partij, en zegt dat Trump zich in 2024 niet kandidaat zal kunnen stellen omdat er waarschijnlijk geen verkiezingen komen vanwege een totaal verlies aan vertrouwen in het systeem.

De nederlaag van Bolsonaro in Brazilië is het bewijs dat alle grote verkiezingen nu worden gestolen, volgens Armstrong, in een poging om elke wereldleider uit te schakelen die tegen de agenda van het regime ingaat.

“Dit is een wereldwijde inspanning,” zei hij. “Ze moesten van Trump af. De andere die hen in de weg stond is Bolsonaro. Dan is er Poetin (Rusland) en Xi Jinping (China). Ik denk dat historici hier over 50 jaar op terug zullen kijken, en dat ze deze periode ‘The Climate Change Wars’ zullen noemen… Ze proberen zoveel mogelijk olie-energiecapaciteit neer te halen.”

Armstrong zegt dat zijn computermodellen volgend jaar enorme binnenlandse onrust in de Verenigde Staten laten zien, en dat de omstandigheden rijp zijn voor “een raketlancering voor volatiliteit en burgerlijke onrust.”

“De Verenigde Staten zullen na 2032 niet meer bestaan. Na 2028 en 2029 zullen we een regering van de grond af moeten opbouwen. Amerika wordt vernietigd,” waarschuwde hij uitdrukkelijk.

Op financieel gebied beweert Armstrong: “Het hele monetaire systeem zoals we dat kennen stort in elkaar. Dat was waar de obligatiecrisis in het VK over ging.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal Donald Trump het einde van de geschiedenis inluiden?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Juist als de Democratische Partij (ik noem ze geen Democraten want dat zijn ze niet) zullen er verkiezingen gehouden worden. En die zullen ze steeds met 80 % of 90 % van de stemmen winnen.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

shit he, moet ik daar nog tien jaar op wachten?

It's me
It's me
2 maanden geleden

Goed nieuws eigenlijk, kunnen we mooi legaal linkse hufters naar de eeuwige jachtvelden brengen ♥️, kleine aanvulling veel links is er eigenlijk niet meer over want deze hebben allemaal alles wat gevraagd in zich laten spuiten 😍😂

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door It's me