Een van de meest verontrustende bijwerkingen van de “vaccins” is dat ze de voortplanting lijken te verhinderen door baby’s die nog in de baarmoeder zitten te doden.

Uit nieuwe rapporten blijkt dat het aantal doodgeboorten blijft toenemen omdat steeds meer volledig gevaccineerde moeders hun kinderen niet ter wereld brengen, schrijft Ethan Huff. Maar liefst 28 van de 29 vrouwen, afhankelijk van de gegevensbron – dat cijfer komt van Pfizer zelf, geloof het of niet – hebben te maken met doodgeboren baby’s na de de gen-injecties.

Een ziekenhuis in Fresno, Californië, verspreidde intern een e-mail die suggereert dat het aantal doodgeborenen sterk toeneemt – 500 procent – in vergelijking met vóór Operatie Warp Speed. Die e-mail is uitgelekt naar de onafhankelijke media, die erover berichten terwijl de mainstream media het negeert.

Voor zover het mainstream nieuws gaat, zijn Fauci griepprikken nog steeds het beste en beste wat iemand kan nemen om zich te beschermen tegen de Coronagriep. Maar in werkelijkheid hebben de injecties een ontvolkingseffect op degenen die ze nemen.

Verpleegster zegt dat ze hoorde van twee moeders wiens baby’s bloedproppen ontwikkelden in de baarmoeder

Vóór de introductie van de injecties waren doodgeborenen relatief zeldzaam. In het ziekenhuis in kwestie kwamen er ongeveer één of twee per drie maanden voor. Nu zijn er tientallen doodgeborenen per maand – een aanzienlijke toename.

De Epoch Times, die als eerste over de onthulling berichtte, heeft de hoofdverpleegster die de e-mail schreef gevraagd waarom zij de gevallen “sterfgevallen” noemde. Ze heeft nog niet gereageerd.

California Today, dat ook berichtte over de gelekte e-mail, heeft een videosegment samengesteld dat u kunt bekijken op de website van de RAIR Foundation.

Als u abonnee bent van Epoch Times, kunt u op deze link ook een 25 minuten durende video exposé over de gelekte e-mail bekijken.

Epoch heeft een live chat bij de video waarin een vrouw beweert dat ze niet één maar twee doodgeboorten heeft gehad nadat ze begin 2021 een prik had gekregen.

“Ik was een ‘liberaal’ en geloofde mijn artsen,” schreef deze persoon. “Ik ben zo blij dat dit bekend wordt. Hopelijk kunnen anderen deze vreselijke pijn bespaard blijven.”

Iemand anders vroeg wat er voor nodig is om meer mensen tot het besef te brengen dat deze injecties gevaarlijk zijn en niet in het lichaam van mensen mogen worden geïnjecteerd, gebaseerd op alles wat we er nu over weten.

“Herodes deed hetzelfde met zijn afslachting van de onschuldigen,” schreef iemand anders, verwijzend naar het beroemde Bijbelverhaal over de genocide op alle mannelijke kinderen van twee jaar en jonger in de omgeving van Bethlehem, waar Jezus Christus werd geboren.

“Ik herhaal een viroloog die zei: ‘wie het virus maakte is satanisch, maar wie de vaccins maakte is tien keer zo satanisch’,” schreef een ander, verwijzend naar de twee verschillende soorten spike-eiwitten in het virus versus de injecties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Wie zegt dat het een bijwerking is?

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Heel interessant artikel op Zerohedge over de toename van de sterfte in de zwaar gevaccineerde landen, met in de reacties info over de mysterieuze toename van het Epstein Barr Virus, bij ons gekend als “klierkoorts”:

https://www.zerohedge.com/medical/funeral-business-booming-and-not-because-covid

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Je moet niet zeiken, je was een waardeloze moeder voor je ongeboren kind. Dat kind heeft geluk dat het niet opgroeit bij zo een “moeder”. Hoe haal je het in je stomme kop om een gifspuit te nemen. Als moeder bescherm je je kind ten aller tijde maar jij was zwak van geest en nu mag je blijven leven met deze schuld. Ja want door jouw wangedrag heb je je kind vermoord. Een volgende zwangerschap zal ook risicovol zijn dus je kan maar beter je waardeloze lichaam opknopen. Een dier vecht zich kapot om zijn kinderen te beschermen maar de moderne mens is ziek, zwak en misselijk en bovendien te laf om op te staan tegen deze mensverachtende tirannie.

Marco"
Marco"
2 maanden geleden

Ik vrees dat er teveel volgzame types zijn / die ook niet kunnen geloven dat dit wellen en wetens ingespoten wordt .

Ook ziek van de niet aflatende reclame op Social Media / zelfs , specifiek op de jonge moeders gericht !