De Amerikaanse tussentijdse verkiezingen zijn nabij en aangezien ik toevallig een goed en patriottisch Russisch staatsburger ben, is het mijn taak me ermee te bemoeien. Verkiezingsbemoeienis is een voorbeeld van de zachte macht van Rusland, die veel aardiger is dan de harde macht van Rusland, schrijft Dimitri Orlov.

Ik heb meerdere malen en op meerdere plaatsen gezegd: “De Verenigde Staten zijn geen democratie en het maakt niet uit wie president is”, en ik blijf bij die uitspraak, die volgens mij een bewijsbaar feit is. Statistieken tonen aan dat er geen correlatie is tussen publieke voorkeuren en publieke beleidsbeslissingen, maar wel een sterke correlatie tussen de voorkeuren van lobbygroepen uit het bedrijfsleven en publieke beleidsbeslissingen. De VS is dus geen democratie (bestuur door het volk) maar een oligopolie (bestuur door bedrijfsgroepen). Hieruit volgt, dat het niet uitmaakt wie president is, omdat beide partijen van het Democratisch-Republikeinse duopolie in handen zijn van dezelfde concerns.

En dus maakt het niet uit wie president is en betekent je stem niets? Toegegeven; maar maakt het dan uit OF er een president is? Ik denk van wel!

Wat als de president een organo-servo-robot is, een seniele marionet, gesteund door een vice-president die speciaal gekozen is omdat hij nog zwakzinniger is? Dit is een uitstekende truc om een extremistische groep aan de macht te brengen, die slechts raakvlakken heeft met de gebruikelijke zakelijke lobby’s die bepalen wat er in Washington gebeurt. Denk niet aan een enorme en amorfe “diepe staat”: de uitvoering van een dergelijke machtsgreep vereist een strakke coördinatie, een zekere mate van geheimhouding of in ieder geval discretie, en natuurlijk enorme sommen geld. Denk in plaats daarvan aan een enkele goed bedeelde kwaadaardige oligarch en zijn vele volgelingen die hij zorgvuldig heeft klaargestoomd en in machtsposities heeft gebracht.

Het algemene doel van zo’n extremistische groep zou wel eens veel verder kunnen gaan dan de gebruikelijke belangen van bedrijfslobby’s, zoals het behoud van eigen vermogen van aandeelhouders, een grotere plaats aan de federale subsidietrog, het afbreken van transnationale barrières voor handel en kapitaalverkeer, lagere belastingen voor bedrijven enzovoort. Deze fanatiekelingen hebben wellicht een heel ander toekomstbeeld voor ogen, waarin een kleine groep ultrarijken alles bezit terwijl de rest van ons niets bezit, maar zich, tam en volgzaam gemaakt door allerlei medische en technische manipulaties, gelukkig voelt met deze stand van zaken… als zoveel dieren in een menagerie… niet te veel dieren, let wel: drastische bevolkingsvermindering is waarschijnlijk een hoofddoel van hen.

Wat zouden de algemene doelen van deze organisatie kunnen zijn? Dat is niet echt een geheim. Hier is een voorbeeld, uit het “Agenda 2030” document van de 2018 conferentie van het Complexity Institute in Santa Fe:

 • Geen privé of persoonlijk bezit.
 • Gegarandeerd basisinkomen voor iedereen die dit “nieuwe normaal” accepteert.
 • Cash vrije maatschappij; digitaal geld (als een methode van sociale controle).
 • Koolwaterstofcijfers voor staten en bedrijven.
 • Strenge sociale controles (via drones, gezichtsherkenning, enz.).
 • Rantsoenering van alle consumptie, inclusief energie en natuurlijke hulpbronnen.
 • Patenten op alle zaadvoorraden en beperkingen op voedselproductie voor persoonlijk gebruik.
 • Bijna volledige eliminatie van vee. De resterende bevolking wordt gevoed met een vegetarisch dieet, aangevuld met kunstmatige eiwitten, insecten, enz.
 • Bevolkingsvermindering door sterilisatie en geboortebeperking.
 • Afgedwongen vaccinatie.
 • Verbod op alternatieve geneeswijzen.
 • Uitwissen van seksuele (man/vrouw) verschillen.
 • Sterilisatie en castratie van kinderen (chemisch en/of chirurgisch).

Sommigen herkennen in deze lijst wellicht verschillende zaken die al enige tijd op de Davos-conferentie en andere plaatsen worden aangeboden. Dat liep op niets uit toen de vaste maître d’ van Davos, ene Klaus, als ik me goed herinner, een teleconferentie hield met Poetin en Xi om hen te vragen of zij met zo’n plan wilden instemmen. De twee antwoordden dat, nee, ze hebben hun eigen plannen die de behoeften van hun volk dienen. Dit gooide een grote roet in het eten.

Het plan (denk ik) was om de seniele opa en zijn idiote hulpje te gebruiken als Trojaans paard om het Witte Huis te plunderen, om vervolgens die positie te gebruiken om Amerika te vernietigen, en dan Amerika’s rottende lijk te gebruiken als verzamelplaats voor het lanceren van soortgelijke aanvallen wereldwijd. Maar als Poetin en Xi, en met hen 80% van de wereld, er niets van willen weten, wat dan? Een oorlog voeren tegen Rusland en China samen, en die verliezen? Wat dan?

En dus wachten ze nu op het onvermijdelijke. Rusland heeft het oorspronkelijke Oekraïense leger en zijn wapenvoorraad uit het Sovjettijdperk opgevreten en is nu halverwege met het opvreten van alle resterende Oekraïense rekruten (oude mannen en kinderen, in wezen), plus NAVO-huurlingen en NAVO-wapenvoorraad, en dat alles zonder zich in het zweet te werken. Het schakelt nu geleidelijk alle openbare werken op het hele Oekraïense grondgebied uit, waarbij veel van dat werk wordt gedaan met behulp van een low-budget kunstmatig intelligente vliegende kettingzaag met de naam Geranium 2. (Wij Russen houden van dat soort namen. Een 152mm kanon heet Hyacinth B; een 240mm zelfrijdende mortier heet 2S4 Tulip. Wilt u aan onze bloemen ruiken?)

Het gebrek aan elektriciteit, warmte of stromend water geeft de resterende helft van de Oekraïense bevolking een zeer goede reden om hun koffers te pakken en naar het Westen te trekken. Die 15 à 20 miljoen extra, norse Oekraïners die eten en onderdak eisen, zullen wonderen doen voor het westerse moreel. Dit komt op een moment dat de westerse beperkingen op de invoer van Russische energie ernstig zullen gaan knagen. De mensen zullen niet blij zijn.

Denk je dat de niet eens bijzonder schimmige oligarch wiens volgelingen momenteel amok maken in het Witte Huis een plan hebben om de verschrikkelijke puinhoop die ze hebben gecreëerd aan te pakken? Nee, dat hebben ze niet. Ze worden gek. Erger nog, ze verliezen narratieve controle. Het presidentschap van Biden lijkt niet langer echt; het lijkt op wat het eigenlijk is: een hoax. En als hij niet echt is, wie zijn dan de kakkerlakken die de afgelopen twee jaar amok hebben gemaakt in het Witte Huis?

Op dit moment zou alleen een heel dom persoon kunnen denken dat Biden, die nauwelijks een hele zin van een autocue kan lezen zonder ten minste één keer te struikelen, die geesten de hand blijft schudden, die naar dode mensen in het publiek roept, die meerdere pogingen nodig heeft om het land waaraan hij 20 miljard dollar heeft uitgegeven correct te noemen, in staat was om die 100 presidentiële bevelen die hij heeft ondertekend, waarvan 19 tijdens zijn eerste week in functie, te beoordelen, laat staan te schrijven.

Wie heeft ze dan geschreven en waarom? Zou u dat niet willen weten? Ik kan u niet vertellen hoe u moet stemmen, maar ik kan u wel dit vertellen: in sommige staten (niet alle) is er een specifieke manier waarop u kunt stemmen om het waarschijnlijker te maken dat we erachter komen wie deze kakkerlakken zijn. Ze uit hun schuilplaatsen in machtsposities spoelen en op ze afstappen is de volgende stap.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal Donald Trump het einde van de geschiedenis inluiden?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties