Er zijn ten minste twee concurrerende theorieën over wat er morgen op de verkiezingsdag gaat gebeuren, schrijft Mike Adams.

Theorie 1: De Democraten zullen alles schaamteloos vervalsen, in het openbaar, en de conservatieven uitdagen er iets aan te doen.

Volgens deze theorie zijn de Democraten klaar met doen alsof ze democratische verkiezingen houden. Ze zouden de boel gewoon saboteren en zowel het Huis als de Senaat behouden, en dan proberen een kinetische reactie van de conservatieven uit te lokken, zodat ze een opstand kunnen uitroepen en een poging kunnen doen tot nationale wapenconfiscatie. Martin Armstrong heeft publiekelijk zijn bezorgdheid geuit dat de Democraten alles gaan manipuleren.

Het argument tegen deze theorie is dat verkiezingen gedecentraliseerd zijn, en hoewel bedrog in sommige gebieden mogelijk is, lijkt het uiterst moeilijk om landelijk op een gecoördineerde manier te bedriegen.

Theorie 2: Rode golf wint Huis en Senaat, gevolgd door Biden-regime terreur tegen “ongehoorzame” Amerikanen.

Deze tweede theorie lijkt me veel waarschijnlijker. Volgens recente peilingen en de frustratie van Amerikanen die gebukt gaan onder torenhoge voedselprijzen, brandstofprijzen en stijgende geweldsdelicten, lijkt het erop dat een rode golf door Amerika zal razen en het Huis, de Senaat en verschillende staatsgouverneurschappen zal overnemen. Dit scenario heeft het voordeel dat de Democraten en de medeplichtige media kunnen zeggen: “Zie je wel? Er wordt niet geknoeid met verkiezingen, en 2020 was ook niet geknoeid”. Toch houdt het Biden aan de macht, samen met de hele medeplichtige bureaucratie, inclusief de DOJ, FBI, FDA, CDC enzovoort.

Met deze uitvoerende macht kan Biden een terreuroorlog tegen het Amerikaanse volk voeren door de voedsel- en energie-infrastructuur die mensen in leven houdt te ontmantelen. In feite heeft Biden al beloofd precies dat te doen. In het weekend beloofde Joe Biden rechtstreeks alle kolencentrales in Amerika te sluiten, waardoor de natie in een scenario van energie instorting terecht zou komen. Zoals gemeld door Breitbart.com, zei Biden: “We gaan deze fabrieken in heel Amerika sluiten en we gaan wind- en zonne-energie gebruiken.”

Het probleem is natuurlijk dat je wind- en zonne-energie niet kunt aanpassen aan de vraag. Met kolencentrales kun je gewoon meer kolen verbranden als dat nodig is, en afbouwen als de vraag afneemt. Maar windenergie produceert niets als het niet waait, en zonne-energie produceert ruwweg de helft van elk etmaal niets, omdat de zon niet schijnt.

En dan, voor het geval je nog niet zeker wist dat Biden hoopt de energie-infrastructuur van Amerika te ontmantelen om de “groene Taliban” die het energiebeleid van de Dems dicteert een plezier te doen, gaf hij dit weekend een toespraak in New York, waarin hij verkondigde: “Niet meer te boren” naar olie.

Breitbart:

President Joe Biden zei zondag tegen een klimaatactivist dat hij geen nieuwe boringen in de Verenigde Staten zou toestaan, slechts enkele dagen nadat hij zich erover beklaagde dat oliemaatschappijen niet genoeg boren.

“Er wordt niet meer geboord. Er wordt niet meer geboord,” zei Biden tegen een klimaatactivist terwijl hij een rally in New York afsloot. “Ik heb geen nieuwe boringen voorgesteld.”

Gecontroleerde afbraak van Amerika’s energie infrastructuur onder Democraten; Diesel tekorten in overvloed

Dit alles vindt plaats op precies hetzelfde moment dat er een dieseltekort ontstaat in heel Amerika. Volgens CDLlife.com zijn er noodverklaringen voor de levering van diesel in South Dakota en Nebraska. Uit dat verhaal:

Kristi Noem, gouverneur van Zuid-Dakota, heeft een uitvoeringsbesluit uitgevaardigd waarbij vrachtwagenchauffeurs die vloeibare brandstofproducten vervoeren, worden vrijgesteld van de regels inzake de bedrijfsuren als gevolg van “extreem lage voorraden en uitval van bepaalde vloeibare producten, waaronder benzine, diesel, vliegtuigbrandstof, propaan, ethylalcohol, natuurlijke benzine, dieseluitlaatvloeistof en watervrije ammoniak”.

Gouverneur Pete Ricketts van Nebraska vaardigde op 1 november een soortgelijke noodverklaring uit om bestuurders die benzine of benzinemengsels, diesel, stookolie, ethanol, propaan en biodiesel vervoeren, vrij te stellen van de voorschriften inzake diensturen.

Het bevel werd uitgevaardigd omdat “meerdere staten, waaronder Nebraska, te kampen hebben met brandstoftekorten door de grote vraag naar aardolieproducten.”

Een verlammend tekort aan diesel dreigt westerse economieën te verwoesten in 2023

Anekdotisch melden sommige vrachtwagenchauffeurs video’s van dieselbrandstofonderbrekingen bij bepaalde truckstops in andere staten. Het probleem lijkt zich te verspreiden.

Hoewel we niet geloven dat de diesel helemaal op zal raken in Amerika, is er geen twijfel dat we regionale dieselonderbrekingen zullen ervaren, wat zich zal vertalen in vertraagde verzendingen van alles. Letterlijk alles.

Dat komt omdat diesel treinen, binnenschepen, boten, vrachtwagens, bouwmachines en nog veel meer aandrijft. Zonder diesel komt de Amerikaanse economie vrijwel direct tot stilstand. Het is verbazingwekkend dat terwijl Amerika geconfronteerd wordt met een dieselschaarste noodsituatie, Biden belooft om nieuwe boringen te stoppen en ook kolencentrales te sluiten.

Dit zijn, bij elke rationele analyse, daden van terrorisme tegen Amerika’s civiele infrastructuur.

Het Obiden regime valt meedogenloos de civiele infrastructuur aan, wanneer het hen uitkomt.

Voedselproducenten en energieknooppunten maken deel uit van de civiele infrastructuur die Amerika in leven houdt. We moeten natuurlijk niet verbaasd zijn dat het Obiden-regime het op deze infrastructuur gemunt heeft, aangezien zij deelnamen aan de vernietiging van Nord Stream 1 en 2, waardoor tientallen miljoenen Europeanen veroordeeld werden tot een strenge winter met extreme schaarste aan warmte-energie, elektriciteit, voedsel en kunstmest. Door het vernietigen van Nord Stream pijpleidingen heeft Amerika bewezen dat het terreurdaden zal plegen tegen binnenlandse infrastructuur om gewenste politieke resultaten te bereiken, zoals het afsluiten van Duitsland van de Russische energievoorziening. Dit dwingt Duitsland om geen alternatieve oplossingen te zoeken of de economische sancties tegen Rusland te laten vallen.

Ironisch genoeg leeft het Amerikaanse volk momenteel onder gelijkwaardige economische sancties, opgelegd door onze eigen corrupte, onwettige regering. Het neerhalen van energie-infrastructuur en voedselproductie/distributieknooppunten is een vorm van een economisch embargo (of grondstoffenembargo) dat vaak in oorlogsscenario’s wordt gebruikt. Maar vandaag gebruikt onze eigen regering deze tactiek tegen ons. Tegelijkertijd laten de Democraten gewelddadige gevangenen vrij in de straten van Amerika, terwijl ze gewelddadige illegale vreemdelingen ertoe aanzetten Amerika binnen te komen met illegale drugs (fentanyl), wapens en mensenhandel. Dit wordt allemaal met opzet gedaan, om eerst Amerika van binnenuit te vernietigen, en het dan te zien overlopen door illegalen. Het is een klassieke Obama zet, wat geen verrassing is, omdat Obama degene is die Biden leidt.

Barack Obama is de huidige echte president van de Verenigde Staten; Joe Biden is zijn marionet

Kortom: Het regime straft de Amerikanen, omdat ze ongehoorzaam zijn, door tegen het regime te stemmen.

Het ziet er momenteel naar uit dat een rode golf morgen bij de verkiezingen door Amerika zal trekken. Mocht dat gebeuren zal het Biden regime elke gelegenheid aangrijpen om het Amerikaanse volk de komende twee jaar uit te hongeren, te bevriezen, te treiteren en anderszins te kwellen. Waarom? Omdat ze autoritair zijn en genieten van het lijden van anderen. Dit is wie ze zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal Donald Trump het einde van de geschiedenis inluiden?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
2 maanden geleden

Ha ha! Geen van beide!
Alles vakkundig weggemasseerd!
Niets te zien!
Doorlopen!