Een twee fronten oorlog met Rusland en China is niet genoeg voor de Deep State. Nu moet er ook mot gezocht worden met Iran.

Het is een onverstandig plan, want bij wargames die de Amerikanen een paar jaar geleden speelden om een oorlog tegen Iran te simuleren, verloren de Yanks. De VS hebben dan wel het duurste leger, maar hebben sinds Vietnam ook geen oorlog meer gewonnen.

Er wordt al maanden een poging ondernomen om een kleurenrevolutie te organiseren in Iran, maar het Iraanse volk heeft daar helemaal geen zin in. De Westerse leugenpers laat het niet zien, maar pro-regeringsdemonstraties in Iran zijn véél groter dan de minimale hoofddoekjesprotesten.

Als je op twitter op de hastag #greatsatan klikt krijg je oneindig veel voorbeelden. Of Global Resistance News op telegram.

Onze media liegen ons voor.

Volgens Biden zullen de Iraniërs zichzelf binnenkort bevrijden.

De Iraniërs hebben zichzelf 43 jaar geleden al bevrijd van de door de Britten en Yanks ingestelde dictatuur van de sjah.

Zelfs wikipedia heeft het juist:

In 1951 werd Mohammad Mossadeq door het Iraanse parlement benoemd tot premier. Hij werd enorm populair in Iran nadat hij de olie-industrie had genationaliseerd. In 1953 werd hij afgezet middels een staatsgreep door de sjah, veroorzaakt door een Brits-Amerikaanse geheime operatie om de olie-industrie weer in Britse handen te krijgen. Na de staatsgreep werd de sjah in toenemende mate autocratisch. Vanaf halverwege de jaren 70 groeide de onvrede met het repressieve regime van de sjah.

De Iraniërs hebben helemaal geen behoefte om bevrijd te worden, ze zijn al bevrijd, en hebben geen zin in de gay-parades en transgenderwaanzin die de VS verplicht op willen leggen. Die door de Yanks gewenste regime-change gaat er naar mijn stellige overtuiging ook niet komen. Iran houdt al meer dan 40 jaar stand tegen de VS en sindsdien is de VS alleen maar zwakker geworden en Iran sterker.

New York Post:

Witte Huis perschef Karine Jean-Pierre probeerde vrijdag de gelofte van president Biden om “Iran te bevrijden” te verduidelijken door te zeggen dat hij slechts “onze solidariteit” met de jonge demonstranten daar uitsprak.

“Maak je geen zorgen, we gaan Iran bevrijden. Ze zullen zichzelf snel bevrijden,” zei Biden tijdens een bijeenkomst op het MiraCosta College bij San Diego, Californië.

De president gaf geen details over specifieke acties die zijn regering zou ondernemen om Iran te bevrijden.

Jean-Pierre zei later tegen verslaggevers aan boord van Air Force One: “De president betuigde onze solidariteit met de demonstranten, zoals hij vanaf het begin heeft gedaan.”

Ze merkte op dat de regering sancties heeft ingesteld tegen het Iraanse regime en dat Biden zich tijdens een toespraak bij de Verenigde Naties in september luid en duidelijk heeft uitgesproken voor de demonstranten.

De woordvoerster van het Witte Huis zei niet dat de opmerking van de president duidde op een specifieke verandering in het beleid ten aanzien van Iran, maar zei dat het regime “moet stoppen met zijn geweld en intimidatie”.

“Het Iraanse leiderschap wordt geconfronteerd met problemen van eigen makelij. We zullen blijven zoeken naar manieren om het regime verantwoordelijk te houden voor de manier waarop het zijn volk behandelt,” zei Jean-Pierre.

“Ons beleid is om het recht op vreedzame vergadering en vrije meningsuiting te ondersteunen, dat is wat we doen,” voegde ze eraan toe.

Uhuh, daarom zitten er sinds januari vorig jaar nog steeds Amerikanen zonder vorm van proces vast omdat ze het Capitool bezichtigden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hoofddoekjesopstand of kleurenrevolutie/regime-change in Iran?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
It's me
It's me
2 maanden geleden

Dat levende lijk haalt eind dit jaar toch niet meer, en meer zullen dat niet doen van zijn Oorlogs regering, ASAP please

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door It's me
P. Snot
P. Snot
2 maanden geleden

Dus jullie vinden het wel goed, dat dat gruwelijke regiem demonstranten doodschiet en duizenden de gevangenis in gooit? Anti-Amerikaanse tendensen zijn op deze site aan de orde van de dag en dat gaat wel opvallen. Wees eens onpartijdig en geef het nieuws zonder vooringenomenheid.

Von
Von
2 maanden geleden
Antwoord aan  P. Snot

Dat wordt niet beweerd, wel dat het regime in Washington die niet vies zijn om landen te destabiliseren (met gigantisch veel slachtoffers) hier ook weer een vuile handen maken met alle gevolgen van dien. Dit is objectiever dan het drek wat van onze staatszender komt.

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  P. Snot

Geef mij maar Amerika!
De brochure bespreekt de schadelijke waarden die het Amerikaans kapitalisme uitdraagt. Veel mensen die zich bewust zijn van het Joodse probleem realiseren zich goed de gevaren van het communisme. Toch is ook het kapitalisme op termijn net zo schadelijk voor de volksgezondheid.

https://www.apriana.nl/niod/1944Geef.html

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Met u eens met de aanvulling dat de yanks dit hebben kunnen doen met de medewerking van een Engelse dikke pad (ten koste van Duitsland).

https://vorming.wordpress.com/2014/08/13/citaten-winston-churchill/

lisa
lisa
2 maanden geleden

Dat is gepland door Amerika en de media. Waar staat de nieuws over hoeveel mensen de Amerikanen hebben per dag dood gemaakt in Afghanistan ook bij het vliegveld voor vertrek de Amerikanen zij hebben de mensen in de stek gelaten en Biden zou moeten veroordeeld worden. Ik zeg heeft meer opium medicijnen aan de Amerikanen om de junk cultuur te stoppen.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Zonder vooringenomenheid?! Louter feiten !! Amerika moet zich maar in eigen land bezighouden in plaats van overal dood en verderf te zaaien. U spreekt over een gruwelijk regime in Iran. Ga er eens naar toe in plaats van medialeugens te herhalen. Amerika is verantwoordelijk voor honderden miljoenen doden sinds het ontstaan, ze begonnen systematisch met het uitmoorden van de oorspronkelijke bevolking en zijn daarna wereldwijd gegaan. Stalin, Mao en Pol Pot samen hebben nog niet de helft gedaan.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Amerikanen zijn een bende moordlustige gekken:

https://www.unz.com/lromanoff/americans-are-criminally-insane/

HTT
HTT
2 maanden geleden

Je hoeft niet persé pro Iran te zijn om anti oorlogszuchtige bemoeienis van Amerika te zijn. Iran aanvallen is al langer de wens. Reeds in 2016 werd een aanval in Iran al publiekelijk uitgesproken door presidentverkiezing kandidaat H. Clinton.
Nu nog aanleiding zoeken, of creëren.