De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft vrijdag de oorlog van Rusland in Oekraïne bestempeld als een heilig conflict met Satan en waarschuwt dat Moskou al zijn vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna kan sturen.

De inval van Rusland in Oekraïne heeft tienduizenden slachtoffers gemaakt en de grootste confrontatie met het Westen uitgelokt sinds de Cubaanse Raketcrisis van 1962, toen de grootmachten van de Koude Oorlog het dichtst bij een kernoorlog kwamen.

Medvedev, die zich als president van 2008 tot 2012 ooit opwierp als een liberale modernist, zei dat Moskou in Oekraïne vocht tegen “gekke nazidrugsverslaafden” die gesteund werden door westerlingen die volgens hem “speeksel langs hun kinnen hadden lopen van ontaarding”, meldt Reuters.

Oekraïne en het Westen hebben herhaaldelijk de beweringen van president Vladimir Poetin verworpen dat Oekraïne wordt geleid door nazi’s die Russisch sprekenden hebben vervolgd. In plaats daarvan hebben zij de oorlog afgedaan als een brutale landroof door Moskou.

Het Westen wordt geregeerd door satanistische duivelaanbidders

In een boodschap ter gelegenheid van Ruslands Dag van de Nationale Eenheid zei Medvedev dat het de taak van het vaderland is om “de opperste heerser van de hel te stoppen, welke naam hij ook gebruikt – Satan, Lucifer of Iblis”.

Medvedev, nu plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, zei dat Rusland verschillende wapens heeft, waaronder de mogelijkheid om “al onze vijanden naar het vurige Gehenna te sturen”, waarbij hij een Hebreeuwse term gebruikt die vaak wordt vertaald als de hel.

Sinds het begin van de oorlog is de retoriek van Medvedev steeds feller geworden, hoewel zijn gepubliceerde standpunten soms overeenkomen met het denken in de top van de Kremlin-elite.

De wapens van Satan, zei Medvedev, waren “ingewikkelde leugens”. En ons wapen is de waarheid. Daarom is onze zaak juist. Daarom zal de overwinning voor ons zijn! Fijne feestdagen!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Onder Satans banier – Poetin’s het Westen is Satanisch toespraak

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
3 maanden geleden

Klopt als een bus.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Misschien een atoombom als het regent in nl ,krijg je een mooie regenboog met 7 kleuren in plaatst van zes.