Om een onbeperkte winststroom van meerdere miljarden dollars tot ver in de toekomst te verzekeren, maakt de geneesmiddelengigant Pfizer mensen opzettelijk ziek om hen levenslange farmaceutische junkies te maken die voortdurend moeten worden “genezen” van hun door geneesmiddelen veroorzaakte kwalen door meer Pfizer-medicijnen, schrijft Jordan Schachtel op zijn substack.

Pfizer’s mRNA (messenger RNA) “vaccin” maakt miljoenen mensen ziek en doodt ze, zoals u wellicht weet. Degenen die het overleven wordt verteld dat ze, om te blijven overleven, regelmatig nieuwe “boosters” moeten krijgen, net als seizoensgriepvaccins of griepprikken.

Omdat de dubbele dosis mRNA-spuiten van Pfizer het immuunsysteem van een persoon aantast en negatief wordt, adviseert de multinational zijn klanten om zich te blijven boosteren om zich net goed genoeg te voelen om te blijven werken om het beest te voeden, maar nooit goed genoeg om echt te leven met een normaal, gezond en robuust immuunsysteem zoals de niet-gevaccineerden dat hebben, aldus Ethan Huff.

Net als heroïne junkies, moeten Fauci griepprik verslaafden hun shot blijven krijgen om een vroegtijdige dood te voorkomen. Dit betekent een hypothetisch eindeloze stroom geld voor Pfizer, dat kwartaal na kwartaal recordwinsten blijft boeken.

Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

Pfizer verandert covid injecties in een abonnementsmodel: injecties voor het leven

Pfizer heeft zoveel vertrouwen in zijn ziekte-voor-winst model dat het nu een soort abonnementsdienst introduceert waarmee klanten hun medicijnen en injecties op een routineschema kunnen ontvangen.

Wanneer deze medicijnen en injecties meer gezondheidsproblemen veroorzaken, staat Pfizer klaar om nog meer medicijnen te verstrekken als nieuwe “kuren”. En als die “kuren” nog meer gezondheidsproblemen veroorzaken, heeft Pfizer nog meer medicijnen klaarstaan om uit te delen – en zo gaat het maar door.

Naast Paxlovid, dat het bedrijf nu op de markt brengt als een “rebound” medicijn voor zijn “volledig gevaccineerde” klanten om te voorkomen dat ze voortdurend “positief” testen op het Virus, heeft Pfizer ook andere medicijnen beschikbaar om de dodelijke bijwerkingen veroorzaakt door zijn Fauci griepprikken te behandelen.

Vyndaqel, bijvoorbeeld, is een geneesmiddel van Pfizer dat cardiomyopathie behandelt, een hartaandoening veroorzaakt door myocarditis, één van de meest bekende bijwerkingen van Pfizer’s injecties. Vorig kwartaal harkte Pfizer 602 miljoen dollar binnen met Vyndaqel, waarvan de verkoop met 29 procent steeg ten opzichte van vorig jaar.

“Waarom kopen zoveel meer mensen dit medicijn?” vraagt Jordan Schachtel op zijn Substack. “Die vraag alleen al zou wat wenkbrauwen moeten doen fronsen.”

Dan hebben we Eliquis, een medicijn van Pfizer dat op de markt wordt gebracht om bloedstolsels te behandelen, wat toevallig een andere veel voorkomende bijwerking is van de gen-injecties van het bedrijf. De verkoop van dit antistollingsmedicijn is met 15% gestegen ten opzichte van vorig jaar, en leverde het bedrijf in het laatste kwartaal 1,46 miljard dollar op.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EXPLOSIEF: Rechter beveelt Pfizer, FDA om documenten vrij te geven – Duizenden gedood door de injecties binnen een maand

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
StilleWillem
StilleWillem
2 maanden geleden

Wanneer worden deze massamoordenaars gearresteerd en opgehangen ???

Pjotr
Pjotr
2 maanden geleden

Op het einde van de rit wordt de lautere aanwezigheid van een kerngezonde ongevaccineerde en medicijnvrije zuiverbloedige een bedreiging voor het hachje van de Pfizerslaaf.
Benieuwd voor oud-en-nieuw; …, 3, 2, 1, Jaaaa 2023 knalk knal knal. Enkele seconden het nieuwe jaar in zitten er honderden mensen hartmassage toe te dienen aan eveneens honderden plots doodgevallen hartfalengevalletjes. Begint in het oosten. Benieuwd of twaalf uur later als nieuwjaar hier op het programma staat het feestje nog mag doorgaan…

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Pfizer lijkt wel op een democratische overheid: die komen ook altijd met “oplossingen” aandraven, voor problemen die ze zelf eerst hebben gecreëerd.

Zo zijn ze steeds druk in de weer om de “vluchtelingencrisis” aan te pakken, terwijl het de overheid zelf is met hun pamperbeleid die de enige oorzaak is dat al die parasieten naar hier komen.

https://www.radioalbion.com/2022/11/the-daily-nationalist-invasion-dn-110122.html

[audio src="https://archive.radioalbion.com/DN/DN%20110122.mp3" /]

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Haha ! Was het maar wáár dat ze echte remedies verkochten, dan was het nog iets minder pervers en schuldig, soort foute Tijl Uilenspiegelgrap… Maar al die ‘remedies’ zijn ook geen gezondmakers maar evengoed ziekhoudend en ziekmakend.. Summum van misdadigheid.. Ik noem het niet voor niets altijd PARASIETEN !! Het zijn in zoverre dan nog een redelijk slim soort PARASIETEN/VIRUS, dat ze hun slachtoffers doorgaans niet meteen helemaal kapotmaken, maar zo gruwelijk lang mogelijk nog als inferieur zombieleven door laten sukkelen ! Van mij mag Kennedy ze nou eens voorgoed de ergste jails inpleiten !!! Liever nog iets anders…maar goed…

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Kan goed dat die prachtige meiden op die reclameplaat inmiddels ook schokkend en krampend ergens liggen met stolsels in het bloed…

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

En het ís niet alleen Pfizer ! Het is het hele medisch-farmaceutisch kartel, de hele maffiose medisch-farmaceutische industrie ínclusief de dito ‘voedings’industrie ínclusief Big-Tech enz. enz. vul zelf maar aan…En dat al vanaf zolang wij ons kunnen herinneren.Helemaal niet alleen dit staartje van afgelopen 2,5 jaar…