Samenvatting:

  • Tientallen gifpeptiden zijn geïdentificeerd en bevestigd in de lichamen van covidslachtoffers. De analyse gebruikte HPLC (vloeistofchromatografie) in combinatie met massaspec-instrumenten om de aanwezigheid van tientallen gifpeptidecomponenten in de feces en het bloedplasma van covid-19-slachtoffers vast te stellen, gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift en geïndexeerd door PubMed.

  • Er is een patent geïdentificeerd dat een biowapen afleveringssysteem vanuit een drone beschrijft, ontworpen om “100% van de vijandelijke troepen te doden”.
  • Dit biowapensysteem voor drones kan worden uitgerust met gifpeptiden in aërosolvorm om giftige stoffen te droppen op elke bevolking, in elke stad, op elk moment, om een pandemische uitbraak na te bootsen (geen virus nodig).
  • Het systeem herbergt ook muggen die gevoed kunnen worden met “een gif dat geschikt is om door een muggenbeet te worden overgebracht” om burgers of troepen massaal te doden.
  • Rusland heeft vastgesteld dat juist dit soort drones (met een capaciteit van 20 liter vloeistof en de mogelijkheid om aërosol te verspreiden) door de Oekraïense regering worden gebruikt en dat zij volledig in staat zijn biologische wapens op Russische troepen of burgers te spuiten.
Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins

Giftig muggenverspreidingssysteem vanuit de lucht – US patent #US8967029B1

Dit patent, gemakkelijk te bekijken via Google Patents op deze link, werd ingediend door, “TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust.”

Het patent beschrijft een biowapensysteem voor het loslaten van muggen vanuit de lucht, ontworpen om een “100% kill rate” van vijandelijke troepen te bereiken. Het patent beschrijft, in meedogenloze taal, ook “kleine robotachtige apparaten” die ziekteverwekkers afleveren om troepen te doden.

In de afbeelding van het octrooi hierboven ziet u de schedel en de gekruiste botten in de rechterbenedenhoek van de container voor biologische wapens, die de muggen voedt met giftige moleculen (dat kunnen chemicaliën, ziekteverwekkers of gifpeptiden zijn) met de bedoeling die via muggenbeten in het beoogde doelwit te injecteren.


Lees hier over de Amerikaanse Biolabs in Oekraïne

 


“Ziekte kan een zeer waardevol militair instrument zijn”

Uit het octrooi zelf (nadruk toegevoegd):

Doorheen de militaire geschiedenis is de gezondheid van de troepen altijd een belangrijke bepalende factor geweest. Soldaten op de grond kunnen alleen goed functioneren als ze niet ziek zijn, of sterven aan een dodelijk virus of ziekteverwekker. Een soldaat wiens immuunsysteem probeert een virus of ziekteverwekker te bestrijden, zal geen energie of vermogen hebben om andere soldaten te bestrijden. Ziekte kan een zeer waardevol militair hulpmiddel zijn dat vernietigender kan zijn dan de modernste militaire wapens en uitrusting.

Aangezien het ziek maken van de vijandelijke troepen een belangrijk militair doel is, moet men nagaan welke middelen beschikbaar zijn om de ziekteverwekkers, ziektekiemen en virussen bij de vijand te krijgen.

In de zeer geavanceerde militaire technologie van vandaag, zijn er verschillende soorten kleine robotapparaten die kunnen proberen ziekteverwekkers dicht bij de vijandelijke troepen te krijgen…

Dit wonder van technologie kan een ziekteverwekker dragen, heimelijk naar het gebied van de vijand gaan, specifiek de individuele vijand vinden, en de vijand besmetten zonder enige waarschuwing. Dit ultra high-tech apparaat van de natuur heet een mug. Was er maar een manier voor militaire planners om de kracht van de mug te oogsten en te gebruiken, dan konden zij gemakkelijk grote massa’s vijandelijke troepen ziek maken en doden zonder ook maar één schot te lossen.

Met het giftige muggenverspreidingssysteem vanuit de lucht kunnen grote massa’s mensen worden ingeënt of vijandelijke troepen worden uitgeroeid of nutteloos gemaakt zonder dat onze eigen troepen gevaar lopen.

De muggen in het giftige muggenverspreidingssysteem kunnen worden besmet met verschillende soorten genetisch veranderde bacteriën om het immuunsysteem te activeren, of besmet met giftige ziekteverwekkers, afhankelijk van de doelstellingen. Voor militaire doeleinden kunnen de muggen worden gebruikt om een middel als malaria af te leveren om ziekte te veroorzaken, of ze kunnen veel giftigere of zeer besmettelijke middelen en virussen gebruiken. Een zeer besmettelijk virus kan 100% van de vijandelijke troepen uitroeien, omdat degenen die niet gebeten zijn, besmet worden door hun medesoldaten.

Klinkt dit bekend? Waarom had NYC een plotselinge “covid uitbraak” in februari / maart van 2020 die zich niet verspreidde naar andere Amerikaanse steden langs een voorspelde virale pandemie projectie?

Ontvolkingsagenda: Bill Gates wil steden bombarderen met vaccins

Wat hier fascinerend is, is dat dit systeem om biowapens vanuit de lucht los te laten, betekent dat het mogelijk is een pandemie te faken door chemische gifstoffen op een bevolking te droppen, zonder dat er ook maar één virus bestaat. Zodra de bevolking de gifstoffen opneemt, worden ze door angst in de media gedreven om te smeken om vaccins. Deze “vaccins” injecteren hen dan met mRNA-instructies die hun cellen kunnen programmeren om in hun eigen lichaam gifpeptide-eiwitten aan te maken, waardoor nog meer symptomen ontstaan en de gifpeptiden zich verspreiden naar anderen in hun omgeving. Dit wordt dan een “epidemie” van virale verspreiding genoemd, terwijl er niet eens een virus nodig is om dit proces tot stand te brengen.

Dat betekent niet dat er geen SARS-CoV-2 virale stam met biowapens bestaat, het betekent alleen dat er geen virus nodig is om een schijnbare “uitbraak” te veroorzaken en paniek te zaaien bij het publiek over de nieuwste ziekteverwekker. Alles wat we gezien hebben bij de zogenaamde covid-19 pandemie had ook zonder enig virus kunnen gebeuren.

De “giftheorie” blijkt juist nu wetenschappers de aanwezigheid van tientallen gifpeptiden in covid-19-slachtoffers bevestigen

Een studie gepubliceerd in het tijdschrift F1000 Research, geïndexeerd door PubMed Central en beschikbaar op de website van de National Library of Medicine (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/) is getiteld: “Toxineachtige peptiden in plasma, urine en fecesmonsters van COVID-19-patiënten”.

Deze studie gebruikte HPLC (vloeistofchromatografie) in combinatie met massaspec-instrumenten om de aanwezigheid van tientallen gifpeptidecomponenten in de feces en het bloedplasma van covid-19-slachtoffers vast te stellen. De studie, van de hand van Carlo Brogna en andere Italiaanse onderzoekers, “meldt de identificatie van toxine-achtige peptiden in COVID-19 patiënten door toepassing van de Liquid Chromatography Surface-Activated Chemical Ionization – Cloud Ion Mobility Mass Spectrometry.”

De volledige lijst van toxische peptiden en gifpeptidecomponenten die in de lichamen van covid-19-slachtoffers werden aangetroffen, omvat:

Conotoxine Pu6.1
Conotoxine Vi15a
Verondersteld alfa-conotoxine Qc alphaL-1
Conotoxine 10
Rho-conotoxine TIA
Kunitz-type serine protease inhibitor conotoxine Cal9.1a
Alfaconotoxine Pu1.5
Conotoxine Fla16d
Fosfolipase A2 MALT0035C
Fosfolipase A2 AP-PLA2-I
Zuur fosfolipase A2 PePLA2
Basis fosfolipase A2 BFPA
Basis fosfolipase A2 PL-X
Complement factor B Ba fragment
Acidic phospholipase A2 homolog textilotoxin D chain
Zure fosfolipase A2 homoloog textilotoxine D keten
Gif protrombine activator pseutarin-C niet-katalytische subeenheid
Stollingsfactor V
Gif protrombine activator oscutarin-C niet-katalytische subeenheid
Kort neurotoxine 4
Conotoxine Cl9.6
Zinkmetalloproteïnase-disintegrine-achtige halysase
Alfa-elapitoxine-Oh2b
Sigma-conotoxine GVIIIA
Conotoxine Mr15.2
Conotoxine mr3g
Contryphan-R
Slangengifmetalloproteaseremmer 02D01
Bradykinine-potentiërende en C-type natriuretische peptiden
Bradykinine-potentiërende en C-type natriuretische peptiden
Zinkmetalloproteïnase/desintegrine

Merk op dat dit ook “conotoxinen” zijn, die volgens de studie “neurotoxische peptiden zijn, geïsoleerd uit het gif van mariene (genus Conus) kegelslakken”.

De studie voegt hieraan toe:

De aanwezigheid van conotoxine peptiden zou het optreden van veel symptomen (zoals hyposmie, hypogeusie en de tekenen die typisch zijn voor het Guillain-Barre syndroom), waargenomen bij sommige COVID-19 patiënten, kunnen verklaren. Hun aanwezigheid kan de normale werking van ionenkanalen, nicotinische acetylcholinereceptoren en het acetylcholineniveau wijzigen.

Dr. Bryan Ardis probeerde de wereld te waarschuwen voor giftige gifpeptiden, en hij werd door bijna iedereen belachelijk gemaakt

Waar het op neerkomt? Dr. Bryan Ardis had al die tijd gelijk. En Stew Peters ook, omdat hij Dr. Ardis een podium durfde te geven (voor de goede orde: ik heb Dr. Ardis ook geïnterviewd en dat interview gepubliceerd op Brighteon.com). De zogenaamde “giftheorie” die door andere analisten en waarnemers werd verworpen of zelfs bespot, blijkt een cruciaal onderdeel te zijn in het begrijpen van de oorsprong en de aanwezigheid van de zogenaamde “covid-19”, die misschien beter “COVENOM-19” kan worden genoemd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Door Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich ‘als een virus’ verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Maar wordt Billy Gates en zijn club dan ook niet ‘gevaccineerd’ met zijn eigen uitvinding?

Balou
Balou
2 maanden geleden

Gates en zijn collega-psychopaten samen met allen die hieraan meewerken moeten uitgeroeid en vernietigd worden, tot en met de laatste! Wanneer gaat dit eindelijk gebeuren? Het kan toch niet zijn dat een stel geestgestoorde maniakken zomaar ongestraft heel de wereldbevolking in gevaar brengt. Hoogste tijd om die criminelen op te ruimen, eender hoe maar wel grondig.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Balou