Oh, ja. Het kan nog dommer.

Reduxx:

Een man in Noorwegen wekt verontwaardiging op sociale media nadat hij sympathiek werd geïnterviewd over zijn besluit om zich als gehandicapte vrouw te gaan identificeren.

Op 28 oktober zond Good Morning Norway (God Morgen Norge, GMN) een interview uit met Jørund Viktoria Alme, 53, een valide man die zich nu identificeert als een gehandicapte vrouw. In het interview verklaarde Alme dat hij altijd had gewenst dat hij als vrouw was geboren die vanaf haar middel verlamd was.

Alme, een senior kredietanalist voor Handelsbanken in Oslo, heeft positieve aandacht gekregen in de Noorse media sinds hij in 2020 voor het eerst zijn trans-handicap publiekelijk bekendmaakte op Facebook. Hij heeft verschillende interviews gegeven, vaak samen met zijn vrouw, Agnes Mjålseth.

Hoewel hij geen lichamelijke handicaps heeft, gebruikt Alme momenteel “bijna altijd” een rolstoel.

Naast genderdysforie beweert Alme een Body Integrity Disorder (BID) te hebben, waarbij hij wijst op een “dissonantie” tussen hoe hij zichzelf ziet en hoe zijn lichaam functioneert. “Ik heb hier mijn hele leven lang elke dag mee geworsteld”, zei Alme eerder dit jaar tegen Vi, een Noorse krant.

“Het is een cognitieve dissonantie: op dezelfde manier waarop ik ervaar een vrouw in een mannenlichaam te zijn, ervaar ik dat ik vanaf mijn middel verlamd had moeten zijn. Dit is geen verlangen om de maatschappij tot last te zijn. Het gaat erom dat de rolstoel voor mij een hulpmiddel is om te functioneren in het dagelijks leven, zowel privé als op het werk”, aldus Alme.

De kritiek op Alme’s “identiteit” was zo groot dat het Noorse nieuwsprogramma TV 2 in de dagen na de uitzending van zijn interview op GMN het perspectief van vier gehandicapte vrouwen belichtte.

Emma Sofie Grimstad, 18 jaar, was een van de vrouwen die terugkwamen op Alme’s gehandicapte “identiteit”. Eerder dit jaar zat Grimstad twee maanden in een rolstoel nadat ze het Guillain-Barré-syndroom had opgelopen, een acute ontstekingsziekte die de zenuwen aantast en verlamming kan veroorzaken.

Het vaccin komt wanneer je het het minst verwacht!

Je kan niet eens een artikel over trannies schrijven zonder dat het opduikt!

Grimstad bekritiseerde Alme en noemde hem een “persoon met functionele benen die ervoor kiest om in een rolstoel te zitten” en wees erop dat “er velen zijn die die keuze niet hebben”.

“Ik denk niet dat alles zendtijd moet krijgen,” zei Grimstad tegen het Noorse nieuwsprogramma TV 2. “[Alme’s] interview kan mensen schaden die in een rolstoel zitten en geen keuze hebben. Het kan zelfs leiden tot verdenkingen over mensen die geen zichtbare ziekte hebben,” voegde ze eraan toe.

Noomi Alexandersen, 23 jaar, was een andere vrouw wier bezorgdheid in de reportage van TV 2 naar voren kwam. Alexandersen heeft hersenverlamming, waardoor ze haar linkerarm en -voet niet volledig kan gebruiken.

“Dit leidt tot het belachelijk maken van mensen die dagelijks met uitdagingen in verband met hun handicap worden geconfronteerd”, aldus Alexandersen, die eraan toevoegde dat de “identiteit” van Alme als een belediging voor de gehandicapte gemeenschap aanvoelde.

Ingrid Thunem, voorzitter van de Jongeren met een Handicap, vertelde TV 2 dat zij persoonlijk verschillende “vragen” had ontvangen naar aanleiding van Alme’s interview in Good Morning Norway vorige week, en wees erop dat “velen ervaren dat ze worden beschuldigd van het doen alsof ze hulp nodig hebben”. De coalitie bestaat uit 38 organisaties en groepen jongeren met een handicap of chronische ziekte, en vertegenwoordigt in totaal ongeveer 25.000 mensen.

Onmiddellijk na de kritische opmerkingen van de vrouwen gaf TV 2 een definitie van Body Integrity Disorder (BID). In de korte verklaring werd Alme sympathiek afgeschilderd als iemand met een “diep gevoel dat bepaalde lichaamsdelen of functies vreemd aanvoelen of er niet bij horen”.

Het verhaal gaat nog verder, maar ik ben er wel ff klaar mee. Ik lig hier rollend naast mijn stoel, nee geen rolstoel. Hou op met me. 🤡


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Afbeeldingen van homo-gangbangs op levensgrote billboards in regenboogstad Assen – Leuk als je met je kinderen aan het winkelen bent

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Albatros
Albatros
3 maanden geleden

Dwaas!

Dee
Dee
3 maanden geleden

Tja, wat je zoal niet moet doen om aandacht te krijgen.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Vanaf het moment dat wij accepteren dat een man een pruik opzet en een jurk aantrekt, en dan eist dat wij hem als vrouw gaan aanspreken, is het hek van de dam en hebben we alle contact met de realiteit verloren.

Doordenker-2
Doordenker-2
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

“Transgender people who cannot accept themselves for what they are, want to force others to accept them for what they are not.”

Doordenker-2
Doordenker-2
3 maanden geleden

De politiek correcte NASA laat weten dat de astronauten die de volgende maanlading gaan uitvoeren, een vrouw en een person of color zullen zijn.
Dit zouden dus ook twee blanke mannen kunnen zijn die zich voor de gelegenheid identificeren als vrouw en als person of color…
‘Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Doordenker-2

Misschien dat ik maar eens in een park ga liggen omdat ik mij identificeer als hondendrol?
Kan dat dan ook in mijn paspoort?

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Je moet dan ook wel een echt intens verlangen hebben om dat echt te willen zijn ! En je weet dat veel honden je dan met plezier opvreten…zijn niet zo gauw ergens vies van…haha !

Petra
3 maanden geleden

Tja, dat krijg je als een maatschappij doorschiet in het goed behandelen van mensen in achtergestelde posities.

Dat het een groot voordeel is in de westerse samenleving om tot een zogenaamd achtergestelde minderheid te behoren, zoals asieltuig, mislim, vrouw, gehandicapte is iets dat mensen uitdaagt om tot één of meer van die groepen te gaan behoren. Het LGTBXYZ sprookje heeft de deur geopend tot het iets claimen wat je helemaal niet bent en dit verhaal is de uiteindelijke consequentie van alle leugens en onzin.

Dat alles wat gezond, blank, christelijk, werkend en man is zwaar gediscrimineerd en dus AANTOONBAAR benadeeld wordt, m.n. door de overheid, in alle westerse landen en dus ook in Nederland is iets wat eindelijk eens hard op de agenda moet komen.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Ja, links parasiteert op zwakte. Het is de kracht van de mensen waar zij bang voor zijn.