De oliedollar loopt nu op zijn laatste benen nu Saoedi-Arabië China heeft uitgeroepen tot zijn “betrouwbare partner” voor energie en handel. De VS, onder het catastrofale leiderschap van de valse president Joe Biden – die via vervalste verkiezingen in het Oval Office werd geplant – heeft alle geloofwaardigheid in de ogen van de wereldleiders verloren, schrijft Mike Adams.

Eerst kon het Amerikaanse leger niet eens standhouden in Afghanistan en werd het verslagen door lokale militieleden die tijdens de overhaaste Amerikaanse evacuatiepaniek in het bezit kwamen van tientallen miljarden dollars aan Amerikaans militair materieel. Vervolgens toonden de VS hun tirannie en oorlogszuchtige waanzin door deel te nemen aan de vernietiging van de Nord Stream pijpleidingen die Europa van energie voorzien. De corrupte Amerikaanse regering, het ministerie van Financiën en de particuliere Federal Reserve hebben in een razend tempo geld bijgedrukt, daarbij misbruik makend van de bijzondere positie van de dollar als wereldreservemunt. Hoe meer dollars er worden gedrukt, hoe meer koopkracht er wordt gestolen van andere landen die dollars bezitten. De huidige devaluatie van de dollar heeft bijna 2% per maand bereikt en blijft versnellen.

Wat de wereld zich is gaan realiseren, is dat..:

1) dat de VS een vreselijke beheerder is van een wereldreservemunt en dat de VS hun valutastatus misbruiken/uitbuiten om autoritaire dominantie over de wereld af te dwingen.

2) De VS is een gevaarlijk, wreed imperium dat burgers bombardeert, civiele infrastructuur vernietigt en mensenrechten schendt, zowel wereldwijd als thuis (honderden politieke gevangenen van J6 zitten nog steeds opgesloten, zonder proces).

3) De VS heeft nul respect voor de rechtsstaat en heeft geen respect voor iets dat lijkt op “democratie” of “mensenrechten”.

4) De VS is een verschrikkelijke handelspartner omdat het economische oorlog voert tegen zijn eigen handelspartners (zoals de Fed die de rente verhoogt om het Britse op obligaties gebaseerde pensioenstelsel te breken) terwijl het transgenderisme en de LGBT-agenda aan de wereld opdringt.

5) De VS zullen echte goederen van uw land eisen (grondstoffen, geproduceerde goederen, enz.) en u in ruil daarvoor niets anders bieden dan schuldinstrumenten in fiatvaluta. De wereld is het zat om echte, fysieke activa te ruilen voor Amerikaanse schuldbewijzen.

6) Het Amerikaanse leiderschap is een kliek van krankzinnige, gestoorde criminelen, waarmee niet te praten valt. De VS is als een gestoorde pestkop uit hun kindertijd, die rondloopt met kernwapens, buiten het bereik van enig rationeel argument of een verstandige oplossing met een gemeenschappelijke basis.

Om deze en andere redenen zullen de landen van de wereld de dollar afwijzen en een einde maken aan het Amerikaanse imperium.

We hebben nu de bevestiging dat deze wereldwijde ommezwaai plaatsvindt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het einde van de Petrodollar – Rusland, China en India zullen een concept internationaal financieel systeem ontwikkelen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
2 maanden geleden

De VS, wiens palmares vol staat van door hun gecreëerde bloedige oorlogen wereldwijd en daarbij Rusland nog op de knieën probeert te dwingen, gaan door hun arrogantie en waanzin zelf door de knieën en krabben zich nu al waar ze nog geen jeuk hebben. Deze keer zijn ze meer dan 1 brug te ver gegaan en dit is de straf die ze, terecht, verdiend hebben.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Balou
Marco
Marco
2 maanden geleden

Hehe, eindelijk, heeft al veel te lang geduurd, dat parasiteren op de rest van de wereld. Trump zegt dat het beste nog moet komen, nou dat is al een tijdje achter de rug hoor Amerika. Ga nu zelf maar weer aan het werk.