Waar is Elon Musk? Een Oostenrijkse politicus die erop wees dat buitenlanders verantwoordelijk waren voor drie verkrachtingen in minder dan een week tijd kreeg een schorsing op Twitter.

De hoofdstad van Oostenrijk is getroffen door een golf van schokkende verkrachtingszaken door migrantenmannen, maar een conservatieve politicus in Wenen hangt nu een schorsing op Twitter boven het hoofd, alleen omdat hij de reactie van de politie op de crisis heeft bekritiseerd, meldt REMIX.

Een post van Dominik Nepp, de voorzitter van de Weense afdeling van de Vrijheidspartij van Oostenrijk (FPÖ), zou volgens Twitter de regels inzake haatzaaien hebben geschonden. Nepp schreef in zijn post dat er in Wenen een aantal aanvallen zijn geweest waarbij “meisjes zijn verkracht door asielzoekers”. Hij bekritiseerde de politie en schreef dat die slechts opschepte “dat ze hadden gereageerd op een misdrijf waarbij een dronkaard in slaap was gevallen” door hem wakker te maken. Twitter besloot het bericht te schorsen en waarschuwde dat “herhaalde overtredingen zullen leiden tot een permanente schorsing van het account”.

De conservatieve FPÖ-partij, die momenteel op gelijke hoogte staat als de populairste partij van het land, is woedend over de tijdelijke schorsing, aldus persbureau OE-24. FPÖ-clubvoorzitter Maximilian Krauss zegt geschokt te zijn door het besluit, maar volgens hem toont het aan hoe belangrijk het is dat Elon Musk Twitter hervormt, want “censuur, het verbieden en bestraffen van meningen zijn de gevaarlijke business van links.”

Haal er nog meer binnen! - Drie Afghanen beschuldigd van ernstig misbruik van meisje (15) in Oostenrijk

Drie verkrachtingen in minder dan een week

De schorsing op Twitter volgt op drie verkrachtingen in minder dan een week tijd in Wenen waarbij vermoedelijk buitenlandse daders betrokken waren. Een 22-jarige vrouw werd op 26 oktober in het 10e district van Wenen verkracht terwijl ze na middernacht in het Martin Luther King Park liep. De jonge vrouw vertelde de politie dat een 30-jarige man met een donkere, buitenlandse huidskleur haar verkrachtte, maar de politie heeft de aanrander niet kunnen vinden.

De politie weet niet zeker of de verkrachting verband houdt met een andere verkrachting op 24 oktober in Liesing, waarbij een man een 18-jarige in een bus molesteerde. Vervolgens volgde hij haar, sloeg haar en verkrachtte haar in het Fridtjof-Nansen-Park. Volgens het jonge meisje was de man die haar verkrachtte 1,75 meter lang en een buitenlander die geen fatsoenlijk Duits sprak. De beschrijvingen van de twee daders komen overeen, maar het is onduidelijk of het om dezelfde verkrachter gaat, zei een politiewoordvoerder desgevraagd tegen de krant Der Standard. Ook nu heeft de politie geen verdachte gevonden.

Op 22 oktober was er een schokkende zaak op het Pratersternplein in de wijk Leopoldstadt, waarbij volgens de politie een 18-jarige in een openbaar toilet werd verkracht door een onbekende aanvaller. Twee 12-jarigen uit Syrië hielden buiten het toilet de wacht terwijl de aanranding plaatsvond, en een van hen stal daarna de handtas en telefoon van de 18-jarige. Verbazingwekkend genoeg klaagden de 12-jarige Syriërs na de verkrachting en beroving bij de politie dat zij met een mes waren bedreigd door een andere 15-jarige Syriër, die later ook werd gearresteerd. Op hetzelfde moment dat zij werden ondervraagd over hun aangifte van beroving, gaf de moeder van het slachtoffer een aparte politie-eenheid de locatiegegevens van de telefoon van haar dochter met behulp van de app Find My Phone. Ze spoorden de 12-jarigen op die al met de politie spraken en doorzochten hun zakken waar ze de telefoon van het slachtoffer vonden.

De Weense oppositiepartijen ÖVP en FPÖ wezen erop dat de drie verkrachtingen in minder dan een week tijd wijzen op het onvermogen van het linkse stadsbestuur om burgers te beschermen tegen seksueel geweld en criminaliteit.

Deze verkrachtingen zijn te wijten aan een falend integratiebeleid en het stadsbestuur geeft al jaren de verkeerde signalen af aan migranten, zei ÖVP-deelstaat-partijleider Karl Mahrer. Nepp uitte echter ook kritiek op kanselier Karl Nehammer en minister van Binnenlandse Zaken Gerhard Karner (beiden ÖVP) en zei tegen de pers dat zij net zo verantwoordelijk zijn als de Weense burgemeester Michael Ludwig (SPÖ).

Rosa Ecker, die zich voor de FPÖ bezighoudt met vrouwenzaken, wees ook op het volgens haar falende veiligheids- en vrouwenbeleid van de ÖVP: “Verkrachting is nu aan de orde van de dag in Oostenrijk, en alleen dit jaar al zijn er 28 moorden op vrouwen gepleegd… En wat doet minister Karner van Binnenlandse Zaken? Hij zet tenten op om meer illegalen naar ons land te lokken.”

“We hebben geen tenten of meer asielhuizen nodig om nog meer mensen die zogenaamd ‘bescherming zoeken’ naar ons land te halen. We hebben eindelijk maatregelen nodig die meisjes en vrouwen in Oostenrijk beschermen en niet meer jonge mannen die onze meisjes en vrouwen molesteren, beroven en verkrachten. In Oostenrijk mogen dergelijke misdaden niet worden getolereerd en de norm worden.”

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat - Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

Nepp is niet de enige conservatieve politicus die in de problemen is gekomen door zijn berichtgeving over de verontrustende golf van aanrandingen en verkrachtingen door migranten, die in EU-landen als Zweden, Italië, Frankrijk en Duitsland in geen verhouding staan tot hun totale bevolking. De tweet van de Italiaanse premier Giorgia Meloni werd van het platform gecensureerd nadat ze kort voor de verkiezingen van vorige maand een video had gedeeld van een migrantenman die op klaarlichte dag een Italiaanse vrouw verkracht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De vogel is gekooid: Elon Musk verbindt zich ertoe “haat te bestrijden” nadat ADL dreigt met “ernstige gevolgen” voor teruglaten van “extreem-rechts”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Musk heeft geen tijd om zich bezig te houden met het hervormen van Twitter, hij is druk bezig met het doorspelen van de posities van Russische burgers in Donbass aan Holodomor Zelensky, zodat hij zijn artillerie beter kan richten.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Hagar
Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Nog een keer

Ik heb dit ritueel met Elon Musk een poosje gevolgd, inclusief de programmering erachter.
Al deze dwaasheden zijn hoogstwaarschijnlijk een langdurig ritueel, volgens de cijfers, zoals ze dat altijd doen. Het doel is onder andere deels afleiding en deels bespotting van de mensheid.
Twitter werd opgericht op 21 maart 2006
Dit betekent, en dit is geen grapje, dat Twitter morgen, 28 oktober op die deadline, exact 6.066 dagen oud zal zijn! Een deadline voor Musk om door te gaan met zijn aankoop. 6.066 zoals in 666, het getal van het beest, omdat je de nullen in de numerologie weg kunt laten, sinds ze geen waarde hebben. Dat is echter niet alles…
De Illuminati hechten extreem veel waarde aan hun geboortedag
Elon Musk werd geboren op 28 juni 1971. Op 28 oktober wordt hij op die dag precies 616 maanden oud! Hoewel 666 het getal van het beest is, geloven sommigen dat het oorspronkelijk 616 was.
Ikzelf weet niet of dit echt het geval is; desondanks is het een interessant feit.
Dus Elon Musk gaat door met zijn aankoop van Twitter op 28 oktober a.s., wanneer Twitter 6.066 dagen oud zal zijn, zoals in het nummer van het beest. En volgens zeggen, zou Musks leeftijd ook overeenstemmen met het nummer van het beest… op exact dezelfde dag.
Denkt u dat dat toeval is, net als alle andere honderden ‘toevalligheden’ in deze Twitter schijnvertoning? Is dit de reden, waarom Elon Musk voor dit ritueel werd gekozen? Of is het script voor deze farce geschreven, toen Twitter werd uitgevonden door hun denktank? En was Twitter vanaf het begin verbonden met Musk?
Elon Musk, 100% gecontroleerd
Alles wat we met absolute zekerheid kunnen zeggen, is dat de cijfers nooit liegen. Alles aan deze Elon Musk- en Twitter-klucht is vanaf het begin gescript en precies volgens de cijfers gespeeld, zoals velen duidelijk kunnen zien. En daarmee kunnen we ook met absolute zekerheid zeggen, dat Elon Musk 100% een gecontroleerde marionet is. Mogelijk is Elon Musk uitgevonden voor het wereldtoneel, en van jongs af aan getraind voor deze rol… geprogrammeerd. Want sommigen werden geboren in hun rol. Anderen werden gekozen voor hun rol, vanwege hun talenten bijvoorbeeld.
X, the everything app van Elon Musk
Bovendien, Elon Musk maakt een groot deel uit van het inluiden van het digitale deel van Agenda 2030, zoals in: totale bewaking, digitale ID, en het sociale kredietscore systeem, zoals uitgelegd in Musks X, the everything app, die gebaseerd is op zijn bewondering voor het totalitaire slavernijsysteem ‘WeChat’ in China.
 
Bronnen:
Elon Musk’s Twitter Deal to Close on Friday, October 28?
The Real Reason Elon Musk Buy Twitter – a Totalitarian WeChat for the World

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Is Elon Musk werkelijk de nieuwe eigenaar van Twitter?
En dan hadden we acteur en marionet Elon Musk, die doorging met ‘zijn’ overname van Twitter. In werkelijkheid is Elon Musk slechts een boegbeeld van de heersende verborgen hand van demarion Vrijmetselarij. Hij heeft niets te zeggen over de werking van Twitter! Ja, de echte eigenaars zijn nog steeds Vanguard en BlackRock. Volgelingen van QAnon, en dergelijke, vieren dit echter als een soort van overwinning, omdat ze totaal niet weten hoe de dingen eigenlijk in elkaar steken. Ze kunnen niet inzien, dat Elon Musk niets anders is dan een acteur, een marionet, die de schapen langzaam in een totalitair controlesysteem drijft, zoals hij schetste met zijn X, the everything app.
In een poging om deze overname, en de vermeende ‘veranderingen’ bij Twitter, reëler te doen lijken, huurden de grote nieuwswebsites enkele crisisacteurs in, die zich voordeden als ‘ontslagen werknemers’ buiten het Twitter gebouw, nadat Elon Musk daar met een gootsteen had rondgelopen! Zij beweerden, dat een team van 30 wakkere activistische data-ingenieurs was ontslagen. Ja, zo wanhopig zijn ze om de mensen wijs te maken, dat liberale ‘wakkere’ medewerkers ontslagen waren, en dat de zogenaamde ‘vrije meningsuiting’ weer terug zal keren! Natuurlijk slikten de volgelingen van QAnon, onder andere, die meestal vinden dat de media liegt, deze mediaberichten en crisisacteurs zonder blikken of blozen als zoete koek.

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

De verkrachte vrouw beweerde dat de dader geen ‘fatsoenlijk Duits’ sprak. Het valt me nog mee dat ze niet wordt aangeklaagd voor discriminatie omdat ze onderscheid maakt tussen fatsoenlijk en onfatsoenlijk Duits sprekenden. Of aangeklaagd voor haatspeech omdat ze zich pejoratief uit over de taalvaardigheid van de dader.
Als de waarheid pijn doet en leugens aan het licht brengt, moet men nu eenmaal zwijgen. Dat is de democratie en meningsvrijheid heden ten dage.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
2 maanden geleden

Die elon musk is een bilderberger (WEF) trekpop.