Zieke Canadese kinderen stromen binnen bij de kinderafdeling van Montreal. Honderden worden dagelijks binnengebracht. Helaas zijn ze vaak zo ziek dat ze in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, aldus RAIR.

Ouders kamperen ‘s nachts en wachten 16, 20 of zelfs 24 uur op hun kinderen, afhankelijk van de prioriteit die ze tijdens de triage krijgen toegewezen. Stretchers staan in de gangen. Het medisch personeel werkt de klok rond om steeds meer zieke kinderen te verzorgen, meldt de Montreal Gazette.

Drukker dan ik me kan herinneren

SEH-arts Suzanne Vaillancourt vertelde de krant dat ze dit nog nooit eerder had meegemaakt. “Het is absoluut de drukste die ik me kan herinneren in mijn 20 jaar praktijk in het Montreal Children’s Hospital”, aldus de SEH-arts.

Overal in de provincie Quebec puilen de spoedafdelingen uit. De bezettingsgraad van het ziekenhuis waar Vaillancourt werkt is maar liefst 250 procent. Het Center Hospitalier Universitaire (CHU) Sainte-Justine heeft een nog hogere bezettingsgraad, namelijk 300 procent.

Onthuld: Uitgelekte ziekenhuismail onthult explosie van doodgeborenen (Video)

300 patiënten per dag

“We zien ongeveer tien keer zoveel patiënten met respiratoir syncytieel virus (RSV) als voor de pandemie”, aldus Vaillancourt. “Het probleem is dat veel patiënten wachten op opname in het ziekenhuis, maar tegelijkertijd behandelen we alle andere patiënten die binnenkomen. Het is moeilijk om ouders te zien die in sommige gevallen 16 tot 20 uur hebben gewacht.”

“We zien waarschijnlijk tien keer meer patiënten met RSV dan voor de pandemie,” zei Vaillancourt. “Het is ook moeilijk om ouders te zien die soms al 16 tot 20 uur wachten,” voegde ze eraan toe. “We zijn mensen; we leven met hen mee en met wat ze doormaken.”

In het CHU Sainte-Justine zei het hoofd spoedeisende geneeskunde, Antonio D’Angelo, dat er dagelijks tot 300 patiënten binnenkomen. Om dit aan te kunnen, maken de verpleegkundigen verplichte overuren om iedereen te behandelen, en de artsen draaien vaak nachtdiensten.

“Het is net een horrorfilm waarin de hoofdpersoon iets ergs overkomt en je denkt dat dat het ergste is, maar om de hoek kan er nog iets ergers gebeuren,” zei D’Angelo. “We leven min of meer in die situatie, en het is erg verontrustend, zou ik zeggen, omdat je niet weet wat er om de hoek ligt.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het ruimen van de mensheid gaat versnellen, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen, politici en predikanten zwijgen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
C Bruin
C Bruin
2 maanden geleden

Mijn reactie is diegene die dat gif hebben uitgevonden ophangen aan de hoogste boom, en diegene die aan deze waanzin hebben mee gedaan de doodstraf hier is geen pardon voor. Ik persoonlijk noem die prikkers van het begin van die prikken die het zetten huurmoordenaars.

Piet
Piet
2 maanden geleden

Gaat over RSV niet over Covid

KravWarrior
KravWarrior
2 maanden geleden
Antwoord aan  Piet

Ja, idd. VAIDS, verminderde weerstand etc, waardoor de weerloze kids ook vatbaar worden voor allerlei ziekten.

Arresteren die Trudeau, linea recta naar Nurnberg !

KravWarrior
KravWarrior
2 maanden geleden

Inderdaad.
Zolang massamoordenaar Trudeau blijfty mandaten, weet je niet wat je te wachten staat.

Wanneer wordt die WEF crimineel eens eindelijk gearresteerd ???

Excelsis Deus
Excelsis Deus
2 maanden geleden

Al dagen geen update meer en de frontpage (home) ziet er niet uit, alsof WordPress o.i.d. problemen heeft met niet gesloten elementen van HTML.

En nergens een knop of link om contact op te nemen (logisch wel), dus dan maar zo.

Dissident? Kunnen we ergens mee helpen?

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  Excelsis Deus

Excelsis Deus, u kunt contact opnemen middels Twitter (zelf heb ik daar geen account).

Excelsis Deus
Excelsis Deus
2 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Aha, niet aan gedacht. Ga ik gelijk bookmarken. Bedankt!