De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser wordt beschuldigd van het verspreiden van valse gegevens over het aantal immigranten uit de derde wereld dat naar het land komt, meldt Remix News.

Sociaal-democraat Nancy Faeser beweert dat sinds het begin van het jaar slechts 57.647 zogenaamde vluchtelingen het Duitse grondgebied zijn binnengekomen.

Ondertussen heeft de federale politie sinds januari 101.900 van dergelijke buitenlanders geregistreerd – en het politiecijfer geldt slechts voor vier verschillende regio’s van het land: Berlijn, München, Pirna en Stuttgart.

Faeser wordt er ook van beschuldigd nog meer te bluffen als het gaat om het aantal asielaanvragen. Het Duitse migratieagentschap BAMF meldt dat dit jaar tot nu toe 154.557 mensen asiel hebben aangevraagd. Dit cijfer is echter 2,7 keer hoger dan het door het ministerie van Binnenlandse Zaken opgegeven aantal.

Duitsland financiert migratie: 64,5 miljard euro voor vluchtelingen

Duitsland heeft dit jaar meer dan een miljoen immigranten ontvangen, waarvan er ongeveer 750.000 uit Oekraïne komen en geen asiel hoeven aan te vragen. Tegelijkertijd gaat de toestroom van migranten uit Afrika en het Midden-Oosten door, waardoor 12 van de 16 Duitse deelstaten vorige maand hebben verklaard dat zij niet meer kunnen opnemen.

De controversiële minister van Binnenlandse Zaken, die bekend staat om haar pleidooi voor meer censuur tegen rechtse politieke tegenstanders, verdedigt haar cijfers echter. Nancy Faeser zegt dat haar afdeling alleen rapporteert over immigranten die in de buurt van de grens zijn aangehouden en dat de federale politie dezelfde immigranten meerdere keren kan tellen. Dit verklaart echter niet het verschil in asielaanvragen in de BAMF-statistieken, schrijft Friatider.

Heiko Teggatz, die aan het hoofd staat van de Duitse federale politiebond, zegt tegen de krant Bild dat de hogere politiecijfers “precies weergeven wat mijn collega’s mij al maanden vertellen”. Hij vindt dat er stationaire grenscontroleposten moeten komen, omdat de autoriteiten dan “direct aan de grens” asielzoekers kunnen weigeren die eerder in een ander land asiel hebben aangevraagd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Zolang die wetgeving rond “asiel” en “vluchtelingenopvang” nog bestaat, zullen de primitieven blijven binnenstromen.

Afschaffen die rotzooi!

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Hoezo “slechts 57.647 vluchtelingen (migranten)”? Dat is een stad als Kampen of Zutphen.