Twitter CEO Elon Musk kondigde woensdag aan dat hij met ADL CEO Jonathan Greenblatt en andere “maatschappelijke leiders” heeft gesproken over hoe Twitter “haat en intimidatie zal blijven bestrijden” en “niemand die is gedeplatformeerd voor het schenden van Twitter-regels weer op” de site zal toelaten zonder “een duidelijk proces om dat te doen”, meldt Information Liberation.

“Gesproken met leiders uit het maatschappelijk middenveld @JGreenblattADL, @YaelEisenstat, @rashadrobinson, @JGo4Justice, @normanlschen, @DerrickNAACP, @TheBushCenter Ken Hersch & @SindyBenavides over hoe Twitter haat & intimidatie zal blijven bestrijden & zijn beleid inzake verkiezingsintegriteit zal handhaven,” zei Musk.

“Twitter zal niemand die is gedeplatformeerd wegens het overtreden van de Twitter-regels weer toelaten op het platform totdat we daar een duidelijk proces voor hebben, wat nog minstens een paar weken zal duren,” zei hij in een vervolgtweet.

De ADL dreigde Musk maandag met “ernstige gevolgen” als hij opnieuw “gevaarlijke individuen” als Alex Jones, Nick Fuentes, Steve Bannon, Andrew Tate en David Duke zou toelaten.

Musk’s verklaarde doel om de vrije meningsuiting op Twitter te herstellen is nu verlaten.

Het enige wat nodig was om Musk te laten toegeven was dat de ADL een wereldwijde advertentieboycot tegen hem organiseerde.

Greenblatt legde woensdag een verklaring af via zijn wereldwijde boycotactie “Stop Hate For Profit”:

“Stop Hate For Profit” verklaring over ontmoeting met Elon Musk

New York, NY, 2 november 2022 — De Stop Hate for Profit Coalitie is verontrust over de recente en potentiële veranderingen die voor Twitter worden besproken. We hebben al een toename gezien van extremistische activiteiten, racisme, antisemitisme, homofobie, desinformatie en meer. Adverteerders delen onze bezorgdheid en we zijn met hen in gesprek over de vraag of Twitter een veilige plaats blijft voor reclame.

We hebben gisteren onze grote zorgen besproken met Elon Musk, en we hadden een productief gesprek. We waarderen dat hij heeft toegezegd niemand opnieuw te zullen platformen totdat er een duidelijk en transparant proces is; de infrastructuur, handhaving en het beleid voor verkiezingsmisleiding te handhaven tot ten minste nadat de tussentijdse verkiezingen zijn afgerond; en vertegenwoordigers van groepen die te maken hebben met haatdragend geweld te betrekken bij het ontwerpen van en deelnemen aan beleid en processen voor het modereren van inhoud, waaronder een voorgestelde raad.

Dit is echter slechts het topje van de ijsberg. Er moet nog veel meer worden gedaan om leugens en haat op Twitter terug te dringen, en terugkomen op het afgelopen jaar van vooruitgang op het platform is geen optie voor gebruikers, adverteerders of de samenleving in het algemeen.

Acties zeggen meer dan woorden, en we zullen Twitter’s beleid en handhaving de komende dagen in de gaten houden.

Musk heeft Trump-hatende gek Yoel Roth aangehouden als hoofdcensor van de site.

Roth schreef zijn proefschrift over Grindr en gay hook up apps.

Musk zei maandag dat hij mensen aanraadt Roth te volgen “voor het meest accurate begrip van wat er gebeurt met vertrouwen & veiligheid bij Twitter.”

Roth pochte dat hij mensen massaal verbant wegens “hatelijk gedrag” en werkt aan Facebook-achtige algoritmen om inhoud vooraf te censureren voordat deze wordt gezien (precies zoals de ADL heeft gevraagd).

{…}

Ontmoet de nieuwe baas, dezelfde als de oude baas!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verhofstadt boos op Twitter: “Rechtsextremisten, racisten en blanke nationalisten winnen terrein” – In werkelijkheid gaat de censuur onder Musk gewoon door

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
2 maanden geleden

Kortom, er gaat niets veranderen, de oligarch is op zijn plaats gezet door de anti-mening maffia zoals de ADL, hier hebben we de CIDI.

Angie
Angie
2 maanden geleden

De ADL is een vies, fascistoïde terreur-clubje van Joodse snit, die door demonisering en valse aantijgingen, iedereen de mond probeert te snoeren. Volledig negeren en eindelijk eens aanklagen vanwege haatpropaganda. Der Große Lüge. Afstraffen. En daarna ontbinden.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De zogenaamde “Anti-Defamation League” (ADL) is een extremistische antiblanke haatorganisatie die al jarenlang bezig met campagne te voeren in de media, techbedrijven en de overheid, om overal alles te verbieden wat zij haten.

En dat is heel veel.

Ze infiltreren wereldwijd in politiediensten, politieke partijen, denktanks, media, universiteiten, enz… om hun plannen voor wereldwijde censuur te promoten.
Ze zitten ook in het WEF, en in alle “internationale organisaties”, en in alles wat communistisch en globalistisch is.

https://nationalvanguard.org/2018/10/the-adl-born-in-blood-part-1/
https://nationalvanguard.org/2018/10/the-adl-born-in-blood-part-2/
https://nationalvanguard.org/2018/11/the-adl-born-in-blood-part-3/
https://nationalvanguard.org/2018/11/the-adl-born-in-blood-part-4/

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Luister naar Dr David Duke en Dr Patrick Slattery die praten over wie de echte macht heeft in de westerse wereld:

[audio src="https://renseradioarchives.com/archives/dduke/110222.mp3" /]

Alle podcasts van Dr. Duke:

https://renseradioarchives.com/archives/dduke/

Alle podcasts van Patrick Slattery:

https://www.republicbroadcastingarchives.org/category/patrick-slattery/

Digital Overlord
Digital Overlord
2 maanden geleden

“There is a power so organized, so subtle, so complete, and so pervasive, that they had better not speak above their breath when they speak in condemnation of it.”
— Woodrow Wilson

Dee
Dee
2 maanden geleden

Achterbakse Elon Musk heeft gewoon duidelijk gemaakt wie de censuur lakens uitdeeld.
WEF in opdracht van hun meesters daarboven.

Johan
Johan
2 maanden geleden

Wat zou de wereld er toch mooi uitzien zonder joodse invloeden.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Als Musk deze razende gek en militante zuiger Yoel Roth aan de macht laat, en zich bovendien de wet laat dicteren door de ADL, dan bewijst dat dat zijn ontslagronde gewoon een publiciteitsstunt was en dat er in realiteit niets verandert.

Hopelijk gaat Twitter helemaal ten gronde en verliest Musk al zijn geld, en hopelijk gaat zijn fabriek van energieverspillende rijdende brandbommen (Tesla) ook ten gronde.

Het feit dat Musk Holodomor Zelensky steunt met zijn Starlink internet zegt al alles wat we moeten weten over Musk

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Twitter werd opgericht op 21 maart 2006
Dit betekent, en dit is geen grapje, dat Twitter morgen, 28 oktober op die deadline, exact 6.066 dagen oud zal zijn! Een deadline voor Musk om door te gaan met zijn aankoop. 6.066 zoals in 666, het getal van het beest, omdat je de nullen in de numerologie weg kunt laten, sinds ze geen waarde hebben. Dat is echter niet alles…
De Illuminati hechten extreem veel waarde aan hun geboortedag
Elon Musk werd geboren op 28 juni 1971. Op 28 oktober wordt hij op die dag precies 616 maanden oud! Hoewel 666 het getal van het beest is, geloven sommigen dat het oorspronkelijk 616 was.
Ikzelf weet niet of dit echt het geval is; desondanks is het een interessant feit.
Dus Elon Musk gaat door met zijn aankoop van Twitter op 28 oktober a.s., wanneer Twitter 6.066 dagen oud zal zijn, zoals in het nummer van het beest. En volgens zeggen, zou Musks leeftijd ook overeenstemmen met het nummer van het beest… op exact dezelfde dag.
Denkt u dat dat toeval is, net als alle andere honderden ‘toevalligheden’ in deze Twitter schijnvertoning? Is dit de reden, waarom Elon Musk voor dit ritueel werd gekozen? Of is het script voor deze farce geschreven, toen Twitter werd uitgevonden door hun denktank? En was Twitter vanaf het begin verbonden met Musk?
Elon Musk, 100% gecontroleerd
Alles wat we met absolute zekerheid kunnen zeggen, is dat de cijfers nooit liegen. Alles aan deze Elon Musk- en Twitter-klucht is vanaf het begin gescript en precies volgens de cijfers gespeeld, zoals velen duidelijk kunnen zien. En daarmee kunnen we ook met absolute zekerheid zeggen, dat Elon Musk 100% een gecontroleerde marionet is. Mogelijk is Elon Musk uitgevonden voor het wereldtoneel, en van jongs af aan getraind voor deze rol… geprogrammeerd. Want sommigen werden geboren in hun rol. Anderen werden gekozen voor hun rol, vanwege hun talenten bijvoorbeeld.
X, the everything app van Elon Musk
Bovendien, Elon Musk maakt een groot deel uit van het inluiden van het digitale deel van Agenda 2030, zoals in: totale bewaking, digitale ID, en het sociale kredietscore systeem, zoals uitgelegd in Musks X, the everything app, die gebaseerd is op zijn bewondering voor het totalitaire slavernijsysteem ‘WeChat’ in China.
 
Bronnen:
Elon Musk’s Twitter Deal to Close on Friday, October 28?
The Real Reason Elon Musk Buy Twitter – a Totalitarian WeChat for the World