The Atlantic ligt onder vuur omdat het suggereert dat alle verschrikkelijke beslissingen uit het pandemie-tijdperk over lockdowns, sluiting van scholen, maskering en het straffen van een hele groep mensen die de doeltreffendheid en wijsheid van het nemen van een overhaast, experimenteel vaccin, in vraag stelde – voor een virus met een overlevingskans van 99% bij de meesten – allemaal water onder de brug zou moeten zijn, meldt Zero Hedge.

We moeten elkaar vergeven voor wat we deden en zeiden toen we in het duister tastten over COVID,” schrijft Brown-professor Emily Oster – een groot voorstander van lockdowns, die nu pleit voor genade van de ooit uitgestotenen.

Laten we erkennen dat we ingewikkelde keuzes hebben gemaakt in het licht van diepe onzekerheid, en dan proberen samen te werken om terug te bouwen en vooruit te gaan,” vervolgt ze.

Alleen waren ze niet “in het ongewisse” over Covid.

Er waren talrijke bronnen die wezen op de feitelijke wetenschap die in strijd was met de mandaatclaims, en die werden opzettelijk het zwijgen opgelegd door een uitgebreide mediacampagne. Het bewijs suggereert dat de media samenwerkte met Big Tech, het CDC en de Biden regering. Het was geen kwestie van overreactie, er was sprake van samenspanning om alle tegeninformatie te verwijderen.

Leuk geprobeerd, Emily.

Zoals de Daily Sceptic’s Michael P. Senger het zegt: “Er is veel mis hier. Ten eerste, nee, je kunt geen beleid voorstaan dat anderen buitengewone schade toebrengt, tegen hun wil, en dan zeggen: “We wisten toen niet beter!”. Onwetendheid werkt niet als excuus als het beleid inhoudt dat je de rechten van je medeburgers afschaft onder een onbepaalde noodtoestand, terwijl je degenen die niet zo onwetend waren, censureert en uitschakelt. Het onvermijdelijke resultaat zou een samenleving zijn waarin onwetendheid en gehoorzaamheid aan de mening van de menigte de enige veilige positie zou zijn.”

En kijk eens naar die ratio:

In een epische Twitter-draad hekelt Matthew J. Peterson (@docMJP) van het Claremont Institute het hele uitgangspunt van Oster;

Hey-sorry dat je je baan bent kwijtgeraakt door het vaccin dat niet werkt en dat je oma alleen is gestorven en je geen begrafenis kon hebben en dat het bedrijf van je broer onnodig is vernietigd en dat je kinderen rare hartproblemen hebben-maar laten we gewoon toegeven dat we het allemaal fout hadden en een wapenstilstand sluiten, eh?

Het is jammer dat we de hele economie stillegden en tirannieke bevoegdheden aannamen die nog nooit eerder in dit land zijn gebruikt – terugkijkend had je naar de kerk moeten kunnen gaan en gebruik moeten kunnen maken van openbare parken terwijl we mensen op straat lieten rellen – maar het was een verwarrende tijd voor iedereen.

Het spijt me dat we jullie bang hebben gemaakt en jarenlang hebben gelogen en iedereen die het er niet mee eens was hebben vervolgd en gecensureerd, maar er waren verkiezingen gaande en we wilden Donald Trump echt verslaan, dus het was belangrijk om de wetenschap radicaal te politiseren, zelfs als dat het leven van jullie kinderen verwoestte.

OK, ja we zeiden dat ongevaccineerde mensen moesten sterven en geen gezondheidszorg moesten krijgen terwijl we nooit Big Pharma in twijfel trokken, maar we zijn medelevende mensen en dat is waarom we, ondanks dat we de hele economie stillegden, ook de natie failliet lieten gaan en inflatie veroorzaakten. Graag gedaan. Laten we vrienden zijn.

Zoals QTR’s Fringe Finance opmerkt, komt Osters pleidooi voor het fatsoen dat haar soortgenoten tijdens de pandemie de meeste Amerikanen niet hebben geboden, op een moment dat het Covid-verhaal door de Democraten en de mainstream media zo goed als verloren is.

Er zijn onlangs verschillende grote overwinningen behaald voor de niet-gevaccineerden die de grondwet en de ruggengraat hadden om voor zichzelf op te komen gedurende een jaar waarin zij voortdurend werden uitgescholden en wreed werden geminacht als tweederangsburgers.

Een meerderheid van de media en de Democraten had geëist dat deze mensen uit de samenleving zouden worden verwijderd en in het algemeen zouden worden bespot. Nu, op een moment dat velen van ons wisten dat zou komen, worden over de hele wereld excuses gemaakt voor de manier waarop de niet-gevaccineerden werden behandeld.

Zoals Fox News vorige week schreef:

“De premier van Alberta, Canada, zei dat ze werkt aan een plan om gratie te verlenen aan inwoners die zijn beboet of gearresteerd wegens het overtreden van coronavirusprotocollen, en verontschuldigde zich voor niet-gevaccineerde Canadezen die werden geconfronteerd met ‘discriminatie’.”

In New York heeft een rechter van het Hooggerechtshof onlangs alle werknemers in ere hersteld die ontslagen waren omdat ze niet gevaccineerd waren:

Het hof oordeelde maandag dat “gevaccineerd zijn niet voorkomt dat iemand COVID-19 oploopt of overdraagt.” Burgemeester Eric Adams van New York City beweerde eerder dit jaar dat zijn regering geen werknemers meer in dienst zou nemen die waren ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus.

* * *

Het probleem was niet de onwetendheid van de mensen over de feiten, het was het georganiseerde antagonisme en de censuur tegen iedereen die gegevens presenteerde die in strijd waren met de agenda. Dit afgezien van verklaringen zoals die van de LA Times, die beweerde dat het bespotten van de dood van “anti-vaxxers” noodzakelijk en gerechtvaardigd kon zijn. Na twee jaar van dit soort arrogante onzin is het moeilijk voor te stellen dat mensen bereid zijn te doen alsof alles okay is.

De actieve inspanning om alle afwijkende informatie de mond te snoeren is echter de hoofdmisdaad, en nee, die kan nooit worden vergeten of vergeven.

Mensen zijn razend…

Arizona kandidaat Kari Lake (R) wil onderzoeken.

Zoals QTR verder opmerkt, zweepten veel Amerikanen zichzelf op tot zo’n angstige hypnotische razernij dat ze zich vastklampten aan een grote overheid om hun wil op te leggen, waarbij ze pleitten voor hetzelfde draconische en totalitair klinkende beleid waar ze altijd tegen zeggen te vechten.

Ramussen meldde bijvoorbeeld in januari 2022 dat de Democratische kiezers de volgende Covid-beleidsideeën steunden:

  • Boetes voor niet-gevaccineerden: Achtenvijftig procent (58%) van de kiezers zou zich verzetten tegen een voorstel voor federale of staatsoverheden om Amerikanen die ervoor kiezen geen COVID-19-vaccin te halen een boete op te leggen.
  • Huisarrest: Negenenvijftig procent (59%) van de Democratische kiezers zou voorstander zijn van een overheidsbeleid dat vereist dat burgers te allen tijde thuis blijven, behalve in noodgevallen, als zij weigeren een COVID-19 vaccin te halen.
  • Gevangenisstraf voor het in twijfel trekken van het vaccin: Bijna de helft (48%) van de Democratische kiezers vindt dat federale en staatsoverheden personen die de werkzaamheid van de bestaande COVID-19 vaccins in het openbaar in twijfel trekken op sociale media, televisie, radio of in online of digitale publicaties moeten kunnen beboeten of opsluiten.
  • Gedwongen quarantaine: Vijfenveertig procent (45%) van de Democraten zou er voorstander van zijn dat overheden burgers verplichten om tijdelijk in aangewezen faciliteiten of locaties te leven als ze weigeren een COVID-19 vaccin te krijgen.
  • Mensen van hun kinderen beroven: Negenentwintig procent (29%) van de Democratische kiezers zou voorstander zijn van het tijdelijk ontnemen van de voogdij over hun kinderen als ouders weigeren het COVID-19 vaccin te nemen. Dat is veel meer dan het dubbele van de steun in de rest van het electoraat – zeven procent (7%) van de Republikeinen en 11% van de ongebonden kiezers – voor een dergelijk beleid.

Het zal niemand verbazen dat het hoofd van de American Federation of Teachers, Randi Weingarten, die “de pandemie heeft laten mislukken” door zo lang mogelijk aan te dringen op sluiting van scholen voordat de ouders in opstand kwamen, een groot voorstander is van amnestie.

Het valt op dat de timing van de Atlantic’s oproep tot passieve vergeetachtigheid samenvalt met de snel naderende tussentijdse verkiezingen, waarbij de peilingen wijzen op een veel grotere kans op een conservatieve ommekeer dan de Democraten eerder hadden verwacht. Hoewel de Atlantic het niet toegeeft, is er een groeiend politiek verzet tegen de afgelopen twee jaar van zinloze lockdowns en mandaten. Een groot deel van de bevolking ziet één partij als de oorzaak van veel van hun covid tijdperk strijd.

Misschien beseffen de mainstream media plotseling dat ze zich moeten verantwoorden voor hun Covid-ijver? “We wisten het niet! We volgden gewoon orders op!” Het klinkt allemaal nogal bekend.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
2 maanden geleden

Vergeven NOOIT, ik zal niet rusten tot het tuig aan de hoogste bomen bungelen. We kunnen namelijk niet opnieuw proberen op te bouwen met dit ultieme kwaad om ons heen. Nee voor dit tuig van de richel is er maar één weg, de hel!

Balou
Balou
2 maanden geleden
Antwoord aan  walhalladome

100% mee eens, NOOIT VERGETEN en NOOIT VERGEVEN, dit tuig en iedereen die aan deze misdaad meegewerkt heeft moet volledig, tot en met de laatste van onze aardbol verdwijnen, eender hoe maar zo snel mogelijk!

Gerda
Gerda
2 maanden geleden
Antwoord aan  walhalladome

Mee eens. Dat tuig moet berecht worden. Het liefst via de guillotine. Eerst bekogelen. Of via de brandstapel.

Emphyrio
Emphyrio
2 maanden geleden

Het is de totale minachting van ons burgers dat mij zo tegen staat. Maar of ik nog wel even 35% van mijn geld direct afsta, om van wat je overhoudt ook nog groot deel te jatten. En wel luisteren kut burger! Nee, jullie referenda boeit ons geen moer. We doen precies niet wat jullie willen.

Ga ik ook doen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Iedereen die actief de lockdowns, de moordspuiten en de vaccinatiepaspoorten heeft gesteund moet levenslang achter slot en grendel!

Dit wil zeggen: bijna de volledige top van de politiek, de media, het juridische systeem, de academici, enz…

Allemaal de kerker in!

Want het zijn gewetenloze tirannen en massamoordenaars, en we moeten hen opsluiten, want anders beginnen ze binnenkort opnieuw.

Zodra het WEF het signaal geeft, beginnen ze opnieuw!!!

Daarom moeten we hen allemaal opsluiten, we hebben geen keuze, ons leven is niet veilig zolang deze psychopaten vrij rondlopen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

En de fameuze “pandemie-wetten” moeten ook onmiddellijk geannuleerd worden, want deze wetten vormen een dodelijk instrument in de handen van de internationale tirannen!

Waar wachten we nog op?