Een Britse epidemioloog zegt dat de piek in het aantal sterfgevallen in Engeland en Wales “zorgwekkend” is, hoewel ze niet weet wat de oorzaak is.

“De aanhoudende trend van meer sterfgevallen in Engeland en Wales dan verwacht (in vergelijking met voorgaande jaren), die sinds het voorjaar zichtbaar is, is zorgwekkend”, aldus Veena Raleigh, zoals gemeld door de Telegraph.

Het sterftecijfer als gevolg van COVID-19 is sinds 2020 gedaald, maar het aantal niet-COVID-doden neemt toe, meldt The Counter Signal.

“Er waren meer sterfgevallen dan verwacht door niet-Covid oorzaken. Dit staat in contrast met het grootste deel van de pandemische periode, toen het aantal niet-Covid-doden lager was dan verwacht”, aldus Cobus Daneel, die voorzitter is van het Institute of Actuaries Continuous Mortality Investigation in het Verenigd Koninkrijk.

The Telegraph meldt verder dat van april tot oktober 2022 slechts een derde van de 30.000 extra sterfgevallen te wijten was aan COVID.

Sommige autoriteiten zeggen dat de pieken het gevolg zijn van bevolkingsveranderingen, vertraagde ziekenhuisbezoeken en COVID.

Maar anderen vragen zich af of het mogelijk is dat de experimentele COVID-vaccins hiermee verband houden.

Twee weken geleden uitte de Roemeense politicus Cristian Terhes deze bezorgdheid in het EU-parlement. Hij zei dat de piek in het aantal sterfgevallen in Europa samenhangt met de landen met de hoogste vaccinatiegraad.

“In de maand juli steeg het sterfteoverschot in de hele EU met 16% meer dan het gemiddelde van 2016-2019″, zei hij.

“Als je op deze kaart kijkt, zie je dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad op dit moment het hoogste sterftecijfer hebben. We vragen ons dus duidelijk af of er een verband bestaat tussen gevaccineerd zijn en een hoger sterftecijfer,” vervolgde Terhes.

“Iedereen ontwijkt deze – ik zou zeggen – logische vraag,” zei hij.

The Daily Sceptic:

De crisis rond oversterfte houdt aan: in de week die eindigde op 21 oktober werden volgens het ONS in Engeland en Wales 1.714 sterfgevallen geregistreerd, 16,8% meer dan het gemiddelde over vijf jaar. Daarvan werden er 1.245 toegeschreven aan een andere onderliggende oorzaak dan COVID-19. Dit brengt het totale aantal niet-Covid-doden sinds het begin van de golf in april op 22.483.

De boostercampagne in de herfst viel, net als de boostercampagne in de lente, samen met een stijging van het aantal niet-covid-sterfgevallen die mogelijk wijzen op vaccinatieschade of te wijten zijn aan een andere, nog niet-geïdentificeerde oorzaak.

Stop de pers: Oxfords Professor Carl Heneghan en Dr. Tom Jefferson hebben hun oproep herhaald voor een goed onderzoek naar wat er achter de overtollige doden van dit jaar zit:

We hebben dringend een onderzoeksgroep van de regering nodig die deze sterfgevallen onderzoekt. Wat is de oorzaak en wat kan er gedaan worden om ze te voorkomen? Wij bevelen aan dat de task force bestaat uit twee pathologen en lijkschouwers, een klinisch epidemioloog, een medisch statisticus en ten minste drie clinici, samen met een secretariaat om de task force draaiende te houden. Het belangrijkste is dat zij gescheiden is van de gebruikelijke overheidsfuncties die oversterfte gebeurtenissen onder het tapijt willen vegen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is een slachtpartij – Sterftecijfer in Duitsland is 20% hoger in kalenderweek 41 vergeleken met 2018-2021

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties