Meer dan een halve eeuw geleden produceerde Planned Parenthood een memo met een samenvatting van de toen voorgestelde strategieën voor bevolkingscontrole, waaronder “herstructurering van het gezin”, bevordering van homoseksualiteit, door de belastingbetaler gefinancierde abortus en sterilisatie, meldt WND.

De zogenaamde “Jaffe Memo” werd geschreven door Fredrick S. Jaffe, een vice-president van Planned Parenthood Federation of America, die de abortusorganisatie oprichtte die nu bekend staat als het Guttmacher Instituut.

Een tabel in de memo met een overzicht van ideeën over bevolkingsbeperking werd deze week onder de aandacht gebracht door journalist Matt Walsh, die erop wees dat bijna alle voorstellen 50 jaar later zijn uitgevoerd.

De tabel uit het “Jaffe Memo” staat hier en een afbeelding ervan hieronder:

De “voorgestelde maatregelen om de vruchtbaarheid te verminderen” omvatten:

  • Herstructurering van het gezin:
  • (a) het uitstellen of vermijden van het huwelijk
  • b) Het idee van de ideale gezinsgrootte veranderen.
  • Verplicht onderwijs voor kinderen
  • Meer homoseksualiteit aanmoedigen
  • Vruchtbaarheidscontrolemiddelen in de watervoorziening
  • Onderwijs voor gezinsbeperkingen
  • Vrouwen aanmoedigen om te werken

De memo was het onderwerp van een hoorzitting in de Senaat in 1973 onder leiding van de Republikeinse Senator Alan Cranston.

Jaffe benadrukte in een brief aan Cranston dat de lijst van ideeën niet gelijk stond aan een goedkeuring door Planned Parenthood.

Hij zei: “Het memorandum maakt duidelijk dat noch ik, noch de Planned Parenthood Federation of America een van de specifieke voorstellen in de tabel onderschrijft, behalve vrijwillige actie van individuele paren om geboorten te beperken.”

In de memo benadrukte Jaffe anticonceptie als een middel tot bevolkingscontrole.

Hij betoogde dat als anticonceptie succesvol was in het beteugelen van het geboortecijfer, verplichte methoden niet nodig zouden zijn.

Hij schreef dat “de verwezenlijking van een samenleving waarin doeltreffende voorbehoedsmiddelen op efficiënte wijze onder iedereen worden verdeeld op basis van de huidige vrijwillige normen, zou leiden tot of een zeer grote bijdrage leveren tot het bereiken van een aanvaardbaar groeipercentage”.

“Indien deze hypothese in beginsel wordt bevestigd, zou dat de noodzaak wegnemen van een expliciet bevolkingsbeleid in de VS dat verder gaat dan vrijwillige normen,” zei hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ontvolkingsagenda van de elite is nu onweerlegbaar

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Digital Overlord
Digital Overlord
2 maanden geleden

“Guttmacher Institute”…. oh my…… Blatant!

On topic: anti-conceptiemiddelen. Ik heb zelf beleefd hoe het is als een meisje heel vroeg deze troep krijgt voorgeschreven “om de maandelijkse perikelen de baas te kunnen”.

De cyclus is hormonaal. Duh. Maar het kan verergeren als oestrogeen heel dominant gaat zijn. Bijvoorbeeld door het gebruik van soja, of BPA-rijke kunststoffen etc. Er zijn heel veel factoren die het oestrogeen bevorderen.

Voor meisjes die beginnen te ovuleren is die transitie enorm ingrijpend, zeker als het ook nog eens nare verschijnselen met zich mee brengt. Hoofdpijn, misselijkheid, stemmingswisselingen, buikkrampen.

De anti-conceptieproducten gaan dit enigzins tegen. De cyclus krijgt regelmaat en de verschijnselen blijven miniem. Althans, dat is de belofte.

Maar wat ze je niet vertellen is dat als je op het punt bent om kinderen te willen baren, de anti-conceptieproducten voor een hel zorgen. Stoppen met de pil is 1 ding, maar dan raak je nog niet de volgende maand in verwachting.

Wat wij hebben beleefd is dat het anderhalf jaar kan duren voor de eerste cyclus weer begint. M.a.w zonder ei-sprong, geen conceptie. Duidelijk. Maar als die ei-sprong dus minstens anderhalf jaar op zich laat wachten kan dat vrouwen (en dus partners ook) heel onzeker maken.

Goed, dan heb je een ei-sprong. Je doet samen je best om in verwachting te raken. En dan ben je het eindelijk. Enkele weken later ligt er dan een klompje menscellen in de WC. Miskraam. Nummer 1.

Als je dan het lichaam van de vrouw ondersteund met supplementen om de oestrogeen-dominantie te doen kelderen krijg je weer wat hoop. De frequentie of interval van de cycli gaat naar beneden. Ze beginnen eindelijk weer gelijk te lopen. Dan na 3 jaar ploeteren mag je eindelijk constateren dat er een mini-mensje op komst is. Het gaat goed met het kind en met de moeder. Succes volgt en een nieuwe bewoner komt deze verdorven wereld binnen. Tijdens de zwangerschap ook zeker supplementen gebruikt om de foetus te voeden met alles wat het nodig heeft. Nu hebben we 2 supergezonde, intelligente kinderen. Maar dat is bij lange na niet bij iedereen zo.

DAT is wat Planned Parenthood, anti-conceptieproducten, Big Pharma en de hele duvelse bende graag hebben kennelijk. Een hel om in verwachting te raken. En dat enkel door 11-jarige meisjes te verleiden om de hoofdpijn, kramp en misselijkheid tegen te gaan met een “pilletje”.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Dit boek, uitgelekt in 1967, beschrijft precies wat zij met ons van plan zijn en hoe zij dit gaan uitvoeren.
Pittige kost, maar de moeite waard voor wie de tijd wil nemen.
https://www.1215.org/lawnotes/misc/report-from-iron-mountain.pdf