Op 17 oktober 2022 werd Ulf Kristersson verkozen tot premier van Zweden. De volgende dag maakte premier Kristersson duidelijk dat er geen minister van klimaat en milieu zou komen – hij ontbond het ministerie van Milieu. Milieuzaken werden overgeheveld naar het ministerie van Ondernemingen en Innovatie.

De nieuwe premier Ulf Kristersson trekt zich niets aan van de groene agenda, meldt Martin Armstrong. Hij schrapte prompt het hele ministerie van Klimaat en Milieu, waarmee Zweden voor het eerst in 35 jaar geen specifiek klimaatministerie heeft. De mensen huilen dat de wereld zal vergaan zonder de financiering van bureaucraten die doen alsof ze de weerscyclus kunnen veranderen met voldoende geld.

De plannen van Klaus Schwab voor Agenda 2030 komen in gevaar. “Milieukwesties zullen worden benadeeld terwijl we in Zweden een enorme uitdaging hebben op het gebied van biodiversiteit en bosbouw”, verklaarde professor Karin Bäckstrand van de Universiteit van Stockholm. “We zullen de doelstellingen van Agenda 2030 inzake biodiversiteit niet halen.”

Democratisch leider Ebba Busch wordt de nieuwe minister van Energie, en de 26-jarige liberaal Romina Pourmokhtari wordt minister van Milieu, De nationalistische Zweedse Democraten zijn geen voorstander van het doel om een netto nul uitstoot te bereiken.

In plaats daarvan geeft de nieuwe regering prioriteit aan kernenergie-initiatieven die het steeds moeilijker maken om bestaande centrales te sluiten, terwijl ze 36 miljard euro gebruikt om nieuwe kerncentrales te bouwen. De nieuwe regering overweegt ook de heropening van twee kerncentrales die de afgelopen jaren zijn stilgelegd. Weer een voorbeeld van hoe Agenda 2030 en Schwab’s plan om de wereld te veranderen zullen mislukken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU op ontploffen – Frankrijk laaiend over Duitse energiesubsidies

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Goed gedaan.
Zo moet het: volledige ministeries sluiten, volledige organisaties afschaffen, enz..

En vooral: volledige verdragen en wetten annuleren, bijvoorbeeld alle wetten die gebruikt worden door de immigrationisten om iedereen hier binnen te halen.

piet
piet
3 maanden geleden

Stuitend hoe de alternatieve media elkaar na papegaaien. ulf kristersson loopt gewoon mee aan de leiband:

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

Betere onderzoeksjournalistiek is vereist alvorens dit soort artikelen te plaatsen.

Digital Overlord
Digital Overlord
3 maanden geleden

Men zal de schijn blijven voordoen alsof er verschillen zijn tussen de (Europese) landen. Dat moet ook wel, want dan houden ze de schijn van “vrije wil” in stand. Maar gezien de hoogmoed op elk vlak van de samenleving in elk van die landen kun je duidelijk zien dat ze allemaal hetzelfde nastreven: overlevering aan de globale wereldregering.

We weten wat er gebeurd als je niet in de pas loopt, als je niet doet wat de clique wil en al helemaal als je als land het boekje open doet van wat de clique doet. We weten hoe WOII begon en hoe het is afgelopen. De clique wilde al heel lang oorlog met Duitsland en zeker toen De Leider de bezittingen van de clique in beslag nam, werd de wens om Duitsland te annihileren steeds maar groter.

Zweden zou dit nooit kunnen doen, tegen de clique in. Ook gezien de absurd linkse agenda binnen Zweden is zo’n “misstapje” wat milieu betreft een afleiding.

Het tumult blijft steeds sterker worden, steeds frequenter wisselen, steeds absurder qua inhoud en gevolg. Chaos. Complete chaos. Ordo ab chaos. Uit de chaos willen ze nieuwe dingen gaan doen. De nieuwe wereld orde.