De Russische vader van een klein kind die pedofiel Oleg Sviridov, 32, dwong zijn eigen graf te graven is nu vrijgelaten, schrijft Nyheter Idag.

De pedofiel werd dood aangetroffen in een kuil in een bos in Rusland en de vader wordt ervan verdacht hem te hebben doodgestoken nadat hij de pedofiel eerst had gedwongen de kuil te graven.

De autoriteiten slaagden er echter niet in de beweringen van de vader te weerleggen dat de pedofiel zichzelf neerstak nadat hij klaar was met het graven van de kuil, en de man werd vervolgens alleen veroordeeld voor het aanzetten van de pedofiel tot zelfmoord, aldus Friatider.

Florida: Onthoofde pedofiel gedumpt buiten de woning van de rechter die hem vrijliet

De steun voor de vader, die handelde zoals hij deed nadat hij misbruikbeelden van zijn dochter had gevonden op de mobiele telefoon van de pedofiel, was groot in Rusland. Een petitie heeft naar verluidt opgeroepen tot de vrijlating van de man.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vader liet pedo die zijn dochter misbruikte zijn eigen graf graven en vermoordde hem daarna

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
3 maanden geleden

Die vader heeft het enige goede gedaan wat hij kon doen.
Respect voor die man!
Ik zou iets soortgelijks doen als iemand met zijn gore poten aan mijn kinderen komt. Ik laat hem niet wegkomen met een paar maanden straf en een therapietje.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Helaas zal jij dan hier meer krijgen als een paar maanden. Ik ben het met je eens, Ik sla hem ook kapot. Het volk hier zal beginnen te janken over zinloos geweld en eigen rechter spelen. Hoe gek wil je het hebben??!!

Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Het verhaal is niet compleet, Deze vader heeft die Pedofiel de keuze gegeven om zich vrijwillig bij de politie te melden. Als hij dat niet zou doen zou hij hem vermoorden. Deze vader zal in Rusland nooit veroordeeld worden, niet alleen de bevolking steunt zulk een daad maar ook de Orthodoxe kerk. Patriarchen spreken openlijk van een plicht om als vader je gezin te moeten verdedigen. De normen en waarden zijn in Rusland nog zuiver en traditioneel, pedofilie en ander geestesziek gedrag wordt niet getolereerd. Het gezin is daar nog heilig en wordt ook met daad vanuit de overheid gesteund. wat je daar aan kinderbijslag krijgt en de accommodatie voor kinderen alsmede scholing zou een voorbeeld moeten zijn voor ons. Helaas zijn wij in het westen gehersenspoeld door criminele politiek en media en met angst vervuld van Rusland. Ga er gerust heen, je bent veilig en van harte welkom. Zelf kom ik er al jaren en het voelt als een warme jas, Makkelijk om vriendschappen te sluiten en deze vriendschappen zijn ECHT.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Eddy