klik voor groter

MASSIEVE verklaringen van de Russische permanente vertegenwoordiger bij de VN met betrekking tot de VS Biolabs in Oekraïne. Het lijkt erop dat een formeel onderzoek onvermijdelijk is.

Vandaag voerde de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (UNSC) een debat over de mogelijke inwerkingtreding van artikel VI van het Verdrag inzake biologische wapens, dat een onderzoek naar de Verenigde Staten en hun Biolabs in Oekraïne inhoudt, meldt BioClandestine.

Rusland presenteerde vandaag zijn definitieve ontwerp aan de VN-Veiligheidsraad, waarin al het bewijsmateriaal uit hun dossier is opgenomen, en dat momenteel door deskundigen van de verschillende landen wordt bestudeerd. De inhoud van het dossier omvat het bewijsmateriaal dat in de loop van de afgelopen 8 maanden is gepresenteerd.

Ik raad iedereen ten zeerste aan de volledige verklaring hier te lezen.1 Deze beschuldigingen zijn historisch. Hunter Biden’s Metabiota, Black and Veatch, nalatigheid van dodelijke ziekteverwekkers, drones uitgerust met aerosolbussen om waterdeeltjes met ziekteverwekkers in de lucht te verspreiden, het loslaten van besmette muggenlegers vanuit de lucht, alles.

Hunter Biden's firma Rosemont Seneca investeerde in bedrijf gelieerd aan Oekraïense bio-laboratoria

Alle beschuldigingen van de afgelopen 8 maanden via de speciale militaire operatie in Oekraïne staan in het ontwerp. Deze beschuldigingen zijn niet nieuw voor degenen die hebben opgelet, dit is gewoon een opeenstapeling van al het bewijsmateriaal dat in één keer wordt gepresenteerd. Het is een geweldig overzicht en compleet van de exacte misdaden die worden beweerd.

Wat wel nieuw is, is de tijdlijn. Rusland had enkele interessante opmerkingen over wanneer zij enige vooruitgang verwachten via een “relevant rapport” van de VN-Veiligheidsraad en hun commissie “niet later dan 30 november 2022”. Dezelfde tijd als de negende toetsingsconferentie van het Verdrag inzake biologische wapens.

“Wij verwachten dat de commissie erin zal slagen alle omstandigheden op te helderen van de mogelijke niet-nakoming door Washington en Kiev van hun verplichtingen uit hoofde van het BTWC in de context van de activiteiten van biolaboratoria op Oekraïens grondgebied, teneinde de Amerikaanse en Oekraïense zijde ertoe aan te zetten de nog bestaande onduldbare situatie te verhelpen. Wij verwachten ook dat de commissie uiterlijk op 30 november 2022 een relevant verslag met aanbevelingen aan de Raad zal voorleggen en de BTWC-staten die partij zijn bij het verdrag op de hoogte zal brengen van de resultaten van het onderzoek tijdens de negende toetsingsconferentie, die van 28 november tot en met 16 december 2022 in Genève zal plaatsvinden.

Rusland zal zijn verdere aanpak ter waarborging van de nationale, regionale en mondiale biologische veiligheid uiteenzetten, afhankelijk van de resultaten van de behandeling van onze klacht en de ontwerp-resolutie van de VN-Veiligheidsraad. De resultaten van dit werk zullen ook ons standpunt bepalen ten aanzien van de versterking van het BTWC en het oplossen van de situatie met schendingen van het BTWC door de VS en Oekraïne in de context van de activiteiten van Amerikaanse biolabs op Oekraïens grondgebied”.

Kortom, Rusland heeft deze beschuldigingen via de juiste diplomatieke kanalen naar voren gebracht, zijn zaak op een overtuigende en consistente manier gepresenteerd en zich transparant gedragen, terwijl de VS/NAVO de hele tijd gewoon “desinformatie” hebben geroepen.

Dit optreden heeft wereldwijd veel steun voor Rusland opgeleverd en twijfel gezaaid over de VS en het Westen. Niet alleen wordt het leiderschap van de VS onder de loep genomen, ze worden beschuldigd van de zwaarste misdaden tegen de menselijkheid die het internationaal recht kent.

Ik weet niet hoe het zal aflopen, maar dit is het hoogste diplomatieke kanaal op de planeet, en als het werkt zoals het hoort, zullen de topspelers van Deep State binnenkort internationaal worden onderzocht voor het schenden van het Verdrag inzake biologische wapens. Als ze schuldig worden bevonden, zullen er internationale militaire tribunalen volgen.

Als de schapen hiervan volledig op de hoogte zijn, zal dit een uitroeiing betekenen voor de DNC en dus de Deep State.

1 https://russiaun.ru/en/news/271022_nb


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Pentagon wil niet dat u deze documenten ziet over biolaboratoria in Oekraïne

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties