Er is geen vrijheid van meningsuiting in de dictatuur die zichzelf democratie noemt, bleek gisteren weer eens.

Er is niets waar deze ongekozen bureaucraten een grotere hekel aan hebben dan het vrije debat en dat gewone stervelingen daar aan deel kunnen nemen.

Hun arrogantie kent geen grenzen, aldus Nigel Farage.

Het is deze zelfde moorddadig criminele EU-bende die in Oekraïne een genocide pleegt van ongekende afmetingen onder het mom van het verdedigen van de democratie. Oekraïne heeft net deze week de laatste oppositiepartij verboden en vrije media bestond er al niet meer.

Ik heb het helemaal gehad met de gruwelen van democratie

Dat is hoe de EU democratie voor zich ziet. Een gevangenis gevuld met stapels lijken. Zonder licht, zonder verwarming, zonder voedsel en zonder enige maakindustrie, want dat is waar de EU hard naar op weg is. Europa wordt de hel op Aarde, terwijl heel Brussel zich zo volvreet als Frans Timmermans.

In mei had Thierry Breton, Europees Commissaris voor de Interne Markt in de commissie, al een gesprek met Elon Musk over social media en dat beloofde niet veel goeds. Musk zei dat hij het in alles eens was met deze kleine Franse dictator.

Doet Musk dan niks goed? Jawel hij heeft die anti-blanke racistische straatpoeper Parag Agrawal ontslagen.

Daily Mail:

Twitter’s CEO Parag Agrawal, de Chief Financial Officer Ned Segal, en de topadvocaat van het bedrijf, Vijaya Gadde, werden weggestuurd enkele uren nadat Musk de overname van 44 miljard dollar had afgerond.

Musk zelf zal het stokje overnemen als CEO, vertelde een bron aan Bloomberg – hoewel het mogelijk slechts een interim-rol zal zijn.

De Zuid-Afrikaan heeft openlijk kritiek geuit op het huidige managementteam van Twitter – met name door hun beleid inzake inhoudscontrole en censuur aan te vallen

De totalitaire Digital Services Act van de EU vereist dat sociale media zich onderwerpen aan de dictatuur van de EU. Dat houdt in dat Blankenhaat toegestaan is en dat Blanken niks mogen zeggen.

En aan de andere kant van de oceaan zijn er de Southern Poverty Law Center, de Amerikaanse Democraten, de joodse haatorganisatie ADL en vele anderen die op elke denkbare wijze het vrije woord al jaren wurgen en daar echt niet mee zullen stoppen.

Dat Musk twitter overgenomen heeft betekent voorlopig helemaal niks.

Als je een commissie in gaat stellen om te bepalen wat wel en niet onder de vrijheid van meningsuiting valt heb je niet begrepen wat vrijheid van meningsuiting is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Biden-regime en EU-dictatuur bedreigen Elon Musk: ‘Blijf censureren op Twitter of zie zware consequenties tegemoet’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max_Q
Max_Q
3 maanden geleden

Je zou Hugo de Verschrikkelijke, Rutte en de rest van de WEF kliek op twitter terug zien als een stelletje enorme lullen en flamoezen. Dat gaat er n.l. gebeuren als mijn permanente schorsing zou worden opgeheven die ik alleen maar kreeg omdat ik Gekke Hugo als een enorme lul afbeeldde (wat ie ook gewoon is)

Doordenker-2
Doordenker-2
3 maanden geleden

Enkel ‘politiek correcte’ vrijheid van meningsuiting is toegelaten in de EU en de eurocraten beslissen naar willekeur wat politiek correct is en wat niet.
Vrijheid van meningsuiting is een complete farce geworden en democratie wordt gebruikt als facade om de eurodictatuur achter te verbergen voor de sheeple.

“The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.” (Frank Zappa)

its me
its me
3 maanden geleden

Verhofstadt aka spleedtand is één van de grootste Ratten in de eu. Een marxist in hart en nieren één die zo snel mogelijk moet verwijderd worden van de eu en alle bedrijven waar dit ongedierte zijn tentakels in heeft.