De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft beweerd dat de hoge heren binnen de Europese Unie “uiteindelijk” hetzelfde lot zullen ondergaan als de Sovjetdictators van weleer.

Degenen die aan het roer staan van de Europese Unie die Hongarije willen verslaan, zullen hetzelfde lot ondergaan als de Sovjetdictators die hen voorgingen, beweerde de Hongaarse premier Viktor Orbán zondag.

De opmerkingen kwamen als onderdeel van een toespraak van de premier ter gelegenheid van de 66e verjaardag van de Hongaarse opstand, een anticommunistische revolutie die in 1956 in het hele land plaatsvond, meldt Breitbart.

Hoewel de publieke opstand grotendeels in Hongarije werd gesteund, werd ze uiteindelijk neergeslagen door een Russische invasie, waarbij duizenden mensen omkwamen.

Sprekend over de militaire nederlaag benadrukte Orbán echter dat zijn natie zelfs bij een nederlaag vaak zegeviert, waarbij de Associated Press opmerkt dat de premier beweerde dat elke buitenlandse mogendheid die zijn land wil uitdagen, uiteindelijk zijn ondergang zou ontmoeten.

“De les van 1956 is duidelijk. Wie ons op de nek wil zitten is gedoemd te mislukken” zei de premier. “We hielden stand toen het eerste veroveringsrijk ons aanviel, en we zullen er nog steeds zijn als het laatste instort.”

Er wordt ook gezegd dat hij zich specifiek op de Europese Unie richtte, waarbij hij vergelijkingen maakte tussen hoge functionarissen binnen het blok met de Sovjetdictators van weleer.

“Laten we ons niet storen aan degenen die vanuit de schaduw of vanuit Brussel op Hongarije schieten,” zei Orbán tegen de aanwezigen. “Zij zullen net als hun voorgangers eindigen.”

Orban: scholen moeten kinderen beschermen tegen gender ideologie en regenboog propaganda

De Europese Unie heeft al lang een hekel aan de regering-Orbán in Hongarije, maar is nog vijandiger tegenover het land komen te staan sinds de algemene verkiezingen in het land eerder dit jaar, waarbij de zittende premier een verpletterende overwinning behaalde op een technologisch gekleurde coalitie die hem wilde afzetten.

Sinds de overwinning, die plaatsvond ondanks buitenlandse inspanningen om de steun voor de Hongaarse oppositiepartijen te vergroten, zijn ambtenaren in Brussel erop gebrand het land te denigreren, waarbij het Europees Parlement vorige maand zelfs een resolutie aannam waarin werd gesteld dat Hongarije “geen democratie meer is”.

De stemming werd belachelijk gemaakt door degenen binnen de regering-Orbán, waarbij de internationale woordvoerder van de premier, Zoltan Kovacs, opmerkte dat hetzelfde parlement dat Hongarije beschreef als een “hybride electorale autocratie” ook van mening is dat “mannen kunnen bevallen”.

Minder om te lachen zijn de EU-sancties die Brussel tegen het land wil doordrukken. Eurocraten willen het land miljarden dollars aan subsidies ontnemen in een poging om Orbán te ondermijnen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verpletterende overwinning Orban in Hongarije – Sofie in ’t Veld ZIEDEND

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
2 maanden geleden

De pestpokken voor Orban en al die koosjer zogenaamde “nationalisten” met hun demo{N}cratie in ‘zuivere” vorm, als hij echt zo tegen de totalitaire EU zou zijn moet hij eruit stappen (maar nee liever blijven ze uit de pot van honing vreten, opgebracht door anderen). Nee liever kussen deze koosjer “nationalisten” de joodse reet en snoepen hun fooitje mee!

Over Democratie het volgende, waarom de Joden zo pro-democratie zijn
https://afnv.forumeiros.com/t99-inzichten-van-dr-pierce#586

Hagar
Hagar
2 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Democratie: de enige staatsvorm die gegarandeerd recht naar de ondergang leidt:

https://www.unz.com/lromanoff/democracy-the-most-dangerous-religion-part-1-introduction/

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De EU kan inderdaad vergeleken worden met de Sowjetunie.

Tijdens het schrikbewind van de Bolsjewisten zouden er meer dan 66 miljoen mensen zijn vermoord, door de kogel, door doodmarteling, door doodwerken in de mijnen en in Siberië, of door de honger.

De globalisten en weffers van de EU gaan anders te werk: in plaats van de mensen individueel te vermoorden, vermoorden zij het volk door het te laten overstromen en vermengen met onderontwikkelde rassen uit Afrika en het Midden Oosten.

Dit gaat veel geniepiger en sluipend te werk, maar op langere termijn zullen de gevolgen voor ons volk nog veel dodelijker zijn dan een Cheka kogel in het achterhoofd: ons volk zal voor eeuwig worden uitgeroeid, doordat het zal degenereren tot een onherkenbare hybride massa, en onze beschaving zal volledig vervallen.

Lupus
1 dag geleden
Antwoord aan  Hagar

Ik kom vaak in Hongarije ,Veel van mijn vrienden van hier wonen daar al jaren ,Orban komt op voor zijn volk TEGEN de massale invasie van koppensnellers en bommenleggers ,Linkse oetlullen hebben dat niet begrepen zeker niet die van het hangmat profitariaat !