Broodlijn bij een gaarkeuken tijdens de Grote Depressie in de V.S.

Het Internationale Roofbankierskartel is de lachende derde.

Daarom was rente in het vroegere Christendom en tot op de dag van vandaag in de Islam verboden.

Rente leidt tot woeker en roof en de ondergang van naties.

Het is het einde van de VS en dat is een goede zaak, maar geen land ter wereld zou ooit in deze situatie moeten komen.

Nu de centrale banken eerst inflatie gecreëerd hebben door ongebreidelde geldschepping, beweren ze hun zelf veroorzaakte inflatie te moeten bestrijden met renteverhogingen.

Het maakt de staatsschulden, die er in de eerste plaats nooit hadden moeten zijn, onbetaalbaar.

De rente op de schuld is nu even groot als het jaarlijkse militaire budget van de VS, verreweg de grootste post in de discretionaire begroting van de VS. En het wordt alleen maar groter.
Laat dat tot je doordringen.

Het hele financiële systeem stort in. Daarom hebben ze Covid bedacht en moeten we aan de CBDC-s.

Het onderliggende probleem is dat ‘Nationale Banken’ geen nationale banken zijn maar private banken van het Internationale Roofbankierskartel.

Toen Saddam Hoessein, of Ghadaffi, uit dat systeem wilden stappen en hun eigen munt wilden beginnen werden hun landen tot op de grond toe afgebrand.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Het fiatgeld wordt uit het niets gemaakt en is met niets gedekt en wordt in het oneindige bijgemaakt. Als men een lening wil afsluiten moet je er een boete over betalen als jij als particulier wil lenen om een huis te kopen. Dat wordt afsluitprovisie genoemd. Om vervolgens rente te moeten betalen over het fiatgeld dat uit het niets ontstaat. Maar die rente is nooit aan gemaakt. Maar die moet jij wel terug betalen. Dat houdt in dat met elke lening steeds meer geld uit de omloop gehaald wordt en om het bankwezen en de monetaire unie aan de gang te houden, moeten er steeds meer leningen aangegaan worden. Maar zodra er steeds meer fiatgeld bij gemaakt wordt daalt de waarde van de munteenheid. Vandaar dat economen zeggen dat ieder bedrijf minimaal 3% moet groeien per jaar (wat eigenlijk de geldontwaarding is van teveel bijmaken)

Nu er met de corona lock-downs steunpakketten in de vorm van mega veel fiatgeld is uitgegeven door de staten, maar er werd in de tussentijd niets geproduceerd. Maar er werd nu wel enorm extra geld in de economie gepompt, wat resulteerde in enorme prijsverhogingen. De consumenten betalen nu veel meer BTW overal over, dus de staten krijgen nu veel meer terug, dan ze gratis uitgedeeld hebben. Op deze manier onteigenen zij hun eigen burgers, die nu alles veel duurder moeten kopen. Dit verlies aan koopkracht is volgens de officiële cijfers al 17%, maar de werkelijkheid is meestal met factor 4 à 5 erger.

Zou Nesara van kracht zijn (wat het eigenlijk al sinds 2000 is) dat elke dollar of euro goud gedekt is. Dan zijn alle westerse land failliet en hebben geen bestaansrecht meer. Want de schulden zijn hoger dan wat er in omloop is aangemaakt aan het fiatgeld. En daarom willen ze nu de financiële reset.

Om deze te vervangen voor een digitale versie, zodat niemand meer kan sparen, want het digitale geld zal geprogrammeerd zijn dat het beperkt houdbaar is en dat de staat jouw persoonlijk kunnen bepalen waar jij het aan uit mag geven en bij wie jij het moet kopen. Zo wordt jouw CO2 budget bepaald en ook jouw voeding wat jij wel of niet mag kopen.

Tevens kunnen de overheden de belastingen te kus en te keur verhogen, zonder dat jij daar iets tegen kan doen. Met het digitale geld kunnen ze alles oprekken tot in de eeuwigheid. Dit is het einde van elk glimpje vrijheid, je staat dan 24/7/365 onder curatele. 1Verkeerd woord en je kunt geblokkeerd worden van je saldo, welkom in de totalitaire samenleving waar elke bank en overheid over kwijlen.

Petra
3 maanden geleden

Nationalisering van de centrale banken en bestraffing (doodstraf) van de schuldigen is de enig juiste oplossing.

Daarna terug naar het op goud / zilver of op andere goederen van tastbare waarde gebaseerde geld.

CBDC zeker niet!