De feiten zijn altijd racistisch. Letterlijk het enige wat niet racistisch is, zijn domme, overduidelijke leugens.

Breitbart:

Een hoofdinspecteur in Valencia (Spanje) is uit zijn functie ontheven nadat hij had gezegd dat bijna alle straatcriminaliteit in zijn gemeenschap te maken heeft met illegale immigranten.

De hoofdinspecteur van het centrale politiebureau in Valencia, Ricardo Ferris, deed zijn uitspraken over migranten en criminaliteit op een evenement dat was georganiseerd door de Stichting DENAES en de parlementaire fractie van de populistische partij VOX.

Volgens Ferris zijn “praktisch alle straatcriminaliteit illegale immigranten” in zijn gebied. “In de boten bekent iedereen criminelen en ex-gedetineerden te zijn”, voegde hij eraan toe.

Hij zei ook dat “illegale immigratie gelijk staat aan misdaad” en dat de politie sinds vijf jaar Spaanse onderdanen grotendeels niet meer als criminelen behandelt.

De opmerkingen hebben ertoe geleid dat de Algemene Directie van de Nationale Politie disciplinaire maatregelen heeft genomen en hem uit zijn functie heeft ontheven, meldt El Mundo.

Pilar Bernabé, regeringsafgevaardigde in de Valenciaanse Gemeenschap, verklaarde dat een intern onderzoek was ingesteld naar aanleiding van de uitspraken van Ferris, die beweerde dat de opmerkingen niet werden gestaafd door reële gegevens.

“Het enige wat hij doet is de waardigheid, het prestige en het goede werk van het nationale politiekorps aanvallen”, aldus Bernabé.

In 2017 werd tegen de Zweedse politieagent Peter Springare een onderzoek ingesteld nadat hij in het openbaar had gezegd dat bijna alle ernstige zaken waaraan hij werkte verdachten van immigratie betroffen.

Terwijl de opmerkingen van Springare in 2017 controversieel waren, zijn ze de laatste jaren gemeengoed geworden bij de politie in Zweden, waarbij de Zweedse nationale politiechef Anders Thornberg eerder dit jaar het verband tussen migratie en criminaliteit toegaf.

In Duitsland werd in een rapport uit 2019 beweerd dat de autoriteiten in een landelijk gebied van het land misdrijven door asielzoekers in de doofpot hielden om “vooroordelen” te voorkomen – ondanks het feit dat sommige misdrijven zo ernstig waren als verkrachting, aanranding en seksueel misbruik van kinderen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bekentenis van net aangekomen Tunesiër: “We zijn allemaal ex-gevangenen”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eva
eva
3 maanden geleden

50% van de verkrating in spanje wordt door inmigranten gepleeg en ze zijn 12% van de bevolking en de meestal zijn de africanen. De spanjaarden voelen zijn niet meer veilig. De mannen inmigranten die laten de kinderen en vrouwen achter in zijn eigen land in plaats van beter zijn eigen land te maken ze zijn lafaards. Barcelona is een soort Brazilië aan het worden vanwege de hoge criminaliteit, Het is tijd om een goede cleaning up van mensen met straf te deporteren en de grenzen dicht.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

En de illegalen zijn maar een klein deel van het totale aantal vreemdelingen.

Het aandeel van echte autochtone Europeanen in de criminaliteit is uiterst klein.

Indien we de vreemdelingen buitenzetten, kunnen we 90% van de gevangenissen sluiten wegens leegstand.