• Drag queens in scholen, bibliotheken, zelfs kerken en andere instellingen die kinderen en gezinnen als doelwit hebben.

 • De schijnbaar krankzinnige aanvallen op alles wat goed en noodzakelijk is voor een gezonde samenleving en de viering van alles wat slecht is.

 • Uit de hand lopende voedselprijzen, met hongersnood in het verschiet.

 • De suïcidale oorlog tegen zogenaamde “fossiele brandstoffen” zoals kolen, olie en aardgas, terwijl het duidelijk wordt (kijk naar Europa) dat geen enkel land zonder deze brandstoffen kan overleven.

 • Het feit dat de door de VS geleide NAVO en Rusland-China op ramkoers liggen naar de Derde Wereldoorlog, waarbij beide partijen dreigen met nucleaire aanvallen.

Globalisten zijn begonnen met de kill-fase van de Great Reset; Herinner je je de Deagel bevolkingsvoorspelling? Het is nu volkomen logisch

Een relatief kleine entourage van zelfbenoemde globalistische elites gebruiken kunstmatige hongersnood, kunstmatige pandemieën, vaccins en de Derde Wereldoorlog om hun lang gestelde doel van ontvolking te bereiken, schrijft Leo Hohmann.

Daarom noemen we ze wereldwijde roofdieren. Deze globalisten zijn in de laatste fase, de moordfase, van de vernietiging van de liberale wereldorde van na de Tweede Wereldoorlog, die moet worden bereikt voordat zij een nieuwe wereldorde kunnen invoeren, gebaseerd op een cashloze digitale economie gekoppeld aan een digitale ID die elke persoon volgt en een sociale kredietscore toekent.

Voordat je “beter terug kunt bouwen,” moet je elk spoor van de oude wereldorde elimineren. Alles platbranden. Vernietig families. Vernietig economieën. Vernietig valuta. Laat mensen lijden.

En het meest belangrijke onderdeel van hun vernietigingsplan is ontvolking.

Alles wat je ziet gebeuren in de huidige geopolitiek is bedoeld om de ontvolking te stimuleren. Van LGBTQ manie (ze planten zich niet voort) en voedseltekorten tot eindeloze genetisch gemanipuleerde virussen en de fanatieke religieuze ijver voor steeds meer abortusrechten, en de introductie van dodelijke “vaccins” – het wijst allemaal naar één ding – meer dood.

En nu hebben we weer een rokend pistool commentaar gevonden van een belangrijke globalistische figuur, Dennis Meadows.

Meadows is de auteur van het boek Limits to Growth uit 1972, dat werd onderschreven door de Club van Rome en nog steeds wordt verkocht op de website van die club. De Club van Rome was de initiatiefnemer van de doelstellingen van Agenda 21 van de Verenigde Naties inzake duurzame ontwikkeling, en een van die doelstellingen was de noodzaak van minder mensen op aarde. Meadows pleitte in zijn boek voor een drastisch ontvolkingsprogramma.

Twee jaar later, in 1974, schreef Henry Kissinger het Kissinger-rapport, dat voortborduurde op hetzelfde thema als dat van Meadows en pleitte voor een systematische vermindering van de bevolking van derdewereldlanden door de invoering van geboortebeperking (inclusief abortus), het ontketenen van burgeroorlogen en georkestreerde hongersnood. Nu worden diezelfde strategische wapens op de Verenigde Staten en het Westen gericht, met de toevoeging van giftige medische behandelingen vermomd als “vaccins”.

Bill Gates, Klaus Schwab en alle wereldroofdieren van vandaag zijn toegewijd aan deze zelfde agenda.

Daarom vertelde Schwab ons vorig jaar dat “niemand veilig is tenzij iedereen gevaccineerd is.” Op het eerste gezicht slaat zo’n uitspraak nergens op. Waarom zou niemand veilig zijn tenzij iedereen gevaccineerd is? Als het een echt vaccin is, zou iedereen die het krijgt veilig moeten zijn, toch? Totdat je begrijpt dat deze vaccins nooit bedoeld waren om levens te redden, maar om ze te vernietigen, kun je niet begrijpen wat deze psychopaten zeggen. Het gaat niet om je gezondheid, maar om het doden van sommigen en het steriel maken van anderen. Daarom zeggen ze dat je ze MOET krijgen. Ze weigeren maakt je niet beter dan een crimineel. Geen enkel ander vaccin is ooit op de markt gebracht met dat soort alles of niets bravoure.

Bill Gates onthulde in zijn TED Talk in 2010 ook zijn belangrijkste agenda toen hij zei dat de sleutel tot het bereiken van “netto zero” koolstofuitstoot, ontvolking was.

Gates zei:

“Dus je hebt een ding aan de linkerkant, CO2, dat je naar nul wilt krijgen, en dat zal gebaseerd zijn op het aantal mensen, de diensten die elke persoon gemiddeld gebruikt, de energie, gemiddeld, voor elke dienst, en de CO2 die wordt uitgestoten per eenheid van energie. Dus laten we elk van deze bekijken, en kijken hoe we dit naar nul kunnen krijgen. Waarschijnlijk moet één van deze getallen dicht bij nul komen.

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld heeft nu 6,8 miljard mensen. Dat wordt ongeveer 9 miljard. Als we echt goed werk doen met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidszorg, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verminderen.”

Dus het is niet zo dat we nog een bekentenis nodig hadden, nog een bevestiging, van nog een globalistische insider. We hadden Kissinger, Gates, Schwab, King Charles en vele anderen al. Maar voor het geval u er nog een nodig had, hier is Dennis Meadows die zijn gal spuwt en krokodillentranen vergiet terwijl hij zegt hoe graag hij de overgrote meerderheid van ons dood wil hebben.

Het is echt verbazingwekkend hoe deze monsters op zulke warme en vriendelijke toon spreken terwijl ze hun medemensen vertellen dat ze moeten sterven.

Meadows zegt dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht van 7,5 miljard naar 1 miljard, maar hij “hoopt” dat we allemaal instemmen met een of andere manier van eliminatie zonder gewelddadig te worden!

Hij weet verdomd goed dat er geen manier is om dat niveau van ontvolking te bereiken, we hebben het over 87 procent, zonder veel bloed te vergieten, bovenop het bloed dat al dagelijks vergoten wordt door abortus en Big Pharma vergiften.

Hoe gruwelijk de abortus en Big Pharma industrieën ook zijn geworden, ze kunnen op eigen kracht de wereldbevolking niet terugbrengen tot 1 miljard. Ze moeten de volgende grote oorlog ontketenen. De voorfase van die oorlog is begonnen toen ze de dodelijke mRNA “vaccins” vrijgaven en iedereen onder druk zetten om ze te krijgen. Het is veelzeggend dat China zijn volk geen mRNA-prikken geeft.

Nee, ze houden hun bevolking sterk terwijl ze toekijken hoe de Westerse landen zichzelf verzwakken. Als we voldoende verzwakt zijn door herhaalde injecties, zal China zijn slag slaan. Rusland zal ons eerst in oorlog brengen, in Oekraïne, en als daar genoeg van ons leger is ingezet, zal China zijn slag slaan tegen Taiwan en mogelijk nog meer.

Ze weten dat de VS, zelfs voordat de schoten op ons leger werden gelost, niet voorbereid was om op twee fronten te vechten.

De aanloop naar de Derde Wereldoorlog zal geleidelijk verlopen, waarbij onze reeds verzwakte economie zal instorten. Maar er kan eerder een burgeroorlog uitbreken dan een wereldoorlog, want het lijkt erop dat de diepe staat van de VS al bezig is een verhaal op te zetten om iemand, ofwel de Russen ofwel de Republikeinen, te beschuldigen van het stelen van de tussentijdse verkiezingen van 8 november.

Dus terwijl velen nucleaire holocaust en de Derde Wereldoorlog voorspellen, ben ik van mening dat burgeroorlog en economische ineenstorting het eerst kunnen komen.

Ongeacht de volgorde missen de meeste Amerikanen vandaag, anders dan tijdens de Grote Depressie, de vindingrijkheid en de vaardigheden om te overleven tijdens een lange periode van extreme economische tegenspoed.

Een vriend die veteraan is van de oorlog in Irak vertelde me eens dat hij in een oorlogsgebied had geleerd dat mensen waarvan je dacht dat ze vrienden waren, zich van de ene op de andere dag tegen je kunnen keren als dat betekent dat ze iets van je af kunnen nemen om hun hongerende kinderen te voeden.

Onthoud ondertussen dat wij het verzet zijn tegen de Grote Reset (aka wereldwijde slavenstaat). Geen politicus, politiemacht of militaire eenheid zal ons komen redden. We verslaan ze door gebed, samen netwerken en toegewijde burgerlijke ongehoorzaamheid.

Wat bedoel ik met burgerlijke ongehoorzaamheid? Alles wat de gevestigde “autoriteiten” ons vertellen te doen via hun spreekbuizen in de media, doe het tegenovergestelde.

 • Ze zeggen dat om oma te redden je nog een spuit moet krijgen. Weiger.
 • Ze zeggen dat je je gezicht moet bedekken met een masker. Weiger.
 • Ze zeggen dat je om de planeet te redden je benzineauto moet inruilen voor een elektrische auto. Weiger.
 • Ze zeggen dat het beter is om dingen online te kopen, dus koop zoveel mogelijk persoonlijk.
 • Ze zeggen dat het duurzamer is om insecten te eten voor eiwitten. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om de controle over je thermostaat op te geven. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om je recht om jezelf en je familie te verdedigen met vuurwapens op te geven en dat alleen de “autoriteiten” wapens mogen hebben. Weiger en neem verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid.
 • Ze zeggen dat hout verbranden slecht is, dus vul je houtschuur en burn baby burn.
 • Ze zeggen dat het tijd is om je land op het platteland te verkopen en naar een slimme stad te verhuizen. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om papieren dollars in te ruilen voor digitale dollars. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is voor een digitaal gezondheidspaspoort op je mobiel. Weiger.
 • Weiger vooral om te zwijgen. Spreek de waarheid tegen de macht in welke kringen je ook verkeert.

Je snapt het wel. We moeten de refusniks van de 21e eeuw worden.

Hun techno-totalitaire digitale donkere tijdperk weigeren, waarin ze ons hebben verteld dat we niets zullen bezitten, zelfs niet ons eigen lichaam, en op de een of andere manier leren het leuk te vinden.

Dus bereid je voor. En bid voor een doorbraak die de wereld van de huidige ramkoers haalt, waarbij beide partijen oorlog lijken te willen.

En onthoud: We zijn niet elkaars vijand. Uw democratische buurman is niet uw vijand.

De vijand zijn de globalistische roofdieren die een wig drijven tussen jou en je buurman. Omdat ze met zo weinig zijn, kunnen ze alleen winnen als ze ons van elkaar scheiden en ons elkaar laten vermoorden. Neem het aas niet. Help je buren. Hou van je buren.

Het feit is, dat deze elites weten dat ze 7,5 miljard mensen nooit volledig kunnen controleren. Ze hebben minder van ons nodig en wat is een betere manier om de vrijheidsstrijders te elimineren – zij die een fysieke, mentale, emotionele en spirituele strijdersmentaliteit hebben aangenomen – dan ze te vergiftigen met vaccins en ze naar de frontlinies van de volgende grote oorlog te sturen.

Vrees niet. Onze God lacht om de nutteloosheid van hen die zichzelf groter achten dan Hij, de enige echte, de Almachtige.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De oorlog van de globalisten tegen de naties is zijn laatste fase ingegaan: Velen staan op het punt om als dominostenen om te vallen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Albatros
Albatros
3 maanden geleden

Bedankt dissident, dit is het belangrijkste en enige wat we kunnen doen. Een machtig wapen, waar ze niets tegen kunnen doen.

Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Alle wetten zijn gebaseerd op verzinsels, elk land fungeert als een commerciële coöperatie. Iedere burger zou zogenaamd een natuurlijk persoon zijn, wat een papieren entiteit is wat een bedrijf moet voor stellen, die onder de staats eigendom valt van de coöperatie. Maar de levende mensen zijn geen natuurlijke personen of burgers. De mensen zelf zijn vrij, alleen ze laten zich fictief gevangen zetten in de natuurlijke persoon of burger waar alle wetten voor bedacht zijn. Zodra de massa door heeft dat hij/zij vrij en zijn eigen autoriteit boven elke overheid staan. Kunnen deze globalisten niets meer in te brokkelen, dan mogen zij zelf werken voor de kost.