De EU-Commissie bereidt speciale vaccinatiestrategieën voor de komende winter voor. Deze omvatten het “ontkrachten van desinformatie” om het vertrouwen in vaccinatie bij niet-gevaccineerden te bevorderen. Bovendien worden de niet-gevaccineerden in diskrediet gebracht. Zwangere vrouwen moeten bij voorrang worden gevaccineerd.

Tijdens een persconferentie vorige week presenteerde Europees Parlementslid Christine Anderson (AfD) het nieuwe EU-actieplan inzake de COVID-19-pandemie, meldt RT.de. Hoewel het farmaceutische bedrijf Pfizer nu heeft moeten toegeven dat het vaccin infectie noch overdracht kan voorkomen, gaat de EU-Commissie door met de actie en de vaccinatieplanning alsof er niets is gebeurd. Zelfs in het EU-actieplan “EU response to COVID-19 – preparing for autumn/winter 2023”, dat voor het winterseizoen werd aangenomen, lag de nadruk nog steeds op mRNA-injecties, zei ze.

Het actieplan omvat derhalve de ontwikkeling van doeltreffende communicatiestrategieën om extra injecties te bevorderen. Daarom, zo zei zij, moet de aandacht worden gericht op de groep niet-gevaccineerden en hen meer motiveren om te vaccineren door hun “verkeerde informatie” aan te pakken:

“Ze willen het vertrouwen in vaccinatie vergroten door verkeerde informatie en desinformatie aan de kaak te stellen,” legde Anderson uit.

Naast Big Pharma en westerse regeringen, was het de EU Commissie zelf, zei het parlementslid, die leugens vertelde aan het volk voor winst ten koste van de belastingbetaler. De strategie omvat ook het onder druk zetten van vaccinweigeraars door hen als “antiwesters” en “anti-EU” te bestempelen:

“Dus iedereen die zich niet met dit ‘vaccin’ wil laten inspuiten is anti-Westers en anti-EU.”

Anderson voegde eraan toe dat zij de mensen eraan wilde herinneren dat het motto “Mijn lichaam, mijn leven” oorspronkelijk uit hun kringen komt. Volgens haar is het pro-menselijk en “tegen de globalistische elites” om zich niet te laten vaccineren.

Zij voegde eraan toe dat het actieplan er ook op gericht is de maatregelen en vaccinaties uit te breiden tot de griep, zodat in de toekomst ook een catalogus van maatregelen voor griepepidemieën kan worden opgesteld. Anderson beschreef de prioritering in de Corona-vaccinatiecampagne voor deze winter als een bijzondere “wreedheid”. Naast prioriteit voor 60-plussers en ouderen met reeds bestaande aandoeningen, richten zij zich expliciet op zwangere vrouwen, aldus Anderson over het actieplan:

“De kwetsbare groep onder degenen die met voorrang dit nieuwe vaccin moeten krijgen, zijn zwangere vrouwen.”

Dit is vooral “verachtelijk” omdat niet bekend is hoe de vaccinatie de ongeborenen beïnvloedt. In dit verband is het opvallend dat het geboortecijfer sinds het begin van de Coronamaatregelen is gedaald, ook al is de reden daarvoor nog niet bekend. Samenvattend verklaarde Anderson: De EU-Commissie zal blijven aandringen “wat haar uiteindelijke doel ook is”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

4.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kevin
Kevin
3 maanden geleden

Oh geen probleem met anti-westers en anti-eu hoor dat kan er ook nog wel bij XD try again. Gelukkig dat het volledig om gezondheid gaat XD duidelijker dan dit kan haast niet.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kevin
Balou
Balou
3 maanden geleden

“om het vertrouwen in vaccinatie bij niet-gevaccineerden te bevorderen” Een gebroken vertrouwen is niet meer te lijmen!!!

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Een leeuw die zijn prooi grijpt zet zijn tanden in de zwakste plaats, de keel, om die prooi het makkelijkst te doden.

Zo zetten de spuitmoordenaars ook hun naalden in de meest kwetsbare en dodelijkste plaats van ons volk: de zwangere vrouwen.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Ik vertrouwde de regering al nooit maar nu niemand meer. Willen ze mijn vertrouwen terugwinnen dan moeten ze zelfmoord plegen. Iedereen die deze spuit heeft genomen is zelf zo volgzaam, zwak en dom geweest. Nu niet zeiken en gewoon de consequenties dragen. Jullie hebben ons allemaal veraden met je prikgeile gedrag. Ik zal het nooit vergeten of vergeven.

Hein
Hein
3 maanden geleden

Anti-EU is een aanbeveling, ik kom er graag voor uit! 🙂

Ad bos
Ad bos
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hein

Precies ! Laat ze tyfus maar krijgen met dr rare gedoe hè hè hè 🤤

BAS KORNET
3 maanden geleden

Er is al aangetoond dat babys Besmet raken door moedermelk te drinken,en het Mrna zo binnen krijgen.Meeste leven daarna niet lang meer.

Walhalla
Walhalla
3 maanden geleden

Het wordt hoog tijd dat we ons gaan verdedigen en de directe aanval op de junta en alle medewerkers van alle instanties betrokken bij de genocide gaan inzetten!!!
Wie help er mee, protesten lopen heeft geen zin meer, direct en keihard!!!

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Walhalla
Marco
Marco
3 maanden geleden

Anti westers en anti EU, voor mij gaat dat wel op ja. Maar wat een duivels tuig zeg om nu nog die gifspuiten op te dringen.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
3 maanden geleden

De nazi E.U. gaat nu vol op het orgel,de nazi “joseph mengele” strategie.Alles en iedereen doodspuiten met die dodelijke corona vaccinazi,s.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Het inspuiten van kinderen en zwangere vrouwen met het mRNA-gif is een georganiseerde massamoord op onze kinderen:

https://www.unz.com/kbarrett/massacre-of-the-innocents-cdc-inflicts-biowar-vax-on-children/

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Als de EU prioriteit wil geven aan de vaccinatie van de ongevaccineerden, dan raad ik deze moordenaarsbende aan om met hun spuiten en hun flessen met gif naar Afrika te trekken, daar krioelt het van de ongevaccineerden.

Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Het zal moeilijk worden om wat er al naar buiten is gekomen over het zogenaamde vaccin, om dat nu desinformatie te gaan noemen. We zijn geen kleine kinderen meer, die zich de les laten lezen door een stelletje incompetente. Zorg voor voorzorgsmaatregelen om je zelf zo veel mogelijk in te dekken. Want ze kunnen zo je bankrekening blokkeren, je zoveel mogelijk uitsluiten e.d. Psychopaten kunnen namelijk niet tegen hun verlies, zij gaan ondanks dat zij verliezen tot hun dood door om ons het bloed onder de nagels vandaan te halen.

Maar hun zwakke plek is de waarheid blijven te vertellen en om feiten en om schriftelijke bewijzen vragen. Want hun informatie is op een ideologie gebaseerd. Dus zij gaan weer op je emotie spelen en je proberen te verleiden met zogenaamde voordeeltjes. Wat je alleen kan verkrijgen met een QR code.

Ons wapen is dat alle wetten in Nederland ongeldig zijn. Jij bent vrij als levende mens en soeverein. Want het leasecontract van de Staat der Nederlanden is al vorig jaar 19-07-2021 verlopen en ieder die niet 3x consent heeft gegeven middels de gratis vaccin van het commerciële coöperatie Staat der Nederlanden, heeft geen binding meer met deze coöperatie en de EU. Je hebt de hoogste autoriteit over je zelf, jij staat dan boven de zelfverzonnen wetten van de coöperatie Staat der Nederlanden en de EU.

Petra
3 maanden geleden

Dat dit over de opzettelijke uitroeiing van de blanke Europese mens gaat, daar over kan niet meer getwijfeld worden.

Bij het injecteren van het vergif bij zwangere vrouwen moet men gedacht hebben: “twee voor de prijs van één”…