Kiezersanalysebedrijf PredictWise verzamelde locatiegegevens van tientallen miljoenen Amerikaanse mobiele telefoons tijdens de eerste Covid-lockdownmaanden en gebruikte deze gegevens om een “Covid-19 lockdown-overtreding”-score toe te kennen aan de mensen die met de telefoons verbonden waren, meldt Reclaim the Net.

Deze Covid-19 lockdowns overtreding scores werden berekend door het analyseren van bijna twee miljard global positioning system (GPS) pings om “real-time, ultra-granulaire locatie patronen” te krijgen. Mensen die “vaker onderweg waren dan hun buren” kregen een hoge Covid-19 overtredingsscore, terwijl degenen die meestal of altijd thuis bleven een lage Covid-19 overtredingsscore kregen.

Niet alleen gebruikte PredictWise deze zeer gevoelige locatiegegevens om de naleving van Covid-mandaten door miljoenen Amerikanen te controleren, maar het combineerde deze gegevens ook met follow-up enquêtes om “Covid bezorgdheid” scores toe te kennen aan de mensen die werden gecontroleerd. PredictWise gebruikte deze gegevens vervolgens om Democraten in verschillende swing states te helpen zich te richten op meer dan 350.000 “Covid bezorgde” Republikeinen met Covid-gerelateerde campagne advertenties.

De verzamelde gegevens werden vervolgens door PredictWise gebruikt om Democraten te helpen zich te richten op meer dan 350.000 ” COVID bezorgde ” Republikeinen met campagne-advertenties met betrekking tot viruspreventiemaatregelen, meldt Summit News.

“PredictWise begreep dat er potentiële groepen kiezers waren om te benaderen met Covid-19 berichten en zette hoogdimensionale gegevens van meer dan 100 miljoen Amerikanen om in maatstaven voor het naleven van Covid-19 beperkingen tijdens de lockdown”, aldus het bedrijf in zijn white paper.

Deze informatie werd gebruikt om 40.000 “overtuigingsdoelen” te identificeren voor Senaatskandidaat Mark Kelly, die vervolgens werd verkozen.

Zoals we gedurende de COVID lockdowns benadrukten, werden huiveringwekkende onderdelen van het surveillance netwerk ingezet tegen gewone mensen.

Australië: Minister weigert elektronische enkelbanden uit te sluiten om quarantaine thuis af te dwingen

Op een gegeven moment weigerde een minister in Australië uit te sluiten dat burgers gedwongen zouden worden om elektronische enkelbanden te dragen, zelfs als ze volledig ingeënt waren, om er zeker van te zijn dat ze zich hielden aan de quarantaine orders.

Het conservatieve parlementslid Jeremy Hunt, die onlangs is gepromoveerd tot minister van Financiën, riep de regering op GPS-volgtechnologie te gebruiken om ervoor te zorgen dat de Britten de quarantainemaatregelen van de COVID naleven.

“Dagelijks contact met degenen die gevraagd worden zichzelf te isoleren – zo nodig met behulp van GPS-tracking om de naleving te controleren, zoals in Taiwan en Polen gebeurt,” zei Hunt.

 

De politie in het VK gebruikte ook bewakingsdrones om mensen die het aandurfden het afgelegen platteland in te gaan om hun hond uit te laten, te controleren en te bedreigen.

In Australië werden volgdrones ingezet om mensen te betrappen die buiten geen masker droegen en om auto’s te volgen die verder dan 5 km van huis reden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Miljoenen Britten “zonder dat ze het wisten gevolgd” via hun telefoon na vaccinatie om te zien of hun bewegingen en gedrag veranderden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
3 maanden geleden

Wat ben ik blij dat ik geen GSM bezit en ook nooit zal willen bezitten en dat ik, samen met miljoenen andere wakkere weldenkende mensen, al heel vroeg het gevaar van deze ondingen die verkocht worden als zijnde “een gemak” en een “must have” heb ingezien. In de ogen van de nog slapende kudde ben ik dan misschien wel “ouderwets”, “ouderwets” is de benaming die door die totaal geïndoctrineerde en gemanipuleerde woke-kudde uit domheid gebruikt wordt voor weldenkendheid.

Liberté
Liberté
3 maanden geleden

Geschreven in verleden tijd….terwijl er nog geheel geen zicht is op het einde van de ai surveillence staat die maar doordendert.

En we kijken toe

Anoniem
Anoniem
3 maanden geleden

Tip: Stop een ongeregistreerde prepaid sim kaart in je telefoon. Zet nooit de GPS of Bluetooth aan als je telefoon niet op vliegtuig modus staat. En neem alleen een “oude” 2G telefoon met ongeregistreerde sim kaart mee naar buiten voor noodgevallen. Ik heb 6 verschillende niet geregistreerde prepaid sim kaarten in verschillende telefoons voor verschillende bezigheden en die nummers worden regelmatig vervangen voor nieuwe ongeregistreerde prepaid sim kaarten. En dat doe ik al meer dan 15 jaar zo. Zolang een telefoon maar niet op je naam staat kunnen ze niet veel beginnen. Beetje kat en muis spelletje zeg maar 😉