Toen een gesprek tijdens de nieuwsshow “Kölner Treff” ging over demonstranten die protesteerden tegen de controversiële “Covid-vaccins”, uitte de beroemde Oostenrijkse actrice Heidelinde Weis haar haat: “Deze mensen moeten worden geslagen!”, verklaarde ze en kreeg prompt applaus van het publiek en de gesprekspartners.

De 82-jarige Weis verschijnt zelden in het openbaar. Ze werd een TV favoriet in 1971 met de populaire show, “The Woman in White.” Daarom was haar controversiële optreden op vrijdagavond 14 oktober in de WDR-talkshow “Kölner Treff” des te gedenkwaardiger, meldt RAIR. Toen tv-presentator Daniel Aßmann vertelde hoe zijn vader ziek werd door Covid, aanvankelijk geen plaats vond in het ziekenhuis, even later overleed en hoe problematisch de tweedeling in de samenleving is, flapte de inwoonster van Karinthië eruit: “Ik was ook zo boos,” zei Weis.

Toen vervolgde ze: “Hoe kunnen mensen zo dom zijn en echt niet nadenken over wat ze doen? Ze gaan de straat op en demonstreren tegen vaccinatie. Ze zouden echt in elkaar geslagen moeten worden, deze mensen.”

Het publiek en de meeste gasten applaudisseerden onmiddellijk, zoals bassist Björn Both van de band Santiano, sterrenkok Max Strohe en iets voorzichtiger, collega-acteur Anna Schudt. De discussie werd zonder onderbreking voortgezet.

Ondertussen was de nieuwe premier van Alberta, Canada, Danielle Smith, slechts enkele dagen geleden de eerste regering ter wereld die zich formeel verontschuldigde voor het schenden van de burgerrechten van niet-gevaccineerde mensen. Ze bood hen hun baan terug aan en zei dat ze overwoog om alle strafvervolgingen te laten vallen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Covid-Lockdowns waren illegaal – Madrid betaalt boetes terug aan inwoners

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
3 maanden geleden

Deze teef kan het verwachten!

Arnie.
Arnie.
3 maanden geleden

Mensen die onderdak geven aan joden moeten zwaar gestraft worden, was ooit het credo…….

Petra
3 maanden geleden

Oostenrijk is gevoelig voor Fascisme. Dat blijkt hier ook uit.

It's me
It's me
3 maanden geleden

Vakantie paar geleden in dat land, in de keuken van dat hotel hing een levens grote foto van ons Adolf, Gestapo uniform ernaast, Hoezo gone and forgotten

BoerkeUitBrabant
BoerkeUitBrabant
3 maanden geleden

Het is te zien dat de Oostenrijkers hun voorliefde voor het totalitarisme niet verleerd zijn. Is dit de reden waarom het juist de Oostenrijker Kalergi was die aan de hand van het talent voor blinde gehoorzaamheid van het Duitse en Oostenrijkse volk met het Coudenhove-Kalergi plan kwam zodat deze zwakheid eruit gehaald zou kunnen worden als ze wat vermengd zouden worden? Het klinkt gek, maar in hun geval zou dat wie weet echt bij kunnen dragen aan de vrede in Europa

Bernie
Bernie
3 maanden geleden

Ach als die mevrouw morgen omvalt met myocarditis dan komt ze misschien tot zelfinzicht.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De Führer ergerde zich dood aan de verdorven en volksvijandige elementen in de showbusiness van Wenen.

Er is blijkbaar niet veel veranderd.