Ik kan me herinneren dat Thierry Baudet Giorgia Meloni een paar weken geleden feliciteerde met haar verkiezingsoverwinning en een foto twitterde waarop zij samen met hem te zien was. Ik heb geen zin om door zijn TL terug te scrollen om die tweet op te zoeken.

Een paar weken geleden dacht ik ook nog dat ze fantastisch was. Dat schreef ik in het eerste artikel dat ik aan haar besteedde, maar al snel kwamen er allerlei andere verhalen binnendruppelen. Thierry Baudet heeft dat inmiddels ook erkend.

Ik stuur premier Giorgia Meloni en vice-premier Mattoe Salvini mijn beste wensen voor succes. In heel Europa komen patriotten aan de macht en met hen dit Europa van naties waar wij om vragen.

Maar zíjn het patriotten, of zijn het schoothondjes van de Amerikaanse bezetter?

De PVV is een schoothondje:

De VS is de enige belanghebbende. En Polen, maar die zouden dat nooit op eigen houtje durven uitvoeren.

Het is triest om te constateren dat de zogenaamde oppositiepartijen allemaal aan de leiband van onze bezetter uit Washington lopen.

Ook Marine Le Pen beweert dat Rusland de oorlog begonnen is.

Het conflict dat voortkomt uit de Russische agressie tegen Oekraïne heeft de afgelopen dagen een zorgwekkende escalatie doorgemaakt. In deze tragische omstandigheden, waarin schoten mannen, vrouwen en kinderen doden, moet Frankrijk het initiatief nemen tot een grote vredesconferentie.

Het is pertinente onzin. De Amerikaanse plannen om Rusland te vernietigen en op te splitsen zijn al decennia oud. Het voert te ver nu om dat in dit stukje voor de zoveelste keer te onderbouwen, maar dat heb ik al vaak gedaan zoals mijn vaste lezers weten.

Meloni steunt Zelenski
Wat is er met haar aan de hand? - Giorgia Meloni steunt de anti-Russische sancties die Italië vernietigen

Deze felicitaties maken duidelijk dat alle Europese oppositie nep-oppositie is

De oppositie van Meloni tegen de EU en LGBTI stelt ook niks voor, want de EU wordt aangestuurd door de NAVO / CIA en LGBTI komt uit diezelfde hoek. Als je een NAVO-poedel bent ga je dat ook niet serieus bestrijden.

LGBTI is de nieuwe NAVO religie, het is de kern van de ideologie. Het eerste dat de NAVO doet als het ergens een militaire basis bouwt is satan’s regenboogvlag hijsen. Het Westen is satanistisch zoals Poetin zegt.

We zijn beland in een religieuze oorlog. Goed tegen Kwaad, traditie tegen perversie. Christendom tegen satan.

Voorlopig hebben we geen echte oppositie of bondgenoten

Maar het kan snel gaan. De onvrede neemt exponentieel toe, gaat ongeveer gelijk op met de inflatie en die kan niet meer gestopt worden.

En eens de EU in begint te storten hebben we een ander speelveld. De EU is al jaren onze kerker, als de gevangenismuren daarvan het begeven kunnen we onze vrijheid herwinnen.

Komt er ruimte voor Tribunalen om de journalisten en politici die ons jarenlang verraden hebben te berechten. Daarom zijn ze allemaal zo waanzinnig in paniek. Ze weten dat ze schuldig zijn en dat de macht die ze jarenlang beschermd heeft op instorten staat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Meloni’s connecties met de Amerikaanse elite

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
HenryN
HenryN
4 maanden geleden

Voor de verkiezingen had ik nog een redelijk gevoel over deze dame en dacht laten we even afwachten wat voor vlees we in de kuip hebben. Echter nadat ze gewonnen had las ik toch dat ze de sancties tegen Rusland blijft steunen Nu is het een grote verwarring ( opzet??) en zal de tijd het gaan uitwijzen waar deze dame staat. Ik kan er nog geen zinnig antwoord op bedenken.

Andre
Andre
4 maanden geleden

Heerlijk ik kan niet wachten op bijltjes dag. Wel raar dat Hongarije zo een hoog inflatiecijfer heeft met gas en olie tegen normale prijzen.

Eelke Piers
Eelke Piers
4 maanden geleden
Antwoord aan  Andre

Inderdaad, heel raar

Marcus
Marcus
4 maanden geleden

Helemaal mee eens. Meloni is een wef-puppet.

Off topic: Poetin / Rusland – waar men ook de CBDC (digitale roebel) wil invoeren – vertrouw ik net zo min.

Rusland en overige BRICS landen doen dan wel niet mee met Klaus Schwab’s globabalisme, maar verder zijn ze net ze net zo totalitair.

Anoniem
Anoniem
4 maanden geleden

Thierry Baudet heeft gelijk.
Giorgia Meloni vele anderen leiders dienen de globalisten en niet het volk.
De eerste klimaatlockdown is al van kracht in Italië.
https://www.ninefornews.nl/eerste-klimaatlockdown-van-kracht-in-italie-mensen-zie-het-nou/
Zo voeren ze langzaam het Sociaalkredietsysteem in.

Adriaan W.
4 maanden geleden

Behoef er geen veel woorden aan vuil maken, gecontroleerde oppositie.

Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

Zolang ook Rusland geen stellingneemt tegen de gigantische wereldwijde medisch-farmaceutische KWAKZALVERIJ, de nep-pandemieën annex neptesten en zinloze maatregelenterreur zie ik nog helemaal geen betere kant…Dat hele Christendom heeft evengoed 2000 jaar rotzooi en volksbedrog en onderlinge strijd op het geweten als in andere culturen het geval was…Totaal niet van onder de indruk….Als je je tegelijk laat belazeren en oplichten door alle mogelijke vormen van nep’wetenschap’ dus blijkbaar voor geen millimeter sjoege hebt van echt gezond verstand en waarheidsvinding…Wat bij mij staat voor echt éérlijk denken en échte wetenschap en échte moráál ! En ik kom oorspronkelijk uit een conservatief katholiek gezin, dus vertel mij geen sprookjes over dat in de geschiedenis altijd door en door hypocriete christendom !! Amen.