Jean-Baptiste Watel, een 92-jarige man die begin september in de Parijse wijk Porte de la Villette gewelddadig werd aangevallen door een drugsverslaafde, is dinsdag overleden, meldde de nieuwsoutlet Fdesouche, en de zoon van het slachtoffer geeft de schuld aan de regering van de Franse president Emmanuel Macron en haar zwakke reactie op criminaliteit.

“Mijn vader is dinsdag overleden”, kondigde zijn zoon Jérome Watel aan op de set van “Face à Baba” op C8, deze donderdag, tijdens een speciale uitzending in aanwezigheid van de minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin.

“Hij stierf aan zijn verwondingen en kon de schok niet verwerken. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel gehuild, en daar heb ik anderhalve maand lang al mijn tranen gehuild,” vervolgde Jérome voordat hij de Franse minister van Binnenlandse Zaken ondervroeg.

“Waarom laat je ons in angst voor misdaad te leven? Bang zijn om je kinderen mee uit te nemen, om ze naar de metro te nemen. De angst om neergestoken te worden. Mijn vader is gestorven, waarom?” vroeg Jérome.

De zoon van het slachtoffer vertelde over de ultragewelddadige aanval op zijn vader, Jean-Baptiste, 92, op 9 september in Porte de la Villette. Jean-Baptise werd gevolgd naar hun huis, voordat hij herhaaldelijk werd geslagen en uitgekleed door een drugsverslaafde, volgens de Franse nieuwszender BFMTV.

Nieuwe schokkende details: Algerijnse die Lola (12) in stukken hakte, dronk haar bloed

Op 19 september werd deze 24-jarige transgender verdachte voorgeleid aan een onderzoeksrechter en dezelfde dag aangeklaagd voor “beschuldigingen van drugsgebruik en diefstal met geweld”, meldt REMIX. Ze werd onmiddellijk in voorlopige hechtenis genomen. De aanvaller had de CCTV camera’s voor het gebouw niet opgemerkt.

Toen de zoon van het slachtoffer op 12 september namens zijn vader een klacht indiende, namen rechercheurs van de plaatselijke opvang- en opsporingsdienst in het 19e arrondissement het dossier over, analyseerden de opgenomen video’s en stelden een beschrijving van de persoon op.

De persoon was herkenbaar aan haar “vrouwelijke” tred, wat de 92-jarige misleidde, die ervan overtuigd was dat zijn belager een vrouw was. Drie dagen later arresteerde een voetgangerspatrouille de aanvaller, die toen in het bezit was van crack.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Fransen in Parijs starten stedelijke guerrillaoorlog tegen door Macron geïmporteerde cracknegers in de wijk Stalingrad

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties