Veel van het gesprek over mRNA (boodschapper-RNA) “vaccins” gaat over het effect ervan op mensen, maar hoe zit het met alle dieren die ermee worden geïnjecteerd?

Geloof het of niet, maar naar verluidt wordt vee nu met het spul geprikt, wat bij een recente massale “vaccinatie”-campagne van een Australische kudde resulteerde in 35 van de 200 dieren die onmiddellijk stierven, schrijft Ethan Huff.

Ons is verteld dat melkveehouders en anderen nu gedwongen worden hun dieren in te spuiten tegen de Fauci griep om in bedrijf te blijven, en dat de dieren er niet goed op reageren.

Net als bij mensen veroorzaken de injecties zulke grote schade dat veel dieren onmiddellijk sterven, terwijl de anderen over een langere periode ziek worden en sterven.

Bij de dieren die het overleven vraagt men zich af wat er gebeurt met hun melk, die wordt doorgegeven als voedsel voor andere dieren en mensen. Is het veilig om met mRNA besmette melk en kaas van een “volledig gevaccineerde” melkkoe te consumeren? Het antwoord is waarschijnlijk nee.

Het mRNA van de coronavaccins gevonden in moedermelk ! - Peer-reviewed onderzoek levert bewijs dat het mRNA zich door het hele lichaam verspreidt

“Het DNA van de melkveestapel is veranderd”, legt een rapport uit. “Melk is veranderd en u consumeert het! Boter, yoghurt en kaas zijn veranderd, vlees is veranderd – zullen kip en ander vlees het volgende zijn?

De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

Is er enig bewijs dat dieren covid ” krijgen”?

Wat op mysterieuze wijze ontbreekt in de “wetenschap” achter gedwongen mRNA-injecties voor dieren is enig feitelijk bewijs dat dieren ziek worden van covid.

Natuurlijk hebben alle zoogdieren longen. En zeker, die longen kunnen besmet raken met ademhalingsziekten. Maar rechtvaardigt dit het toedienen van experimentele injecties aan dieren die hen net zo doden als mensen?

De regering van New South Wales (NSW), Australië, waar de eerste kuddes vee waarvan wij weten dat ze met mRNA worden geïnjecteerd, zegt dat het officiële excuus voor de nieuwe mRNA-push is dat de kuddes dieren niet alleen moeten worden beschermd tegen covid, maar ook tegen mond- en klauwzeer (MKZ) en nodulaire huidziekte. Er werd een overeenkomst gesloten met het in de Verenigde Staten gevestigde biotechnologiebedrijf Tiba BioTech, dat net als Pfizer, BioNTech en Moderna de poen binnenharkt.

Wat op mysterieuze wijze ontbreekt in de “wetenschap” achter gedwongen mRNA-injecties voor dieren is enig feitelijk bewijs dat dieren ziek worden van covid.

Natuurlijk hebben alle zoogdieren longen. En zeker, die longen kunnen besmet raken met ademhalingsziekten. Maar rechtvaardigt dit het toedienen van experimentele injecties aan dieren die hen net zo doden als mensen?

De regering van New South Wales (NSW), Australië, waar de eerste kuddes vee die wij kennen met mRNA worden geïnjecteerd, zegt dat het officiële excuus voor de nieuwe mRNA-push is dat de kuddes dieren niet alleen moeten worden beschermd tegen covis, maar ook tegen mond- en klauwzeer (MKZ) en nodulaire huidziekte. Er werd een overeenkomst gesloten met het in de Verenigde Staten gevestigde biotechnologiebedrijf Tiba BioTech, dat net als Pfizer, BioNTech en Moderna de poen binnenharkt.

“De NSW Nationals in de regering nemen de dreiging van MKZ en Lumpy Skin Disease uiterst serieus, en deze mijlpaal is een volgende stap in de voorbereiding op een mogelijke uitbraak,” kondigde vice-premier en minister voor Regionaal NSW Paul Toole aan.

“Ik heb de vaccinproducenten nu aangeschreven om mijn uitdaging aan te gaan en beide vaccins tegen 1 augustus volgend jaar gebruiksklaar te ontwikkelen en in NSW te produceren. COVID-19 heeft ons laten zien dat alle mogelijke wegen bij de ontwikkeling van vaccins moeten worden verkend en we zullen geen middel onbeproefd laten.”

Met andere woorden, covid en de door mensen gecreëerde angst ervoor worden opnieuw gebruikt om in sneltreinvaart allerlei nieuwe mRNA-injecties te ontwikkelen voor gebruik bij zowel dieren als mensen.

“Het is van cruciaal belang dat we zo snel mogelijk mRNA-vaccins voor MKZ en Lumpy Skin ontwikkelen om de veeteeltsector van onze staat te beschermen,” voegde minister van Landbouw Dugald Saunders eraan toe, die toegaf dat Tiba Biotech de vrije hand heeft gekregen om zoveel mogelijk mRNA-injecties te produceren om zogenaamd de Australische veeteeltindustrie van 28,7 miljard dollar te beschermen.

“De dreiging van MKZ blijft bestaan en er bestaat bezorgdheid dat de “Lumpy Skin Disease” het komende regenseizoen het noorden van Australië kan binnendringen, dus het is van cruciaal belang dat we blijven doen wat we zo snel mogelijk kunnen”, voegde hij eraan toe.

“De huidige MKZ-vaccins gebruiken het virus zelf, en er is nog geen goedgekeurd vaccin voor gebruik in Australië tegen nodulaire dermatose, dus de ontwikkeling van mRNA-vaccins ter bestrijding van beide ziekten zou een spelbreker zijn voor de industrie. mRNA-vaccins zijn goedkoper en sneller te produceren, zeer effectief en zeer veilig.”

Is Australisch vlees nog steeds veilig om te eten?

Saunders beweert verder in een verklaring dat mRNA-injecties veiliger zijn dan traditionele injecties omdat ze “volledig synthetisch zijn en geen dierlijke of microbiële producten vereisen”.

“Ze brengen niet dezelfde risico’s met zich mee als traditioneel afgeleide vaccins,” benadrukt hij.

Dit is ongelukkig nieuws voor mensen die in Australië vlees en andere van dieren afkomstige producten kopen, in de overtuiging dat die schoon en zuiver zijn. Als mRNA-prikken voor dieren daar de standaard worden, zullen velen zich wel twee keer bedenken voor ze nog dierlijke producten uit Australië kopen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ze gaan het in je sla stoppen – Je moet en zal mRNA vaccins binnenkrijgen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjaak
Sjaak
3 maanden geleden

Het gebeurd midden in je gezicht, het ‘grapje’ van de corrupte Ab Osterhaus…