Dat laten ze je alleen niet weten. In Canada is de medische gemeenschap hier heel slim in: ze laten artsen geen troponine niveaus meten voordat je gevaccineerd wordt, zodat niemand het weet, schrijft Steve Kirsch.

Een nieuwe studie toont aan dat bijna iedereen die de mRNA COVID-vaccins krijgt, enige hartschade oploopt.

Inleiding

Bekijk deze aflevering van Vinay Prasad voordat YouTube hem censureert.

Kijk maar naar 6:21 in de video:

Een nieuwe studie uit Zwitserland toont aan dat gevaccineerde mensen uniform hogere troponine niveaus hebben dan hun niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten.

In de grafiek op 6:21, zien we dat de 777 mensen die de booster kregen in deze studie uniform hogere troponine niveaus hebben dan hun gelijke niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten. Dat zou niet mogen gebeuren. Als de vaccins veilig zijn, zouden de troponine niveaus bijna identiek moeten zijn tussen gevaccineerde en ongevaccineerde groepen.

Hier zijn de exacte woorden van Professor Prasad:

Het is niet alleen het topje van de verdeling dat verhoogde hooggevoelige troponine heeft, het is dat de hele distributie naar rechts is verschoven. Iedereen heeft een beetje verhoging van hooggevoelige troponine. Dat is wat deze grafiek je laat concluderen.

Je krijgt een troponine verhoging als er schade is aan je hart:

Troponine is een soort eiwit dat voorkomt in de spieren van uw hart. Troponine komt normaal gesproken niet in het bloed voor. Wanneer de hartspieren beschadigd raken, komt troponine in de bloedbaan terecht. Naarmate de schade aan het hart toeneemt, komen er grotere hoeveelheden troponine in het bloed terecht.

Wat de studie aantoont is dat bijna iedereen een beetje hartschade oploopt als ze het COVID-vaccin krijgen, sommigen krijgen veel meer schade dan anderen.

Nog belangrijker is dat het niet zomaar een beetje is. Ze meten op dag 3 en 4 en de curve ging omlaag (Zie 5:47). Dus het was vermoedelijk veel hoger voor dag 3. Met andere woorden, de werkelijke schade is waarschijnlijk groter dan de curves aangeven.

1 op de 28 jongens die het vaccin kregen, ontwikkelde subklinische myocarditis in de Thaise studie

Bovendien is het percentage subklinische myocarditis bij jongens in de Thaise studie (samengevat op 2:47 in de video) 3,5%, d.w.z. dat 1 op de 28 jongens subklinische of openlijke myocarditis heeft.

Het lijkt erop dat de meeste anderen hartschade hebben die onder de drempel ligt om geclassificeerd te worden als subklinische myocarditis.

Hoewel andere aandoeningen een troponineverhoging kunnen veroorzaken, zijn al deze aandoeningen zeldzaam en is het onwaarschijnlijk dat ze samenvallen met de injectie.

We kunnen niet anders dan concluderen dat het vaccin de hartspier beschadigt bij bijna iedereen die de prik krijgt.

Reuters Fact Checkers gedwongen toe te geven dat 1 op de 6 tieners hartproblemen ontwikkelt na COVID injectie

De studie aanvallen

De studie was goed uitgevoerd. Professor Christian Mueller staat in hoog aanzien en heeft in de wetenschappelijke literatuur veel publicaties over hartschade op zijn naam staan.

Het is dus niet waarschijnlijk dat iemand succes zal hebben met het aanvallen van de studie. Maar mensen zullen het proberen omdat het resultaat hen niet bevalt.

De Canadese oplossing voor het troponineprobleem: laat de artsen de troponinetest niet voor de prik uitvoeren

In Canada gaat de medische wereld hier heel slim mee om: ze laten artsen geen troponinegehalte meten voordat je wordt ingeënt, zodat niemand er iets van merkt.

Volgens een arts in Canada hebben ze na de introductie van de COVID-vaccins de regels veranderd. Ze staan alleen toe dat troponine wordt gemeten als je in het ziekenhuis ligt. Op die manier kunnen artsen je troponine voor de prik niet vergelijken met het niveau na de prik.

Het is een slimme techniek om ervoor te zorgen dat niemand ontdekt hoe gevaarlijk de injecties zijn. Ik verwacht dat andere landen dit beleid zullen overnemen, zodat de gegevens niet bekend worden (niet dat het wat uitmaakt).

Samenvatting

Uit de gegevens blijkt dat de injecties bij bijna iedereen die de injectie krijgt, hartschade veroorzaken.

Artsen en volksgezondheidsinstanties sluiten hun ogen voor deze gegevens.

De meeste mensen vertrouwen hun artsen en volksgezondheidsinstanties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Britse regering geeft toe dat hoog percentage van alle gehospitaliseerde kinderen myocarditis oplopen door Covid-injecties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
3 maanden geleden

Uit de video blijkt ook dat de hartschade erg gering is en het troponine niveau al na 3 tot 4 dagen snel weer daalt. Dat lijkt allemaal reuze mee te vallen, maar dokter Prasad legt duidelijk uit dat elke booster weer wat schade toebrengt en het troponine niveau weer omhoog jaagt.
Als je dan bedenkt dat 98 % van de mensen een corona infectie zonder symptomen doorloopt en helemaal niets te maken heeft met troponine en toch natuurlijke immuniteit bereikt, dan stelt Prasad de vraag welke afweging hier wordt gemaakt ten aanzien van gezondheidswinst (hij zegt het anders).
Wie gaat er zelfs maar een klein beetje hartschade riskeren voor iets dat niet meer is dan een griepje (citaat van Gommers)?

Bernie
Bernie
3 maanden geleden

Rond 12min30 wordt geconcludeerd dat 1 op de 35 mensen milde myocarditische hartschade oploopt. Met elke booster weer een stukje extra. Als je bedenkt dat in de westerse wereld rond de 1000 miljoen mensen zijn gevaccineerd en een groot deel daarvan meerdere keren geboosterd (voor iets dat niet meer is dan een griepje) dat lopen er nu dus ruim 30 miljoen mensen rond met myocarditis die elke keer wat erger wordt, totdat de celdeling van hun lichaam het niet meer volhoudt en ze bezwijken. Die andere 970 miljoen hebben ook hartschade, maar die wordt in de video ‘subklinisch’ genoemd, dat is een technische term voor ‘niet aantoonbaar’ of ‘niet meetbaar’. Misschien dat die hartschade na de volgende booster plotseling wel meetbaar wordt.