Op 22 april van dit jaar werd een vrouw zwaargewond aangetroffen in een 24 meter diep mijngat in de gemeente Norberg. De vrouw werd gevonden door voorbijgangers die alarm sloegen.

Door middel van een reddingsactie, waaronder een helikopter van de Maritieme Administratie, is de vrouw uit het mijngat gehaald en naar het ziekenhuis gebracht, meldt Friatider.

Toen het incident onder de aandacht van de politie kwam, ontstond het vermoeden dat de vrouw het slachtoffer was geweest van een misdrijf. Een vooronderzoek naar poging tot moord en verkrachting werd gestart en de eerste onderzoeksmaatregelen leidden tot een man die werd verdacht van de misdaden.

De rechtbank heeft vandaag de uitspraak bekendgemaakt in de zaak waarin de 41-jarige man, Taher Amini, werd beschuldigd van zware verkrachting en poging tot moord.

Amini wordt veroordeeld omdat hij, nadat hij de vrouw had verkracht, haar in het 24 meter diepe mijngat heeft gegooid en haar twee keer heeft geprobeerd te stenigen en haar uiteindelijk in het mijngat heeft achtergelaten.

Dat de vrouw werd gevonden was, volgens de rechtbank, “uiterst onwaarschijnlijk” en ze bloedde en was verkouden op het moment van de redding. Toen ze werd gered, zou ze volgens de arts niet meer dan een paar dagen in het mijngat overleefd hebben.

Volgens de rechtbank heeft de vrouw een geloofwaardig verhaal gegeven en wordt haar informatie ondersteund door ander bewijs dat de officier van justitie aanhaalt. De Afghaan heeft geen verklaring gegeven voor het feit dat zijn sperma in de geslachtsdelen van de eiser is gevonden of dat haar DNA in zijn onderbroek zit. Ook heeft hij niet kunnen uitleggen dat zijn telefoons zijn aangesloten op masten in Norberg en Avesta en in het gebied daar tussenin, waar de Långgruvan zich bevindt. De rechtbank veroordeelt de man voor zware verkrachting en poging tot moord.

– De misdaden waren gepland en de poging tot moord vond plaats om de verkrachting te verbergen. Gecombineerd met het lijden en de doodsangst van de eiser, ligt de strafwaarde van de poging tot moord zeer dicht bij wat zou zijn toegepast als de eiser was overleden. Aangezien de man ook is veroordeeld voor zware verkrachting, hebben we geconstateerd dat de straf levenslang moet zijn, aldus rechter Johan Alvner.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Negenjarig Zweeds verkrachtingsslachtoffer in coma – “minderjarige” verdachte krijgt verblijfsvergunning

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
3 maanden geleden

Waarom laten we dit soort subhumaan drek hier toe?Waarom zijn die linkse idioten zulke zelfhaters en zo gevoelloos naar hun eigen burgers? Ik kan het maar niet begrijpen. En wat zal ze doen veranderen? Een burgeroorlog, waarbij ze zelf gruwelijk worden afgeslacht?

Steven
Steven
3 maanden geleden
Antwoord aan  Angie

Ik heb precies dezelfde gedachten!
Die linkse deugers verzieken immers deze hele wereld!

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Steven

Precies de bedoeling.
Zoals alles wat er nu gebeurd eigenlijk.
Wij zij in oorlog! Alleen beseffen de meesten onder ons dat nog niet…

Rick
Rick
3 maanden geleden

Tot zijn middel ingraven en dan vrijwilligers oproepen die hem willen stenigen. Niet dood, maar gewoon wekelijks of maandelijks herhalen tot hij het langzaam opgeeft.