Volgens de Britse overheidsinstelling, het Office for National Statistics (ONS), zijn tussen januari en maart 2022 helaas 62.801 mensen overleden binnen gemiddeld 48 dagen na het ontvangen van een boosterdosis van de Covid-19-injectie, uiterlijk op 31 december 2021, en werden 4.781 van die sterfgevallen toegeschreven aan Covid-19, meldt The Expose.

Het Office for National Statistics (ONS) is de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken en het erkende nationale statistische instituut van het Verenigd Koninkrijk.

Op 8 september 2022 publiceerde het ONS een onopgemerkte dataset met de titel “Characteristics associated with the risk of death involving coronavirus (COVID-19) among people receiving a booster vaccination, England: January to March 2022”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd.

Uit tabel 1 van de ONS-dataset blijkt dat tussen januari en maart 2022 62.801 mensen die op 31 december 2021 een derde dosis van de Covid-19-injectie hadden gekregen, helaas zijn overleden.

Uit dezelfde dataset blijkt dat de gemiddelde tijd tussen het ontvangen van een booster en het verlies van het leven 48 dagen / 7 weken bedroeg.

Van de 62.801 sterfgevallen werden er 4.781 beschouwd als Covid-19 sterfgevallen.

De dataset onthult niet hoe deze cijfers zich verhouden tot de niet-gevaccineerden, maar een andere dataset die op 6 juli 2022 door de ONS werd gepubliceerd, doet dat wel.

De dataset, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd, laat zien dat tussen 1 januari 2022 en 31 mei 2022 9 op de 10 Covid-19-sterfgevallen voor rekening van de gevaccineerde bevolking kwamen, en 91% van die sterfgevallen betrof de drievoudig/viervoudig gevaccineerden.

Uit diezelfde dataset blijkt ook dat in juni 2022 1 op de 73 Covid-19 gevaccineerden in Engeland helaas was overleden, tegenover slechts 1 op de 172 niet-gevaccineerden.

In deze cijfers is geen rekening gehouden met andere factoren zoals leeftijd, maar dit is nog steeds een aanzienlijk verschil en het is zeer zeker zorgwekkend wanneer we kijken naar de werkelijke sterftecijfers per 100.000 per vaccinatiestatus en leeftijdsgroep.

Die cijfers zijn te vinden in tabel 2 van dezelfde ONS-dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus.

De volgende twee grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 voor elke leeftijdsgroep –

De officiële cijfers bevestigen helaas dat het sterftecijfer per 100.000 het laagst is onder de niet-gevaccineerde bevolking in elke leeftijdsgroep in Engeland. En uit de gegevens blijkt dat het verschil in sterftecijfer tussen de niet-gevaccineerde en de gevaccineerde bevolking met de maand groter wordt.

Dit zijn leeftijdsgestandaardiseerde cijfers. Er is geen andere conclusie mogelijk voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de niet-gevaccineerden dan dat de Covid-19 injecties mensen doden.

Dit is helaas de reden waarom 63.000 mensen in Engeland hun leven verloren tussen januari en maart 2022 binnen een gemiddelde van 48 dagen na het ontvangen van een derde dosis van de Covid-19 injectie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nostro
Nostro
4 maanden geleden

Word ik nu in de maling genomen……62K zijn dood tot met December 2022…het is oktober!…Of zie ik het verkeerd?