De Somaliër die afgelopen dinsdag in Ludwigshafen twee mannen met een machete doodde en een ander ernstig verwondde, kwam in 2015 als “vluchteling” naar Duitsland. De politie van Ludwigshafen heeft dit desgevraagd aan Weltwoche bevestigd. Hij kreeg de vluchtelingenstatus vanaf 2017.

Volgens buren wilde de 25-jarige om kort na 12 uur de flat van Samira A. en haar dochters binnendringen, meldt Unser Mittel Europa. De vrouw was eerder van hem gescheiden. Toen de ex-vriendin de deur niet opendeed, schreeuwde hij op straat. Een buurtbewoner: “Door hem is de politie hier meerdere keren geweest na de breuk.”

Tijdens de moorden die volgden, hakte hij de onderarm af van een van zijn slachtoffers, de 20-jarige Jonas S., en gooide vervolgens de afgehakte onderarm op het balkon van zijn ex-vriendin op de eerste verdieping.

Vermeldenswaard is ook dat er volgens de politie nog steeds geen aanwijzingen zijn voor een islamitisch motief, ondanks het geroep van “Alahu Akbar”. Stel dat een Duitse dader zoiets zou doen en “Sieg Heil” of iets dergelijks zou roepen, zouden de autoriteiten dan ook verkondigen dat er geen aanwijzingen zijn voor een nazi-motief? Nauwelijks. Integendeel, er zou dagenlang niets anders gemeld worden.

Publieke omroep verzwijgt herkomst dader

Het is schokkend dat medewerkers van de publieke omroep niet durven te zeggen dat de dader een “vluchteling” was. Net als bij dictaturen moet men zich eerst afvragen of, hoe en wanneer men iets mag zeggen, namelijk wanneer iets dat de huidige machthebbers misschien niet goed uitkomt. Het is beter je mond te houden dan later een klap op je kop te krijgen.

De berichtgeving van de mainstream media gaat in die richting. Vanaf 18.26 uur beweert de Tagesschau-medewerkster in een interview dat ze vrijwel niets weet over de dader.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Bijna 64.000 strafbare feiten gepleegd door “immigranten” in slechts drie maanden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
It's me
It's me
4 maanden geleden

Laat de nabestaanden deze zwarte aap berechten

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Hij wordt natuurlijk direct als “geestesziek” bestempeld, en jarenlang in de watten gelegd om hem zijn “traumatische” verleden te laten verwerken.

Terwijl als een blanke zoiets zou doen bij een zwarte, hij levenslang de gevangenis zou ingaan, en dit zou bovendien het startsein zijn voor een massale internationale aanval op iedereen die niet-politiek correcte ideeën heeft.