De beestachtige moord op de 12-jarige Lola in Parijs houdt heel Frankrijk in spanning. Het jonge meisje werd verkracht, gemarteld, vermoord en in stukken gehakt. Tot vier Algerijnen worden als verdachten beschouwd, van wie er twee in hechtenis zijn genomen. Als hoofddader wordt Dahbia B. (24) beschouwd, die door veel systeemmedia alleen met haar leeftijd, maar niet met haar migratieachtergrond wordt genoemd. In een interview met de krant “Tagesstimme” in Graz gaf een Franse activist nu schokkende details over de moordzaak, die tot nu toe voor het publiek verborgen werden gehouden, meldt Wochenblick.

Algerijnse vrouw schond Lola en dronk haar bloed

Lola’s lichaam werd gevonden door een dakloze man op ongeveer 200 meter van het huis waar de beproeving van het meisje plaatsvond. Het laatste teken van leven dat haar vader, die portier was van het appartementencomplex, zag, was dat ze vriendelijk de deur openhield voor een vrouw. Vervolgens zou er ruzie zijn geweest over de toegangscodes van het gebouw. De hoofdverdachte, Dahbia B., die illegaal in Frankrijk woont en bij haar zus verbleef, kreeg de code niet van de portier en volgde uit wraak het meisje het gebouw in en sleurde haar mee naar de flat van haar zus aldaar.

De Franse activiste Capucine Colombo vertelde aan de “Tagesstimme” wat de bekentenis van de hoofdverdachte inhield: “Dahbia verklaarde dat ze het hoofd van het meisje nam en het tussen haar benen drukte tot ze een orgasme bereikte. Toen plakte ze het gezicht van het meisje af met tape, waarna ze stikte. Dahbia, die echt open was over dit alles, maakte toen koffie, verzamelde wat van het bloed van het meisje en dronk er wat van. Ze sneed het lichaam van het meisje met een mes en een schaar zo ver door dat het hoofd bijna volledig was afgehakt.”

Moordenaar met lijkkoffer in café

Daarna zou Dahbia B. zich van het lichaam hebben willen ontdoen door het in stukken te hakken. Een medeplichtige zou haar geholpen hebben het lichaam in de koffer te stoppen. Het lichaam verdween echter niet onmiddellijk: “Dahbia ging vervolgens met de koffer naar buiten en ging zelfs met een vriend in de buitenruimte van een café zitten. Ze kan de koffer direct daarna hebben weggegooid.”

Lees het hele ontroerende interview hier:

Macron en feministische groeperingen zwijgen

Het is de elfde moord op vrouwen in Frankrijk dit jaar door Noord-Afrikaanse migranten. In tegenstelling tot de systeemmedia noemt Colombo ook man en paard:

“De familie van het meisje is een typisch Frans arbeidersgezin uit Noord-Frankrijk. En we waren niet in staat om Lola te beschermen. We zijn erg boos op de verantwoordelijken, de immigratie advocaten. Omdat Lola een direct slachtoffer is van immigratie. Maar we zijn ook boos op onszelf omdat we bij de laatste verkiezingen ons werk weer eens niet goed hebben kunnen doen.”

– Capucine Colombo, Franse activiste

Ze maakt ook ernstige beschuldigingen aan het adres van president Macron: “Maar wat me het meest boos maakte, was de reactie van de regering. Niet alleen dat er absoluut niet op het incident is gereageerd, maar ook dat Macron die dag alleen heeft getweet ter nagedachtenis aan [de slachtoffers van de aanslagen op Algerijnen in Parijs in 1961].” Feministische groepen hadden ook gezwegen en het als “willekeurige criminaliteit” bestempeld.

Colombo antwoordt: “Ik denk echt dat dit over identiteit gaat. Want als je ooit naar het 19e arrondissement van Parijs gaat, zul je merken dat het heel moeilijk is om jonge blonde en blauwogige blanke vrouwen te vinden. Ik geloof dus niet dat het jonge meisje toevallig slachtoffer is geworden van deze vreselijke daad.”

“Het had mijn kleine zusje kunnen zijn”

Gewone Fransen voelen veel pijn over de zaak, inclusief Colombo. Ze zegt: “Dan is er het gezicht van Lola, het gezicht van een typisch Frans meisje. Ik heb de hele tijd dat engelengezichtje voor mijn ogen en ik denk bij mezelf: “Dat had mijn zusje kunnen zijn. Om eerlijk te zijn maakt het me allemaal erg emotioneel […] Lola’s zaak maakte me erg verdrietig en ongelooflijk boos.” Met de rechtse studentenvereniging, waarvan ze lid is, probeerde ze de aandacht te vestigen op de schokkende moord op het meisje.

Posters met het gezicht van het meisje werden opgehangen op universiteitscampussen in heel Frankrijk, met de tekst “Gerechtigheid voor Lola”. Maar de universitaire chic heeft liever een muur van stilte, zodat de gevolgen van de massa-immigratie die door globalisten als Macron wordt bevorderd, niet in twijfel worden getrokken. De posters werden daarom van de universiteiten verwijderd: Niemand mag het hebben over het tragische geval van het meisje Lola, wier enige “fout” was dat zij de verkeerde moordlustige migrant ontmoette op de verkeerde plaats op het verkeerde moment.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Haar naam was Lola, 12 jaar oud, verkracht en gemarteld, als vuilnis met doorgesneden keel achtergelaten in een kofferbak door vier Algerijnse immigranten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kevin
Kevin
3 maanden geleden

Vreselijk op een gegeven moment zal er iets Knappen in Europa en dan zullen deze mensen niet weten wat hen overkomt Ik vermoed dat dit ook de bedoeling is van dit alles. Strafloosheid voor een bepaalde groep en het volle gewicht van de staat tegen een andere groep om deze te onderdrukken.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kevin
Frank
Frank
3 maanden geleden

Hier past maar 1 antwoord, standrechtelijke executie.En ja, ik zou met liefde de trekker overhalen.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

In onze Haat en Leugen media is deze zaak al in de doofpot verdwenen.

Indien de rollen omgedraaid waren, als het slachtoffer vreemdeling was en de daders Fransmannen, dan had deze zaak jarenlang het hoofdpunt van alle media geweest.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Fentanyl-overdosisnegers. Betere rolmodellen hebben zij niet. Wat een zwakte!

Hagar
Hagar
3 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

De begrafenis is zelfs ergens op het platteland gehouden, en camera’s waren in de kerk niet toegelaten.
En de ouders en familieleden van Lola hebben opgeroepen dat “extreem-rechts” deze misdaad niet mag “misbruiken”.

Wat een contrast met de situatie toen Georges “Fentanyl” Floyd stikte door zijn overdosis.

Deze non-event werd opgeblazen tot een gigantisch internationaal media-circus, en werd aangegrepen om enorme rellen in allerlei steden over de hele wereld te veroorzaken.

Die rellen en alle schade en doden die zij veroorzaakten werden daarna snel in de doofpot gestopt, en de aanstichters ervan (de media, BLM, Antifa, Soros, de Demokratische partij, WEF, enz…) werden nooit gestraft.

Maar de aanwezige politiemannen, die probeerden mijnheer fentanyl te redden, werden zwaar gestraft.

Nibz
Nibz
3 maanden geleden

Off Topic

Wat zit frontnieuws bij antifa te doen ?
http://www.afvn.nl/links/

Nibz
Nibz
3 maanden geleden
Antwoord aan  Nibz

Boerin is PISLINK op het kabinet! Ik mag zelfs geen aardappelen meer telen!

Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 maanden geleden
Antwoord aan  Nibz

Heel opmerkelijk inderdaad, ik weet dat Rommel een antichrist is.